Horoskoop 2018 – Vähk

horoskoop 2018 vähk

VÄHK

(Sünniaeg 21. juuni – 22. juuli)

Inglite sõnumid 2018. aastaks – kõigile Vähkidele

MÄRKSÕNA – Üks samm korraga

Aasta kristall – Must turmaliin

Aasta värv – Must

Aasta värv ja kristall aitavad teil just kõnealusel aastal esinevaid energiaid kõige produktiivsemalt enda kasuks rakendada.

Oma sõnumi soovisid teile edastada järgnevad kaardid:

Eva Tenter’i inglikaart – Su sisetunne on õige. Järgi seda. Number 26

Inglite taro kaart – Maakaartide poiss (ingl. k Page of Earth)

Lillekaart – Võta aega iseendale. Tulp

Need kaardid ütlevad ühise sõnumina järgnevat:

Eelmisel aastal oli Vähkide jaoks fookuses iseendaks saamine. Inglid ütlesid siis, et te liigute terve aasta vältel oma tõelise olemuse avastamise suunas.

Näib, et te oletegi teinud selles osas suuri samme edasi ning soovite nüüd sellega seoses leida endale uusi väljakutseid.

Osad teist vist hetkel kahtlevad, kuhu suunda liikuma hakata. Tunnete juba küll, et see, mis teie ees on praegu, pole enam piisavalt rõõmustav/ huvitav/ rakendav, kuid edasi minna ka veel ei oska.

Inglid ütlevad teile, et teil on vaja nüüd jätkata liikumist sammhaaval. Teil pole veel võimalik näha, millise tulemuse poole te liigute, kuid teil on vaja sinna suunda minema hakata. Miks ei näidata teile veel lõpptulemust? Inglid ütlevad, et te pole selleks lihtsalt veel valmis. See tunduks teile veel praegusest lähtepuntist liiga hirmutav või ka lausa vale. Tegelikkuses on teie jaoks juba õige sihtpunkt paika seatud. Lisaks on teile ka ettevalmistatud juba teekond, mis teid sinna viib. Te peate vaid leppima sellega, et teie edasine liikumine hakkab toimuma sammhaaval. St. te näete igal ajal ette ainult järgmist sammu, mitte rohkemat.

Aga kuidas leida neid järgmiseid samme? Siinkohal tuleb teil kuulata ja järgida oma sisetunnet. See on teie ainuõige gps, mis viib teid eksimusteta kohale.

Missuguseid eluvaldkondi see juhendus puudutab? Inglid ütlevad, et paljude Vähkide jaoks on siin valdkondade raames fookuses just töövaldkond. Ja just neid tööalaseid arenguid te nüüd selliselt – ühe sammu kaupa liikudes – teha saategi.

Paljude jaoks tähistab selline edasiliikumise struktuur ka uusi õpinguid. St. teil pole muul moel võimalik oma tööalast arengut teostada kui ainult läbi õpingute. Kui tunnete, et teie jaoks see juhis kehtib, siis teadke, et te olete täiesti võimelised need õpingud edukalt läbima. Isegi kui õppeperiood tundub kurnavalt pikk, mõelge sellele, et tollel teekonnal on hulganisti lõbusaid samme. Ja teil on võimalik neis sammudes sisalduvat lõbustust energeetiliselt laiendada kogu protsessi peale. Mis see tähendab? Teil on võime ja teil on võimalik muuta see õppeprotsess tervikuna enda jaoks lõbusaks. Seal ei pea kurnavat energiat üldse olema, ükskõik kui pikaks see periood ka maises plaanis kujuneb. See võib otsast lõpuni lõbus olla. Aga selle lõbusa energia peate te enda jaoks ise sinna panema. Kuidas seda teha? Esiteks tuleb loomulikult valida õppimiseks selline teema, mis teid tõeliselt huvitab. Kui lähete midagi õppima ainuüksi selleks, et parema palgaga tööd leida, siis pole neist õpingutest mõtet eriti palju rõõmu loota. Seal ei saagi seda olla, sest te olete lähteülesande seadistanud valesti.

Siit aga tuligi juba välja teie 2018 a. teekonna esimene samm ja selle sisu – teil on vaja enda jaoks koostada korrektne lähteülesanne.

Inglid ütlevad, et jah, nad on teadlikud sellest, et nad ütlesid mõni tekstirida ülalpool, et lõpptulemust teile veel ei näidata. See pole muutunud – seda te veel endiselt ei tea ega saa ka kuidagimoodi teada. Tollesse lähteülesandesse puutuv teekond on vaid üks osa teie suuremast teekonnast, aga just sealt on teil vaja alustada.

Asuge liikuma ja usaldage oma sisetunnet. See ei saa teid viia rappa.

