Nädala horoskoop 20.11-26.11.2017

nädala horoskoop 47 2017

Nädala horoskoop – nädala sõnumid inglitelt

20.11 – 26.11.2017

2017. aasta nädal nr 47

Inglite sõnumid aasta 47. nädalaks – kõigile sodiaagimärkidele

MÄRKSÕNA – Kindlustunde taastumine

Nädala kristall – Punane tiigrisilm

Nädala värv – Tumepunane

Nädala värv ja kristall aitavad just kõnealusel nädalal esinevaid energiaid kõige produktiivsemalt enda kasuks rakendada.

Nädala kristalli olen toonud välja eelkõige muidugi kristallisõpradele, kelle jaoks kristallid nendega kõnelevad. Seetõttu, kui tunnete, et kristallide maailm ei ole teie jaoks, siis ei ole tarvis kohe vastavat kristalli otsima tormata. Neile aga, kes armastavad kristalle, on nädala kristalli kasutamine väga lihtne. Kõige hõlpsamalt saab selle kristalli energiat rakendada, kandes just seda kristalli kaasas (piisab pisikesest kristallist). Sellel nädalal tekkivatele küsimustele vastuste saamiseks tasub nädala kristalli abil mediteerida.

Nädala värviga tasub olla eriti loominguline – võite seda värvi riietust kasutada näiteks mõnele väga olulisele koosolekule minnes või kodus laua kaunistamisel kui tähistate mõnd olulist sündmust, kuid seda on võimalik kindlasti kasutada väga paljudel erinevatel viisidel. Lähenege sellele teemale äärmiselt loominguliselt ja kasutage nädala värvi täpselt nii nagu sisetunne juhatab.

2017. aasta 47. nädalaks soovisid oma sõnumi edastada järgnevad kaardid:

Eva Tenter’i inglikaart – Kahetsusel pole mõtet. Lase sellel minna. Number 1

Inglite taro kaart – Kümnes maakaart (ingl. k Ten of Earth)

Lillekaart – Ava oma süda. Punane roos

Need kaardid ütlevad meile ühise sõnumina järgnevat:

Eelmisel nädalal lahkus süvamanipulatsioonide tuum. Sealjuures ütlesid inglid, et tegu on taaskord muidugi energialainega, mida igaüks peab ise isiklikult hoomama – seda muidugi juhul kui tal on soovi tollest energialainest osa saada. St. hoomamine käib läbi oma isikliku sisetunde ehk seda ei saa keegi teine teie jaoks asendama tulla. Nad täpsustasid veel, et tolleks lahkuvaks tuumaks on erinevate inimeste jaoks erinev asi/nähtus/isik, sest ka manipulatsioonid on erinevate inimeste eludes kinni haaranud erinevatest tugipostidest.

Eeloleval nädalal hakkabki taastuma kindlustunne neis tugipostides. Miks see hakkab taastuma? Sellepärast, et manipulatsioon on nende postide küljest kadunud.

Nagu inglid ütlesid ka eelmisel nädalal – inimene on tugev olend. Inimest ei ole niisama lihtsalt võimalik rööpast välja lüüa. Selleks, et seda teha, peab tilgutama inimese süsteemi (nii füüsilisse kui vaimsesse) mürki igapäevaselt. Nüüd aga kõrvaldatigi see igapäevane mürk.

Täpsustan siinkohal muidugi veel üle, et see, mida ma siin kirjeldan, on energiate liikumine ehk need protsessid ei ole kastilöödavad. Need pole kindlapiiriliselt määratletavad. Seega võib see protsess endast maises plaanis märku anda ka hiljem. Siin räägime me energialainete liikumisest ja sellest, mida need lained sisaldavad. Sisuliselt tähendab see seda, et kõnealune energia ja temas sisalduvad omadused muutuvad kättesaadavaks nendel ajaperioodidel, mil inglid neist siin kõnelevad, kuid hoomama peab igaüks neid laineid ise. Kuna kõnealune hoomamine käib läbi isikliku sisetunde, siis saame ka loogiliselt järeldada, et nende energialainete omadused võivadki jõuda erinevate inimeste eludesse erineva ajastusega ehk täpselt siis kui inimene on oma sisetunde süsteemi abil vastavasse (energeetilisse) asupaika jõudnud. Seetõttu rõhutangi siin igal sammul, et minu kodulehelt ei leia te traditsioonilises mõttes horoskoope või ennustusi.

Jätkame eeloleva nädala sisuga – küsin inglitelt, mida toob tugipostides taastuv kindlustunne endaga veel kaasa? Ehk mismoodi see protsess maises plaanis väljendub? Nad ütlevad, et see kindlustunne, millest nad nüüd räägivad, on midagi sellist, mida me polegi kunagi varem kogenud – st. need inimesed (sellisel füüsilisel kujul), kes praegu siin maises dimensioonis elavad, polegi oma maise elu jooksul sellist kindlust tundnud. Miks? Sest see on terve meie elu jooksul olnud manipulatsioonide poolt moonutatud. Nagu inglid on ka varem öelnud – siin pole jutt manipulatsioonidest, mis oleks tekkinud alles hiljuti. See uus ajastu, millest jutt käib, sisaldab elu sellisel kujul nagu see on meil looduslikult/ loomulikult loodud olema. See on aga elu, mis on sajandeid olnud manipulatsioonide poolt moonutatud. Ehk juba sajandeid pole maises plaanis keegi seda tõeliselt (energeetiliselt) puhast elu kogeda saanud.

Seega too kindlustunne, mis meie energeetilisse süsteemi nüüd sisse settima asub, toob ka tõenäoliselt kaasa selliseid nähtusi, mida me polegi varem kogenud. Aga mis see ikkagi maises plaanis tähendab? Inglid ütlevad, et siin saab jälle tuua vaid mõningaid näiteid, sest tolle kogemuse terviklikku sisu polegi võimalik sõnadesse panna. See on nüüd miski, mida igaüks peab lihtsalt ise omal nahal kogema selleks, et seda mõista. Ja ka siis on tõenäoliselt keeruline seda tundmust sõnades edasi anda, sest selliseid sõnu ei pruugigi olemas olla.

Inglid jätkavad seega näitega – nad ütlevad, et too uus kindlustunne, toob endaga muuhulgas kaasa tugeva julguse. Eelkõige julguse teha seda, mida teie süda soovib teha. Ehk julguse sellises formaadis nagu see looduslikult olema peab. Täpsemalt – siin pole tegu julgusega, mis sisaldaks bravuuri või ülbust. Need nähtused ei ole looduslikud. Neil nähtustel pole õigupoolest tõelise julgusega miskit pistmist. See julgus, mis nüüd esile kerkib, on looduslik julgus. See on julgus, mis lähtub inimese sisetundest. Ehk siin tuleb taaskord rõhutada seda, et need, kes pole veel oma sisetundega puhast ühendust taastama asunud, ei hooma ka neid energialaineid, millest inglid siin kõnelevad.

Seetõttu võibki ka lausa tõdeda, et see uus ajastu on nüüd puhtakujuliselt ainult nende päralt, kes mõistavad, mis on sisetunne. Ehk see ajastu on nende päralt, kes mõistavad oma sisetunde olulisust ja loomulikkust, mitte ei pea seda millekski ebamaiseks. Ebamaine on hoopis see kui inimene ei hooma absoluutselt seda, et ta on looduse osa. Ebamaine on see kui inimene arvab, et oma isikliku sisetunde kuulamine ja järgimine on ohtlik. Ebamaine nähtus on vägivald. Ebamaine nähtus on sõda. Ebamaine nähtus on manipulatsioon. Aga miks sellised nähtused maises plaanis üldse kajastuvad kui need on ebamaised? Selle tõttu, et inimesed on jäänud uskuma neid manipulatsioone. Selle tõttu, et inimesed on jäänud uskuma seda, et sisetunne on midagi ebamaiset. Selle tõttu, et inimesed on jäänud uskuma erinevaid manipulatsioone, millele on osavalt kleebitud külge silt “usk”.

Inglid lisavad veel eeloleva nädala kohta järgnevat – võtke nüüd see kindlustunne rõõmuga vastu ja ärge pöörake üldse tähelepanu kahetsemisele. Ehk ärge pöörake enam üldse tähelepanu sellele, et enne olid asjad teisiti. Ehk sellele, et enne seda kindlustunnet polnud. Olge nüüd rõõmsad selle üle, et nüüd teil see kindlustunne on ja hakake oma elusamme ka seadma vastavas suunas ehk tolle uuesti leitud kindlustundega kooskõlas olevas suunas. Mitte miski muu pole enam oluline. See, mis oli, pole enam oluline. Täpsemalt – see mürk, mis oli, pole enam oluline. Kõik, mis oli rõõmustav ka enne, tuleb teiega jätkuvalt kaasa.

Kuna minu kodulehele lisandub järjepidevalt uusi lugejaid, siis lisan ka siinkohal ikka juurde täiendava täpsustuse, et minu kodulehelt ei leia te traditsioonilises mõttes horoskoope. Need on siin inglisõnumeid sisaldavad kirjatükid, mitte astroloogilised horoskoobid või tavapärases mõttes ennustused. Inglid kõnelevad siin energiatest, mis meie elus vastavatel ajaperioodidel valitsevaks kujunevad ning jagavad õpetusi selle kohta, kuidas elada, mitte “ellu jääda”. Seetõttu juhin tähelepanu ka asjaolule, et need on siin pigem järjejutu laadsed kirjatükid, mistõttu ei pruugi te vaid üht konkreetset jupikest lugedes mõista, millest siin üldse kõneletakse. Seetõttu soovitangi alati uutel lugejatel tutvuda kindlasti ka varasemate perioodide horoskoopidega ja seetõttu rõhutan ka siin igal sammul, et neid kirjatükke kutsun ma vaid tinglikult “horoskoopideks”. Miks kasutan horoskoobi mõistet ja osaliselt ka astroloogiliste tähemärkide mõisteid? Selle selgituse leiate 2018 a. horoskoopide üldinfo postitusest. Kuidas minu kodulehel erinevate horoskoopide vahel navigeerida? See info on tervikuna kirjas minu kodulehe esilehel. Lisan veel, et ka mõistet “inglid” kasutan ma vaid tinglikult. Kes või mis on minu käsitluses “inglid”, seda saate lugeda alalehelt KKK ehk korduvalt küsitud küsimused.

Nädala nr 47 energiat iseloomustab muusikamaailmast lugu “Chubby Checker – Let’s Twist Again”.

Ja nagu ikka, nende lugude puhul, millele ma oma horoskoopide raames viitan, on oluline terviklik energia, mida nad edastavad (ehk mitte ainult sõnad või muusika). Täpsustan – need muusikapalad, millele ma siin viitan, omavad tervikuna sarnast energiat eeloleva nädala energiaga ning just seetõttu ma neid ka siin välja toon. Ehk ma ei too neid välja ainuüksi sõnade või muusikastiili vms tõttu.

Nädala meditatsioon

Alates 2016. aasta 47. nädala horoskoobist juhendavad inglid kõiki minu nädala horoskoopide lugejaid kasutama minu inglikaartide loodusfotosid ka meditatsiooni abivahendina, sest minu loodusfotodel on ka energeetiliselt tervendav mõju.

Täpsemalt öeldes, igaks nädalaks soovitatakse teil kasutada selle fotoga mediteerimist, mis tuleb välja nädala Eva Tenter’i inglikaardina. Minu inglikaardid leiate te endiselt minu kodulehe alalehelt – “Tasuta inglikaardid“.

2017. aasta 47. nädala meditatsiooni kaart on –

Eva Tenter’i inglikaart – Kahetsusel pole mõtet. Lase sellel minna. Number 1

Juhised, kuidas kasutada minu inglikaarte meditatsiooni abivahendina:

  • Otsige välja see inglikaart, mis tuli juhisena välja käesolevaks nädalaks (kui välja tuli mitu kaarti, siis valige nende seast see kaart, mis tundub teie jaoks kõige kutsuvam).
  • Kui teil on vastav kaart leitud ja avatud, siis näete enda ees fotot. Kui vajutate foto all paremas nurgas kirjale “View full size”, siis näete seda pilti veel suuremana. Tehkegi see foto enda ees suurelt lahti.
  • Pange arvutis kõik muu kinni, nii et avatud ei oleks ükski muu internetileht või programm ja lihtsalt vaadelge seda fotot. Istuge rahulikult, võite kuulata taustaks ka mõnda lemmiklugu.
  • Vaadelge seda pilti ja mõelge mõnest oma südamesoovist või olukorrast, millele soovite leida lahendust. Mõtisklege antud soovi või olukorra puhul praktiliste küsimuste üle – milline näeks teie elu välja siis kui soov oleks juba teostunud või olukord juba lahenenud. Mis oleks siis teisiti? Tunnetage oma soovi täitumist nii elutruuna kui võimalik.
  • Võtke endale aega sellisteks meditatsiooni minutiteks nii palju kui tunnete, et vajate.
  • Ja seejärel hoidke oma meeled avatud ja olge valmis selleks, et teie elus võib muuhulgas toimuda ka midagi sellist, mida varem peeti imede kategooriasse kuuluvaks. Uues energias on väga paljud senised imed tavapärase argipäeva osaks.

Nädala (energeetiliselt) olulised astroloogilised sündmused

Sel nädalal ei esine ühtki neist astroloogilistest sündmustest, mida ma oma nädala horoskoopide raames jälgin ja välja toon (tähesajud, noorkuu, täiskuu, pööripäevad, kaduneljapäevad, merkuuri retrograadi perioodid).


Selle horoskoobi tegemisel kasutasin järgnevaid kaarte:

Eva Tenter’i inglikaardid (leitavad siit samast, minu kodulehe alalehelt “Tasuta inglikaardid”), Angel Tarot Cards by Doreen Virtue and Radleigh Valentine, Gems Oracle Cards by Bianca Luna, Flower Therapy Oracle Cards by Doreen Virtue and Robert Reeves

Meeldetuletus, et tegemist on üldise ja kanaldatud horoskoobiga

Minu poolt tehtud tasuta üldise nädala horoskoobi näol on tegemist kanaldatud horoskoobiga, mis pole tavapärane horoskoop. See on pigem kirjatükk, mis sisaldab inglite nõuandeid ja soovitusi. Seetõttu soovitan minu kodulehe uutel külastajatel tutvuda ka juba möödunud nädalate horoskoopidega. Need nädalad on küll minevikus, kuid minu horoskoopides sisalduvad inglite nõuanded ei aegu tõenäoliselt mitte kunagi. Kes soovib pikemalt lugeda selle kohta, mis on kanaldamine ja kuidas sündis kanaldatud horoskoop minu sulest, siis seda infot leiate minu kodulehe alalehelt “KKK” (ehk korduvalt küsitud küsimused). Tuletan siinkohal ühtlasi meelde, et üldine horoskoop on mõeldud kõige üldisemas plaanis kõigile. See ei pruugi personaalselt Teie jaoks resoneeruda.

Mida leiate minu kodulehelt lisaks nädala horoskoopidele?

  • KVARTAL + AASTA Lisaks nädala horoskoopidele, leiate minu kodulehelt ka kvartali – ja aastahoroskoobid.
  • PÄEVA INGLISÕNUM – kuni 31.12.2017 leiate minu kodulehe paremal ääres asuvalt menüüribalt ka inglite päevasõnumi, milleks on üks minu inglikaartidest. (Alates 01.01.2018 kolivad need päeva inglisõnumid minu poolt kanaldatud põhjalikku 2018. aasta horoskoobiraamatusse, mida saab juba ka osta. Kogu lisainfo nimetatud raamatu kohta leiate alalehelt “Horoskoop 2018 (tasuline)”.) Kuidas töötavad päeva inglisõnumid? Korraga lisan üles terve nädala jagu päevasõnumeid. Kui liigute noolega mööda neid kaarte, siis ilmuvad kaartidele kuupäevad. Sealt saategi valida, millise kuupäeva sõnumit näha soovite. Kui olete leidnud õige kuupäeva, siis vajutage (klikkige) sellele kaardile, et näha tervet kaarti (ja sõnumit suuremalt).
  • PÄEVA PERSONAALNE INGLISÕNUM Igapäevaseks (personaalsemaks) juhenduseks olete igal ajal teretulnud kasutama minu poolt kanaldatud veebipõhiseid inglikaarte. Lisasin sinna äsja ka uusi kaarte, mis tähendab, et kaarte on nüüd kokku juba ligi 100. Põnevat tutvumist! Kõik kaardid leiate alalehelt “Tasuta inglikaardid”.
  • NAVIGEERIMISEST Kõige mugavamalt saate minu kodulehel erinevate horoskoopide vahel navigeerida, kasutades paremal käel oleval menüüribal horoskoopide perioodi või märgi järgi sorteerimise võimalust. Kui aga lähete alalehele “Tasuta horoskoobid”, siis leiate sealt eest kronoloogilises järjestuses kõik horoskoobid, mida olen oma lehele postitanud. Teile avaneb korraga 10 postitust/ horoskoopi. Kui soovite neid rohkem näha, siis vajutage lehe lõppu jõudes nupule “Vanemad postitused”. Seejärel näete järgnevat 10. horoskoopi, jne.

Facebook Twitter Google+ Instagram

Kui Teile meeldivad minu poolt kanaldatud üldised horoskoobid ja soovite olla koheselt kursis mõne uue horoskoobi ilmumisega, siis on Teil võimalus hakata jälgima minu kontot kas Facebook’is, Twitter’is, Instagram’is või Google+ kanalis. Selliselt saate kohe teavituse kui olen postitanud uue nädala horoskoobi või mõne muu perioodi horoskoobi. Tulekul on ka mitmeid erihoroskoope. Lingid minu viidatud kontodele on leitavad minu kodulehe paremalt ülaäärest. Minu konto jälgimiseks vajutage vastavas kanalis minu kontol “Follow” ehk “Jälgi”.

UUS! – 2018 PÕHJALIK HOROSKOOBIRAAMAT (Tasuline)

2018 a. põhjalik horoskoobiraamat on nüüd valmis ja ka tellimiseks saadaval! Tegu on e-raamatuga, mis töötab ka kollektiivse kaugseansina. Mis imeloom see täpsemalt on, kui palju maksab ja kuidas tellida? Kogu lisainfo leiate siit alalehelt – “Horoskoop 2018 (tasuline)”

Soovin kõigile suurepärast algavat nädalat!

Eva Tenter
Tervendaja

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"