Nädala horoskoop 28.05-03.06.2018

nädal 22 2018

Nädala horoskoop – nädala sõnumid inglitelt

28.05 – 03.06.2018

2018. aasta nädal nr 22

Inglite sõnumid aasta 22. nädalaks – kõigile sodiaagimärkidele

MÄRKSÕNA – Ajalugu muutub, sest Sina muudad seda

Nädala kristall – Opaal

Nädala värv – Helesinine

Nädala värv ja kristall aitavad just kõnealusel nädalal esinevaid energiaid kõige produktiivsemalt enda kasuks rakendada.

Nädala kristalli olen toonud välja eelkõige muidugi kristallisõpradele, kelle jaoks kristallid nendega kõnelevad. Seetõttu, kui tunnete, et kristallide maailm ei ole teie jaoks, siis ei ole tarvis kohe vastavat kristalli otsima tormata. Neile aga, kes armastavad kristalle, on nädala kristalli kasutamine väga lihtne. Kõige hõlpsamalt saab selle kristalli energiat rakendada, kandes just seda kristalli kaasas (piisab pisikesest kristallist). Sellel nädalal tekkivatele küsimustele vastuste saamiseks tasub nädala kristalli abil mediteerida.

Nädala värviga tasub olla eriti loominguline – võite seda värvi riietust kasutada näiteks mõnele väga olulisele koosolekule minnes või kodus laua kaunistamisel kui tähistate mõnd olulist sündmust, kuid seda on võimalik kindlasti kasutada väga paljudel erinevatel viisidel. Lähenege sellele teemale äärmiselt loominguliselt ja kasutage nädala värvi täpselt nii nagu sisetunne juhatab.

2018. aasta 22. nädalaks soovisid oma sõnumi edastada järgnevad kaardid:

Eva Tenter’i inglikaart – Ohu lähedus on mõnikord pelgalt illusioon. Nr 25

NB! Muudatus al. 2018 a. esimesest nädalast – allpool asuvast “Nädala meditatsiooni” sektorist leiate nüüd ka ühe lisa-meditatsioonikaardi, mis on mõeldud kõigile neile, kes on asunud kaasa töötama 2018 a. horoskoobiraamatuga. Ehk täpsemalt neile, kes on asunud kaasa töötama tolle kollektiivse kaugseansiga, mis moodustub läbi tolle raamatu. Millisest raamatust käib jutt ja mida tähendab sellega kaasa töötamine? Kogu lisainfo leiate alalehelt -> Horoskoop 2018 (tasuline)

Inglite taro kaart – Maakaartide kuninganna

Lillekaart – Usaldus. Nelk

Need kaardid ütlevad meile ühise sõnumina järgnevat:

Eelmistel nädalatel rääkisid inglid meile uudsete tunnusmärkidega energeetilisest ruumist. Me astusime sinna ruumi sisse mõni nädal tagasi ja hakkasime tutvuma tema sisuga. Inglid vihjasid vaid, et seal asuvad nüüd kõik materjalid ja tööriistad, mida meil vaja on. Vaja milleks? Selleks, et ehitada endale õhuline elu. Pärast lühikest tutvumisperioodi sisenes sinna ruumi ka üks kingitus, millel oli kindlapiiriline seos minevikuga.

Eeloleval nädalal asume me energeetiliselt ikka tolles samas ruumis. Meid ümbritsevad endiselt need tööriistad ja materjalid, millest inglid meile varasemalt on kõnelenud. Ja meile vaatab endiselt vastu ka too kingitus, mis jõudis sinna tuppa pärast seda kui minevik koputas uksele.

Kui vaatlen seda olukorda pildina, siis näengi täpselt sellist asja, et me istume jätkuvalt tolles ruumis, ümbritsetuna kõigist neist uudsetest nüanssidest, kuid liigutanud pole me seal ikka ühtki asja. Isegi see kingitus istub seal kuidagi staatiliselt.

Küsin inglitelt, miks see nii on? Nad selgitavad, et viimastel nädalatel oli fookus pigem sisemisel arengul. Meile toodi need uuendused juba käegakatsutavasse kaugusesse seetõttu, et me pidime hakkama energeetiliselt ümber kohanema. Ümber kohanema just selles mõttes, et me pidime hakkama oma energias harjuma nende uuendustega. Nagu nad on ka varem meile selgitanud – energias toimuvad muudatused alati jupp aega enne seda kui füüsiliselt midagi üldse liigub. Nii oli ka nüüd – me istusime viimastel nädalatel justkui ühes meditatsiooni kambris. Uus elu oli juba meie ümber, kuid me ei osanud temaga veel midagi peale hakata. Tegelikult polnudki veel vaja temaga midagi peale hakata. Me ehitasime end sellesse pilti sisse, nii eredalt kui igaühel välja tuli. Selles seisnes meie ehitustöö esimene etapp. Tuletame ka meelde, mida igaüks praegu ehitab? Ikka oma isiklikku õhulist elu.