Lisan lõpetuseks, et ma kasutan oma kanaldatud horoskoopides astroloogilisi tähemärke ainult tinglikult. Minu kodulehelt leiate ikka eeskätt inglite sõnumitega postitused. Astroloogiliste horoskoopidega pole neil eriti miskit pistmist. Seetõttu võite lugeda ja abi/ nõu/ juhendust leida sisuliselt iga tähemärgi horoskoobist. Miks kasutan osaliselt astroloogilisi tähemärke? Selle selgituse leiate 2018 a. horoskoopide üldinfo postitusest.


Selle horoskoobi tegemisel kasutasin järgnevaid kaarte:

Eva Tenter’i inglikaardid (leitavad siit samast, minu kodulehe alalehelt “Tasuta inglikaardid”), Angel Tarot Cards by Doreen Virtue and Radleigh Valentine, Gems Oracle Cards by Bianca Luna, Flower Therapy Oracle Cards by Doreen Virtue and Robert Reeves

Meeldetuletus, et tegemist on üldise ja kanaldatud horoskoobiga

Minu poolt tehtud tasuta üldise horoskoobi näol on tegemist kanaldatud horoskoobiga, mis pole tavapärane horoskoop. See on pigem kirjatükk, mis sisaldab inglite nõuandeid ja soovitusi. Seetõttu soovitan minu kodulehe uutel külastajatel tutvuda ka juba möödunud ajaperioodide horoskoopidega. Need ajaperioodid on küll minevikus, kuid minu horoskoopides sisalduvad inglite nõuanded ei aegu tõenäoliselt mitte kunagi. Kes soovib pikemalt lugeda selle kohta, mis on kanaldamine ja kuidas sündis kanaldatud horoskoop minu sulest, siis seda infot leiate minu kodulehe alalehelt “KKK” (ehk korduvalt küsitud küsimused). Tuletan siinkohal ühtlasi meelde, et üldine horoskoop on mõeldud kõige üldisemas plaanis kõigile. See ei pruugi personaalselt Teie jaoks resoneeruda.

Mida leiate minu kodulehelt lisaks aastahoroskoopidele?

  • NÄDAL Igal nädalalõpul (enamasti reedel) postitan ma järgmise nädala horoskoobi.
  • KVARTAL Kvartaliks kirjutan ühe teemahoroskoobi, vastavalt sellele, milline teema on vastaval kvartalil energeetilises fookuses.
  • PÄEVA INGLISÕNUM – kuni 31.12.2017 leiate minu kodulehe paremal ääres asuvalt menüüribalt ka inglite päevasõnumi, milleks on üks minu inglikaartidest. (Alates 01.01.2018 kolivad need päevasõnumid tasulisse 2018 a. horoskoobiraamatusse, mida saab juba ka tellida. Selle raamatu kohta leiate kogu lisainfo alalehelt “Horoskoop 2018 (tasuline)”.)
  • PÄEVA PERSONAALNE INGLISÕNUM Igapäevaseks (personaalsemaks) juhenduseks olete igal ajal teretulnud kasutama minu poolt kanaldatud veebipõhiseid inglikaarte, mida on kokku juba ligi 100. Kõik kaardid leiate alalehelt “Tasuta inglikaardid”.
  • NAVIGEERIMISEST Kõige mugavamalt saate minu kodulehel erinevate horoskoopide vahel navigeerida, kasutades paremal käel oleval menüüribal horoskoopide perioodi või märgi järgi sorteerimise võimalust. Kui aga lähete alalehele “Tasuta horoskoobid”, siis leiate sealt eest kronoloogilises järjestuses kõik horoskoobid, mida olen oma lehele postitanud. Teile avaneb korraga 10 postitust/ horoskoopi. Kui soovite neid rohkem näha, siis vajutage lehe lõppu jõudes nupule “Vanemad postitused”. Seejärel näete järgnevat 10. horoskoopi, jne.

Facebook Twitter Google+ Instagram

Kui Teile meeldivad minu poolt kanaldatud üldised horoskoobid ja soovite olla koheselt kursis mõne uue horoskoobi ilmumisega, siis on Teil võimalus hakata jälgima minu kontot Facebook’is, Twitter’is, Instagram’is või Google+ kanalis. Vastavad lingid leiate minu kodulehe ülaäärelt.

2018 PÕHJALIK HOROSKOOP (TASULINE)

2018 a. tarbeks kanaldasin/ kirjutasin ka ühe tasulise ja põhjaliku horoskoobiraamatu, mis on saadaval e-raamatuna. Selles raamatus vaatlen aastat kuude kaupa. Sealjuures valmistasin iga kuu tarbeks (lisaks üldisele horoskoobile) ka mitu teemahoroskoopi. Mida see e-raamat täpsemalt sisaldab, kui palju maksab ja kuidas tellida? Selle info leiate siit alalehelt -> “Horoskoop 2018 (tasuline)”

Soovin kõigile Vähkidele võrratut 2018. aastaringi ning meeldivat kanaldatud horoskoopide kasutamist!

Lugupidamisega,
Eva Tenter
Tervendaja

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"