Nädala horoskoop 06.11-12.11.2017

horoskoop nädal 45 2017

Nädala horoskoop – nädala sõnumid inglitelt

06.11 – 12.11.2017

2017. aasta nädal nr 45

Inglite sõnumid aasta 45. nädalaks – kõigile sodiaagimärkidele

MÄRKSÕNA – Õnn tuleb vikerkaare lõpust

Nädala kristall – Amasoniit

Nädala värv – Roheline

Nädala värv ja kristall aitavad just kõnealusel nädalal esinevaid energiaid kõige produktiivsemalt enda kasuks rakendada.

Nädala kristalli olen toonud välja eelkõige muidugi kristallisõpradele, kelle jaoks kristallid nendega kõnelevad. Seetõttu, kui tunnete, et kristallide maailm ei ole teie jaoks, siis ei ole tarvis kohe vastavat kristalli otsima tormata. Neile aga, kes armastavad kristalle, on nädala kristalli kasutamine väga lihtne. Kõige hõlpsamalt saab selle kristalli energiat rakendada, kandes just seda kristalli kaasas (piisab pisikesest kristallist). Sellel nädalal tekkivatele küsimustele vastuste saamiseks tasub nädala kristalli abil mediteerida.

Nädala värviga tasub olla eriti loominguline – võite seda värvi riietust kasutada näiteks mõnele väga olulisele koosolekule minnes või kodus laua kaunistamisel kui tähistate mõnd olulist sündmust, kuid seda on võimalik kindlasti kasutada väga paljudel erinevatel viisidel. Lähenege sellele teemale äärmiselt loominguliselt ja kasutage nädala värvi täpselt nii nagu sisetunne juhatab.

2017. aasta 45. nädalaks soovisid oma sõnumi edastada järgnevad kaardid:

Eva Tenter’i inglikaart – Tuul viib mured minema. Ära muretse. Number 16

Inglite taro kaart – Viies maakaart (ingl. k Five of Earth)

Lillekaart – Võta aega iseendale. Tulp

Need kaardid ütlevad meile ühise sõnumina järgnevat:

Eelmisel nädalal sulgus üks spetsiifiline karma täisring, mis oli keerelnud juba aastaid. Inglid lisasid veel, et eelkõige jõuab karma nüüd kohale sellistesse asupaikadesse, kus on sisaldunud (maises plaanis) kõige sügavamale peidetud kuritegevus.

Eeloleval nädalal pöördub see karma täisring vikerkaareks ehk millekski väga positiivseks/ rõõmustavaks. Me justkui leiaks sel nädalal vikerkaare lõpust tolle varanduse, mille härjapõlvlased sinna legendi kohaselt peitsid.

Mida see maises plaanis tähendab? Mul on tunne, et see juhis tähistab seda, et nüüd saavad rõõmuks pöörduda erinevad mured, mida me tolle karmaringi pöörlemise ajaperioodi vältel kogesime.

Veelgi enam – näib, et see, mida olime pikalt harjunud oma nõrgaks küljeks (või nõrkadeks külgedeks) pidama, pöördub nüüd hoopis tugevuseks. Ja seda mitte tavapärast rada pidi, vaid ilmnevad jälle mingisugused kummalised sündmuste keerdkäigud, mis tolle nõrkuse tugevuseks pööravad.

Ehk eeloleval nädalal on jälle tugevalt küljes mingisugune saatuse lüke, mis leiab aset uue ajastu reeglite kohaselt, kuid samas on seda lüket juba pikalt ettevalmistatud (energeetiliselt).

Mis iseloomustab veel kõnealust pöördemomenti, mil mured muunduvad rõõmuks?

Inglid ütlevad, et sellel momendil on tugev seos inimese isikupäraga. Ma mõistan seda ühest küljest nii, et kõnealuse energia rakendamiseks on nüüd vaja käituda äärmiselt tugevalt kooskõlas oma isikliku sisetundega. Teisest küljest aga tundub, et tollest pöördemomendist edasi on meil võimalik oma elu hulganisti isikupärasemaks kujundada. See omakorda tähendab seda, et meile kas antakse nüüd uusi vahendeid selleks, et oma elu isikupärasemaks muuta või saabub energeetiliselt suur hulk uut loomingulist infot, mis sisaldab igaühe jaoks uusi isikupäraseid lahendusi. Tõenäoliselt töötab see energialaine muidugi mõlemat pidi. Ja siin on loomulikult jälle see konks juures, et seda lainet peab igaüks ise tabama ja hoomama selleks, et sealt teavet/ edasiviivat jõudu jms kätte saada.