Aga mis toimub siis eeloleval nädalal? Kas me jätkuvalt istume paigal? Inglid ütlevad – seda, mis nüüd tuleb, võib vaadelda mõlemat pidi. Mõnes mõttes oleme me paigal, kuid mõnes mõttes läbime lühikese ajaga tohutult suure vahemaa.

Milles seisneb too vahemaa läbimine? Nad ütlevad, et seekord ületame me ühe sellise barjääri, mis muudab meie elu jäädavalt ja igaveseks. Mis barjäär see selline on? Inglid täpsustavad, et see barjäär asub minevikus. Sellest tuleneb ka tohutult suure vahemaa läbimise element. Me peame liikuma üht spetsiifilist rada pidi ühe spetsiifilise minevikusündmuse juurde selleks, et saaksime teha seal ühe muudatuse. Selle muudatuseta ei hakkakski me oma uues energeetilises ruumis kunagi liikuma. See muudatus on äärmiselt vajalik ja me oleme kõik ka valmis seda protseduuri läbi tegema.

Kuidas see protseduur täpsemalt välja näeb ehk kuidas me tajume seda füüsilise maailma mõttes? Inglid ütlevad, et mõnel juhul toimub see ajarännak läbi unenäo. Mõnel juhul aga tekib teie füüsilises elus järsku selline moment, milles kajastuvad täpselt sellised detailid, mida olete kogenud ka kunagi varem. Vägagi tõenäoliselt on tegu olukorraga, mis mõjub ärritavana. St. see pole olukord, milles oleksite olnud väga õnnelik. Pigem võib esineda sündmus, mis toob esile midagi õnnetunde vastandi laadset. Inglid rõhutavad – selles olukorras pole tegelikult mitte mingisugust ohu elementi olemas. Karta pole siin absoluutselt mitte midagi.

Ja mis veelgi olulisem teada – ohtu polnud ka minevikus. Ning see ongi just nimelt too nüanss, mille tõttu me sinna minevikku korraks naaseme. Me peame oma silmaga nägema ja omal nahal tundma, et just see spetsiifiline olukord ei sisalda tegelikult ohtu.

Miks sellised sündmused meieni tuuakse? Inglid ütlevad, et tegu on ühe olukorraga, mis tekitas meile energeetiliselt sügava haava. See on haav, mis tekitab valu tänaseni, kuigi tema tekkekoht on juba kauges minevikus. Selleks, et vastavat haava terveks saada, peame me nägema tõtt just nimelt tolle olukorra kohta, mis haava algselt tekitas.

Inglid ütlevad, et see on praegu otsetee õhulise eluni. Meil tuleb neid selles protsessis usaldada ja meil tuleb ka oma sisetunnet praegu jäägitult usaldada. Nii ei lähe me kordagi tollelt otseteelt kõrvale.

Nad lisavad veel, et too olukord, mis nüüd ette saabub, on taaskord igaühe jaoks personaalsete detailidega. Ja too tervendustöö on samuti vaja nüüd igaühel ära teha isiklikult. See pole töö, mida saaks kellegi teise töölauale lükata. Ainult teie teate tolle haava tekkelugu ja ainult teie saate minna oma isiklikul ajajoonel tagasi selleks, et vajalik muudatus teha/ barjäär ületada.

Küsime inglitelt veel, miks meil on vaja selliseid momente läbi elada? Nad ütlevad, et õhuline elu ei sisalda ühtki haava. Kuniks kõnealune haav eksisteerib, ei oska inimene ka oma uues ruumis asuvaid tööriistu kasutusele võtta. Need jäävadki tunduma võõrad. Ja tõepoolest nii võõrad, et too inimene ei saagi aru, et teda ümbritseb tema isiklik ruum koos isiklike elementidega. Kõnealune haav jääkski õhulist elu meist eemal hoidma. Seetõttu tuleb võtta seda tervendustööd nii rahulikult kui võimalik. Ja tasub endale kinnitada, et ükskõik, mis olukord nüüd ellu saabub…see on sinna saabunud tervendamise eesmärgiga, mitte tühja ärritamise eesmärgiga.

Inglid lisavad – kui barjäär on ületatud, siis tekib automaatselt ka mõistmine kõigi nende tööriistade osas, mis meie uues ruumis asuvad. Igaüks oskab siis juba üsna hõlpsalt neid kõiki kasutada ja enam pole ka võõristamist või tööriistade päritolus kahtlemist. Inglid rõhutavad, et pärast kõnealuse barjääri ületamist on igaühel väga selge, milline tema omand on ja kus tema omandi täpsed piirid asuvad.

Kuna nad suunasid praegu järsult fookuse omandi mõiste peale, siis võime eeldada, et vähemalt osade jaoks puudutabki kõnealune tervendustöö maise omandiga seonduvaid teemasid. St. tervendamist vajab haav, mis on seotud maise omandi mõistega. See võib osade jaoks tähendada näiteks koduse kinnisvara temaatika tervendamist. Ehk kodu kui omandi tervendamist. Kuna inglid on ka varem vihjanud meile, et õigusvastaselt võõrandatud vara temaatikat tervendatakse praegu energeetilisi kanaleid pidi, siis võibki ka eelolev nädal sisaldada midagi sellist, mis viib meid tagasi aega, mil oligi väga teravas fookuses just nimelt kinnisvara tagastamine. Tõenäoliselt teame me kõik, et see teema on üsna valuline paljude jaoks. See on ka teema, mis hõlmab väga palju kuritegelikku. 

Kuna inglid räägivad meile järjepidevalt, et uus ajastu enam manipulaatoreid ei toeta, siis on ka selge, et kõik manipuleeritud teemad saavad nüüd varem või hiljem meie fookusesse tõstetud. On tõenäoline, et eeloleval nädalal ongi kinnisvara temaatika kord tulla esile. Nagu ikka, ei pruugi see kõigi puhul muidugi nii olla. Kuna inimesi on palju ja kõigi elud on erinevad, võib too fookusesse kerkiv nüanss samuti erinevate inimeste puhul vägagi erinevaid valdkondi puudutada. Mis on aga selge, on see, et kõigil tasub nende sündmuste käigus meeles pidada – mis iganes nüüd esile kerkib, teeb seda tervendamise eesmärgil. Esilekerkiv olukord sisaldab haava ja see haav on vaja parandada. Muul moel te oma elu õhuliseks ei ehita, sest õhulise elu juurde ei kuulu enam haavad.

Kas see tähendab, et me peame unustama kõik, mis on üldse kunagi toimunud? Inglid ütlevad, et absoluutselt mitte. Teie mälestused jäävad teil ikka alles. Oluline on vaid see, et neis poleks enam sügavat valu. See valu, mida nad meid tervendama suunavad, on elu halvav valu. Siin pole fookuses pisike pind sõrmes, mille võtsite kohe välja. Need teemad, mis nüüd teravalt esile kerkivad, sisaldavad sügavalt haavavat valu. See ei ole selline valu, mis teid kuidagi arendaks ja elus edasi viiks. See on valu, mis on sandistav ja absoluutselt ebavajalik. Ja see on just nimelt see valu sort, millest tuleb nüüd terveneda. Inglid ütlevad, et ka valu temaatikaga on manipuleeritud, täpselt samamoodi nagu kõige muuga, mis saab inimese elus loomulikku kulgemist takistada. Need ongi need kaikad, mida on meie kodaratesse loobitud.

Ükskõik, mis nüüd teie jaoks esile kerkib, pidage ikka meeles – ohtu pole ja seda pole kunagi olnudki. Tervenemise leiategi just nimelt läbi selle nüansi avastamise ja mis veelgi olulisem, tunnetamise. Tervenemine ei saa toimuda selliselt, et keegi teine avastab ja tunnetab teie eest midagi. Terveneda saab inimene ainult läbi oma isikliku tunnetussüsteemi. Nagu öeldud ka ülal – see pole töö, mida saaks kellegi teise lauale lükata.

Energeetilise sillana toovad inglid seekord välja 2018 aastahoroskoobi, mis on pühendatud Neitsi tähemärgile. Ja nädala horoskoopidest viitavad nad seekord vaid ühele konkreetsele horoskoobile – nädal nr 36, 2017. Ja nad rõhutavad veel seekord juurde, et just tollest nädalast on võimalik nüüd leida üks väga oluline vihje eelolevate sündmuste kohta.

Neile, kes töötavad kaasa 2018 a. horoskoobiraamatuga (ehk raamatuga, millest kõneleb alaleht “Horoskoop 2018 (tasuline)”) – teil soovitavad inglid lugeda praegu mõtte ja tundega läbi juhised, mis on väljatoodud juuni kinnisvara sektoris ja juuli suhete sektoris. Nagu ikka, suunavad nad neid juhiseid vaatlema just nimelt koostoimes.

Nädala nr 22 energiat iseloomustab muusikamaailmast lugu “Drake – God’s Plan”. Ja nagu ikka, nende lugude puhul, millele ma oma horoskoopide raames viitan, on oluline terviklik energia, mida nad edastavad (ehk mitte ainult sõnad või muusika). Täpsustan – need muusikapalad, millele ma siin viitan, omavad tervikuna sarnast energiat eeloleva nädala energiaga ning just seetõttu ma neid ka siin välja toon. Ehk ma ei too neid välja ainuüksi sõnade või muusikastiili vms tõttu.

Nädala meditatsioon

Alates 2016. aasta 47. nädala horoskoobist juhendavad inglid kõiki minu nädala horoskoopide lugejaid kasutama minu inglikaartide loodusfotosid ka meditatsiooni abivahendina, sest minu loodusfotodel on ka energeetiliselt tervendav mõju.

Täpsemalt, igaks nädalaks soovitatakse teil kasutada selle fotoga mediteerimist, mis tuleb välja nädala Eva Tenter’i inglikaardina. Minu inglikaardid leiate te endiselt minu kodulehe alalehelt – “Tasuta inglikaardid“.

2018. aasta 22. nädala meditatsiooni kaart on –

Eva Tenter’i inglikaart – Ohu lähedus on mõnikord pelgalt illusioon. Nr 25

Lisa-meditatsioonikaart neile, kes töötavad kaasa 2018 a. horoskoobiraamatuga:

Eva Tenter’i inglikaart – Rõõm on sinus eneses olemas. Leia ta üles ja rõõmusta! Nr 3

MIS ON LISA-MEDITATSIOONIKAART? Alates nädalast nr 1, 2018 lisan siia igal nädalal lisa-meditatsioonikaardi, mis on mõeldud neile, kes on asunud kaasa töötama 2018 a. horoskoobiraamatuga ehk täpsemalt tolle kollektiivse kaugseansiga, mis moodustub läbi tolle raamatu. Mis raamatust ma kõnelen? Mida tähendab selle raamatuga kaasa töötamine? 

Kogu lisainfo leiate alalehelt “Horoskoop 2018 (tasuline)”

Juhised, kuidas kasutada minu inglikaarte meditatsiooni abivahendina:

  • Otsige välja see inglikaart, mis tuli juhisena välja käesolevaks nädalaks (kui välja tuli mitu kaarti, siis valige nende seast see kaart, mis tundub teie jaoks kõige kutsuvam).
  • Kui teil on vastav kaart leitud ja avatud, siis näete enda ees fotot. Kui vajutate foto all paremas nurgas kirjale “View full size”, siis näete seda pilti veel suuremana. Tehkegi see foto enda ees suurelt lahti.
  • Pange arvutis kõik muu kinni, nii et avatud ei oleks ükski muu internetileht või programm ja lihtsalt vaadelge seda fotot. Istuge rahulikult, võite kuulata taustaks ka mõnda lemmiklugu.
  • Vaadelge seda pilti ja mõelge mõnest oma südamesoovist või olukorrast, millele soovite leida lahendust. Mõtisklege antud soovi või olukorra puhul praktiliste küsimuste üle – milline näeks teie elu välja siis kui soov oleks juba teostunud või olukord juba lahenenud. Mis oleks siis teisiti?
  • Tunnetage oma soovi täitumist nii elutruuna kui võimalik.
  • Võtke endale aega sellisteks meditatsiooni minutiteks nii palju kui tunnete, et vajate.
  • Ja seejärel hoidke oma meeled avatud ja olge valmis selleks, et teie elus võib muuhulgas toimuda ka midagi sellist, mida varem peeti imede kategooriasse kuuluvaks. Uues energias on väga paljud senised imed tavapärase argipäeva osaks.

Nädala (energeetiliselt) olulised astroloogilised sündmused

  • 29. mai – täiskuu

Täiskuu

Täiskuu energia soosib kõigest soovimatust vabanemist.


Selle horoskoobi tegemisel kasutasin järgnevaid kaarte:

Eva Tenter’i inglikaardid (leitavad siit samast, minu kodulehe alalehelt “Tasuta inglikaardid”), Angel Tarot Cards by Doreen Virtue and Radleigh Valentine, Gems Oracle Cards by Bianca Luna, Flower Therapy Oracle Cards by Doreen Virtue and Robert Reeves

Meeldetuletus – tegemist on üldise ja kanaldatud horoskoobiga

Kõik minu poolt tehtud horoskoobid on kanaldatud horoskoobid ehk tervendavad horoskoobid. St. need pole tavapärases mõttes horoskoobid. Lühikokkuvõttena võib öelda, et need on järjejutu moodi kirjatükid, mis sisaldavad inglite nõuandeid ja soovitusi teatud konkreetseks ajaperioodiks. Kuna neis sisaldub alati ka aegumatuid nõuandeid, siis soovitan uutel lugejatel tutvuda ka varasemate perioodide horoskoopidega. Need ajaperioodid võivad küll olla juba möödunud, kuid neis horoskoopides võib sisalduda nõuandeid, mis aitavad teid just täna. