Horoskoop 2018 – Kalad

horoskoop 2018 kalad

KALAD

(Sünniaeg 20. veebruar – 20. märts)

Inglite sõnumid 2018. aastaks – kõigile Kaladele

MÄRKSÕNA – Minevik pöördub ümber

Aasta kristall – Lumehelbe obsidiaan

Aasta värv – Tumedad violetsed toonid

Aasta värv ja kristall aitavad teil just kõnealusel aastal esinevaid energiaid kõige produktiivsemalt enda kasuks rakendada.

Oma sõnumi soovisid teile edastada järgnevad kaardid:

Eva Tenter’i inglikaart – Tee ümberpöörd ja vaata, mis jäi maha. Number 39

Inglite taro kaart – Päike (ingl. k The Sun)

Lillekaart – Aeg otsustamiseks. Hiina rippuba (e. Wisteria)

Need kaardid ütlevad ühise sõnumina järgnevat:

Kalade jaoks pöördub 2018. aastal miski ümber. See miski on pärit teie minevikust. See on midagi sellist, mida olete varem pidanud kas oma nõrgaks küljeks või millekski negatiivseks. Too ümberpöörd võib aset leida nii mingisuguse laiemaplaanilise sündmuse kui ka mõne spetsiifilise aspekti osas. Näib, et enamjaolt puudutab see juhis Kalade jaoks töö-, raha- ja õpingute valdkonda (ehk ka rahatemaatikat tööst eraldiseisvana).

Mida see tähendab? Näiteks võisite varem arvata, et kulutasite minevikus tarbetult aega teatud õpingute peale. Tarbetult selles mõttes, et avastasite hiljem, et teile meeldiks hoopis midagi muud teha. Nüüd aga ilmneb kõnealuse pöörde tagant miski, mille tõttu osutuvad need õpingud teile äärmiselt kasulikuks. Just need õpingud, mis tundusid varem nii “mõttetud”, toovad teile nüüd mingisuguse uue võimaluse, mida te ilma nende õpinguteta ei saaks või milleni te ilma nende õpinguteta ei jõuaks. Siin võib osade jaoks olla mõeldud ka mõnda õppeainet, mida te kooliajal absoluutselt ei sallinud, kuid pidite sunniviisiliselt seda ikka õppima. Nüüd näete, kuidas see õppeaine viib teid ühe uue avastuseni või uue äriideeni vms. Siin võib olla kõne all nii laiem õppevaldkond kui ka mingisugune spetsiifilisem kursus.

Inglid ütlevad, et see ümberpöörd on seotud ühe konkreetse otsusega. Nad ei täpsusta, kas tegu ongi siis tolle otsusega, mille langetasite minevikus – ehk näiteks otsus minna õppima seda valdkonda, mis teile hiljem tarbetu tundus. Või on tegu kaasajas toimuva otsusega, mis viib siis asjaolude ümber pöördumiseni. Kuna nad seda ei täpsusta, järeldan, et osade jaoks on lugu ühtpidi ja osade jaoks teistpidi ning osade jaoks jooksevad need mõlemad teemaliinid siin kokku. Ehk tegu on nii otsusega minevikust kui ka otsusega, mille teete nüüd olevikus seoses tolle uue võimalusega.

Ükskõik, missugune on teie täpsema olukorra sisu, inglid soovitavad teil igal juhul nüüd julgelt edasi astuda. Olge enesekindel ja teadke, et need uued võimalused on absoluutselt teie jaoks mõeldud. Need on teile õiged ja teie jaoks on igati turvaline need võimalused oma ellu lasta.

Lisan lõpetuseks, et ma kasutan oma kanaldatud horoskoopides astroloogilisi tähemärke ainult tinglikult. Minu kodulehelt leiate ikka eeskätt inglite sõnumitega postitused. Astroloogiliste horoskoopidega pole neil eriti miskit pistmist. Seetõttu võite lugeda ja abi/ nõu/ juhendust leida sisuliselt iga tähemärgi horoskoobist. Miks kasutan osaliselt astroloogilisi tähemärke? Selle selgituse leiate 2018 a. horoskoopide üldinfo postitusest.


Selle horoskoobi tegemisel kasutasin järgnevaid kaarte:

Eva Tenter’i inglikaardid (leitavad siit samast, minu kodulehe alalehelt “Tasuta inglikaardid”), Angel Tarot Cards by Doreen Virtue and Radleigh Valentine, Gems Oracle Cards by Bianca Luna, Flower Therapy Oracle Cards by Doreen Virtue and Robert Reeves

Meeldetuletus, et tegemist on üldise ja kanaldatud horoskoobiga

Minu poolt tehtud tasuta üldise horoskoobi näol on tegemist kanaldatud horoskoobiga, mis pole tavapärane horoskoop. See on pigem kirjatükk, mis sisaldab inglite nõuandeid ja soovitusi. Seetõttu soovitan minu kodulehe uutel külastajatel tutvuda ka juba möödunud ajaperioodide horoskoopidega. Need ajaperioodid on küll minevikus, kuid minu horoskoopides sisalduvad inglite nõuanded ei aegu tõenäoliselt mitte kunagi. Kes soovib pikemalt lugeda selle kohta, mis on kanaldamine ja kuidas sündis kanaldatud horoskoop minu sulest, siis seda infot leiate minu kodulehe alalehelt “KKK” (ehk korduvalt küsitud küsimused). Tuletan siinkohal ühtlasi meelde, et üldine horoskoop on mõeldud kõige üldisemas plaanis kõigile. See ei pruugi personaalselt Teie jaoks resoneeruda.

Mida leiate minu kodulehelt lisaks aastahoroskoopidele?

  • NÄDAL Igal nädalalõpul (enamasti reedel) postitan ma järgmise nädala horoskoobi.
  • KVARTAL Kvartaliks kirjutan ühe teemahoroskoobi, vastavalt sellele, milline teema on vastaval kvartalil energeetilises fookuses.
  • PÄEVA INGLISÕNUM – kuni 31.12.2017 leiate minu kodulehe paremal ääres asuvalt menüüribalt ka inglite päevasõnumi, milleks on üks minu inglikaartidest. (Alates 01.01.2018 kolivad need päevasõnumid tasulisse 2018 a. horoskoobiraamatusse, mida saab juba ka tellida. Selle raamatu kohta leiate kogu lisainfo alalehelt “Horoskoop 2018 (tasuline)”.)
  • PÄEVA PERSONAALNE INGLISÕNUM Igapäevaseks (personaalsemaks) juhenduseks olete igal ajal teretulnud kasutama minu poolt kanaldatud veebipõhiseid inglikaarte, mida on kokku juba ligi 100. Kõik kaardid leiate alalehelt “Tasuta inglikaardid”.
  • NAVIGEERIMISEST Kõige mugavamalt saate minu kodulehel erinevate horoskoopide vahel navigeerida, kasutades paremal käel oleval menüüribal horoskoopide perioodi või märgi järgi sorteerimise võimalust. Kui aga lähete alalehele “Tasuta horoskoobid”, siis leiate sealt eest kronoloogilises järjestuses kõik horoskoobid, mida olen oma lehele postitanud. Teile avaneb korraga 10 postitust/ horoskoopi. Kui soovite neid rohkem näha, siis vajutage lehe lõppu jõudes nupule “Vanemad postitused”. Seejärel näete järgnevat 10. horoskoopi, jne.

Facebook Twitter Google+ Instagram

Kui Teile meeldivad minu poolt kanaldatud üldised horoskoobid ja soovite olla koheselt kursis mõne uue horoskoobi ilmumisega, siis on Teil võimalus hakata jälgima minu kontot Facebook’is, Twitter’is, Instagram’is või Google+ kanalis. Vastavad lingid leiate minu kodulehe ülaäärelt.

2018 PÕHJALIK HOROSKOOP (TASULINE)

2018 a. tarbeks kanaldasin/ kirjutasin ka ühe tasulise ja põhjaliku horoskoobiraamatu, mis on saadaval e-raamatuna. Selles raamatus vaatlen aastat kuude kaupa. Sealjuures valmistasin iga kuu tarbeks (lisaks üldisele horoskoobile) ka mitu teemahoroskoopi. Mida see e-raamat täpsemalt sisaldab, kui palju maksab ja kuidas tellida? Selle info leiate siit alalehelt -> “Horoskoop 2018 (tasuline)”

Soovin kõigile Kaladele võrratut 2018. aastaringi ning meeldivat kanaldatud horoskoopide kasutamist!

Lugupidamisega,
Eva Tenter
Tervendaja

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"