Kuidas selliseid energialaineid hoomata? See protsess käib ikka ja ainult läbi oma isikliku sisetunde. Inglid ei väsi kordamast – naabrinaiste, sõbrannade, sõprade ja presidendi soovitustest jääb alati vajaka. Kuni te ei kuula oma isiklikku sisetunnet, jääb teie elu alati mingit pidi lonkama. Mitte kuskil pole olemas inimest, kes saaks teile asendada teie isiklikku sisetunnet ja sellelt saadavaid juhiseid. Mitte keegi ei peagi saama seda asendada, sest te olete loodud terviklikuks olendiks, kes on absoluutselt 100% võimeline ise oma elu elama. See ei tähenda seda, et teiste inimestega ei tohikski suhelda või kuidagimoodi lävida. Absoluutselt mitte! See tähendab vaid seda, et te ei ole loodud kellestki või millestki välisest sõltuma. Te olete loodud seisma julgelt oma jalgadel – iga kell, iga päev, igas olukorras. Teistega võib alati suhelda, kuid neile ei tohi kunagi anda oma elus juhtivat rolli. Oma elu juhite te ise. Kui te annate selle rolli kellelegi (või millelegi) teisele, siis jääte te haigeks. Need haigused hakkavad kõigepealt kummitama kergemal kujul ning süvenevad järjest raskemaks, kuni lõpuks hääbute täielikult – seda muidugi juhul kui te oma elus midagi ei muuda ja jätkuvalt lubate kellelgi (või millelgi) teisel oma elu juhtida.

Küsin inglitelt, kas jõudsime praegu kõigi haiguste ja maisete hädade alg-alg-alg põhjuse teadasaamiseni? Nad kinnitavad – jah, nii see on. Kõigi haiguste ja hädade tõeliseks algpõhjuseks on see, et inimene on andnud oma elu juhtrolli kellelegi teisele või ka millelegi teisele.

Mida te mõtlete “millelegi teisele” all?

Nad ütlevad, et siinkohal mõtlevad nad sõltuvusi erinevatest välistest ainetest.

Iga säärane sõltuvus võtab inimese elus juhtrolli enda kätte.

See on nüüd ka mulle endale väga huvitav, kuidas see nädala horoskoop lõppes. Selgitan, et ka mina ei tea enne nende horoskoopide kirjutamist/ kanaldamist, mis siia kõik kirja saab. See info hakkab lahti rulluma ka minu ees täpselt nii nagu ma seda siia kirja panen – sektoritena, infolõikudena, täheldustena jne. Hetkel näib, et me jõudsime praegu kollektiivselt ühe väga sügava tõeni, mida tuleb igaühel (vastavalt oma isiklikule elule) nüüd veidi pikemalt analüüsida.

Inglid ütlevad, et sellest analüüsist saab sündida uutmoodi tervislik lähenemine ehk sellest analüüsist saab nüüd igaüks leida tervendust just tollele probleemile, mis tema elus praegu kõige aktuaalsem on. Kes selle analüüsiga nüüd enda jaoks tegeleb, see sealt ka midagi (personaalselt) väga väärtuslikku leiab – inglid ütlevad, et ka selle analüüsi tulemus on üks osa tollest varandusest, mis on nüüd kõnealuse vikerkaare lõpus kättesaadavaks muutunud.

Seega – jätkame nüüd igaüks oma isikliku analüüsiga ja vaatame, kuhu see meid eeloleval nädalal viib. Näib, et siin on suured võimalused edasiliikumiseks nii kollektiivsel kui ka personaalsel tasandil.

PS! Hakkasin käesoleval nädalal tegema ka 2018 a. tasuta aastahoroskoope. Esimesed olen juba üles riputanud ning jätkan nende kirjutamist/ kanaldamist ka eeloleval nädalal. Tasuta aastahoroskoobid tulevad tähemärkide kaupa ehk iga tähemärk saab oma aastahoroskoobi. Nagu andsin teada juba oktoobri alguses – järgmiseks aastaks valmistan ma tasuta lugemiseks ainult üldised aastahoroskoobid (igale tähemärgile üks). Teemahoroskoobid kolisid kõik tasulisse (ja põhjalikku) horoskoobiraamatusse, mis on juba ka tellimiseks saadaval. Selles raamatus vaatlen ma aastat kuude kaupa – sh igaks kuuks on olemas teemahoroskoobid ja üldine horoskoop. Kuid nagu ikka – need pole tavapärased horoskoobid, vaid inglisõnumeid sisaldavad kirjatükid, seega leiate sealt ikka peaasjalikult inglite juhiseid/ nõuandeid, mis ei aegu mitte kunagi. Tolles raamatus sisalduvad kanaldatud sõnumid on mõeldud eeskätt neile, kes tunnevad, et nendega resoneeruvad minu poolt kanaldatud horoskoobid. Seega – kui te seda tunnete, siis tasub mõelda ka kõnealuse horoskoobiraamatu tellimise peale. Kogu lisainfo kõnealuse raamatu kohta leiate siit alalehelt – Horoskoop 2018 (tasuline)

Nagu näen paari viimase nädala horoskoobi puhul ja esimeste valminud aastahoroskoopide puhul (sh valminud horoskoobiraamatu puhul) – inglid lähevad oma sõnumites järjest sügavamale tasandile, mis tähendab seda, et minu poolt kanaldatud sõnumid muutuvad järjest enam tervendava eesmärgiga sõnumiteks. St. meelelahutuslik aspekt väheneb. Loomulikult pole endiselt kellegi jaoks keelatud neid inglisõnumeid lugeda niisama meelelahutuslikul eesmärgil, kuid tuleb mõista, et minu kodulehel sisalduval infol ei ole pelgalt meelelahutuslikku suunitlust. Sõnumid, mida inglid läbi minu soovivad edastada, omavad alati tervendavat aspekti.

Nädala nr 45 energiat iseloomustab muusikamaailmast lugu “Justin Timberlake – Cry me a river”.

Ja nagu ikka, nende lugude puhul, millele ma oma horoskoopide raames viitan, on oluline terviklik energia, mida nad edastavad (ehk mitte ainult sõnad või muusika). Täpsustan – need muusikapalad, millele ma siin viitan, omavad tervikuna sarnast energiat eeloleva nädala energiaga ning just seetõttu ma neid ka siin välja toon. Ehk ma ei too neid välja ainuüksi sõnade või muusikastiili vms tõttu.

Nädala meditatsioon

Alates 2016. aasta 47. nädala horoskoobist juhendavad inglid kõiki minu nädala horoskoopide lugejaid kasutama minu inglikaartide loodusfotosid ka meditatsiooni abivahendina, sest minu loodusfotodel on ka energeetiliselt tervendav mõju.

Täpsemalt öeldes, igaks nädalaks soovitatakse teil kasutada selle fotoga mediteerimist, mis tuleb välja nädala Eva Tenter’i inglikaardina. Minu inglikaardid leiate te endiselt minu kodulehe alalehelt – “Tasuta inglikaardid“.

2017. aasta 45. nädala meditatsiooni kaart on –

Eva Tenter’i inglikaart – Tuul viib mured minema. Ära muretse. Number 16

Juhised, kuidas kasutada minu inglikaarte meditatsiooni abivahendina:

  • Otsige välja see inglikaart, mis tuli juhisena välja käesolevaks nädalaks (kui välja tuli mitu kaarti, siis valige nende seast see kaart, mis tundub teie jaoks kõige kutsuvam).
  • Kui teil on vastav kaart leitud ja avatud, siis näete enda ees fotot. Kui vajutate foto all paremas nurgas kirjale “View full size”, siis näete seda pilti veel suuremana. Tehkegi see foto enda ees suurelt lahti.
  • Pange arvutis kõik muu kinni, nii et avatud ei oleks ükski muu internetileht või programm ja lihtsalt vaadelge seda fotot. Istuge rahulikult, võite kuulata taustaks ka mõnda lemmiklugu.
  • Vaadelge seda pilti ja mõelge mõnest oma südamesoovist või olukorrast, millele soovite leida lahendust. Mõtisklege antud soovi või olukorra puhul praktiliste küsimuste üle – milline näeks teie elu välja siis kui soov oleks juba teostunud või olukord juba lahenenud. Mis oleks siis teisiti? Tunnetage oma soovi täitumist nii elutruuna kui võimalik.
  • Võtke endale aega sellisteks meditatsiooni minutiteks nii palju kui tunnete, et vajate.
  • Ja seejärel hoidke oma meeled avatud ja olge valmis selleks, et teie elus võib muuhulgas toimuda ka midagi sellist, mida varem peeti imede kategooriasse kuuluvaks. Uues energias on väga paljud senised imed tavapärase argipäeva osaks.

Nädala (energeetiliselt) olulised astroloogilised sündmused

  • 11-12.11 – tähesadu (põhja-tauriidid)

Tähesajud

Energeetiliselt on tähesadude aeg kõikvõimas. Tähtedelt saab ammutada informatsiooni ja mõtteselgust ning samuti vastab tõele ka tüüparusaam langevale tähele soovi esitamisest. Neile võib tõesti anda täitmiseks ka oma südamesoove, kuid loomulikult ei täida nad soove nii, et teile kukub kohe sealsamas rahapada pähe. Ikka tuleb abi eelkõige sisemise juhenduse kaudu, mida tuleb tunnetada ja järgida.


Selle horoskoobi tegemisel kasutasin järgnevaid kaarte:

Eva Tenter’i inglikaardid (leitavad siit samast, minu kodulehe alalehelt “Tasuta inglikaardid”), Angel Tarot Cards by Doreen Virtue and Radleigh Valentine, Gems Oracle Cards by Bianca Luna, Flower Therapy Oracle Cards by Doreen Virtue and Robert Reeves

Meeldetuletus, et tegemist on üldise ja kanaldatud horoskoobiga

Minu poolt tehtud tasuta üldise nädala horoskoobi näol on tegemist kanaldatud horoskoobiga, mis pole tavapärane horoskoop. See on pigem kirjatükk, mis sisaldab inglite nõuandeid ja soovitusi. Seetõttu soovitan minu kodulehe uutel külastajatel tutvuda ka juba möödunud nädalate horoskoopidega. Need nädalad on küll minevikus, kuid minu horoskoopides sisalduvad inglite nõuanded ei aegu tõenäoliselt mitte kunagi. Kes soovib pikemalt lugeda selle kohta, mis on kanaldamine ja kuidas sündis kanaldatud horoskoop minu sulest, siis seda infot leiate minu kodulehe alalehelt “KKK” (ehk korduvalt küsitud küsimused). Tuletan siinkohal ühtlasi meelde, et üldine horoskoop on mõeldud kõige üldisemas plaanis kõigile. See ei pruugi personaalselt Teie jaoks resoneeruda.

Mida leiate minu kodulehelt lisaks nädala horoskoopidele?

  • KVARTAL + AASTA Lisaks nädala horoskoopidele, leiate minu kodulehelt ka kvartali – ja aastahoroskoobid.
  • PÄEVA INGLISÕNUM – kuni 31.12.2017 leiate minu kodulehe paremal ääres asuvalt menüüribalt ka inglite päevasõnumi, milleks on üks minu inglikaartidest. (Alates 01.01.2018 kolivad minu poolt võetavad inglite päevasõnumid 2018 a. horoskoobiraamatusse, mis on juba ka tellimiseks saadaval. Kogu lisainfo selle raamatu kohta leiate alalehelt “Horoskoop 2018 (tasuline)”.) Kuidas töötavad päeva inglisõnumid? Korraga lisan üles terve nädala jagu päevasõnumeid. Kui liigute noolega mööda neid kaarte, siis ilmuvad kaartidele kuupäevad. Sealt saategi valida, millise kuupäeva sõnumit näha soovite. Kui olete leidnud õige kuupäeva, siis vajutage (klikkige) sellele kaardile, et näha tervet kaarti (ja sõnumit suuremalt).
  • PÄEVA PERSONAALNE INGLISÕNUM Igapäevaseks (personaalsemaks) juhenduseks olete igal ajal teretulnud kasutama minu poolt kanaldatud veebipõhiseid inglikaarte. Lisasin sinna äsja ka uusi kaarte, mis tähendab, et kaarte on nüüd kokku juba ligi 100. Põnevat tutvumist! Kõik kaardid leiate alalehelt “Tasuta inglikaardid”.
  • NAVIGEERIMISEST Kõige mugavamalt saate minu kodulehel erinevate horoskoopide vahel navigeerida, kasutades paremal käel oleval menüüribal horoskoopide perioodi või märgi järgi sorteerimise võimalust. Kui aga lähete alalehele “Tasuta horoskoobid”, siis leiate sealt eest kronoloogilises järjestuses kõik horoskoobid, mida olen oma lehele postitanud. Teile avaneb korraga 10 postitust/ horoskoopi. Kui soovite neid rohkem näha, siis vajutage lehe lõppu jõudes nupule “Vanemad postitused”. Seejärel näete järgnevat 10. horoskoopi, jne.

Facebook Twitter Google+ Instagram

Kui Teile meeldivad minu poolt kanaldatud üldised horoskoobid ja soovite olla koheselt kursis mõne uue horoskoobi ilmumisega, siis on Teil võimalus hakata jälgima minu kontot kas Facebook’is, Twitter’is, Instagram’is või Google+ kanalis. Selliselt saate kohe teavituse kui olen postitanud uue nädala horoskoobi või mõne muu perioodi horoskoobi. Tulekul on ka mitmeid erihoroskoope. Lingid minu viidatud kontodele on leitavad minu kodulehe paremalt ülaäärest. Minu konto jälgimiseks vajutage vastavas kanalis minu kontol “Follow” ehk “Jälgi”.

UUS! – 2018 PÕHJALIK HOROSKOOBIRAAMAT (Tasuline)

2018 a. põhjalik horoskoobiraamat on nüüd valmis ja ka tellimiseks saadaval! Tegu on e-raamatuga, mis töötab ka kollektiivse kaugseansina. Mis imeloom see täpsemalt on, kui palju maksab ja kuidas tellida? Kogu lisainfo leiate siit alalehelt – “Horoskoop 2018 (tasuline)”

Soovin kõigile suurepärast algavat nädalat!

Eva Tenter

Tervendaja

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"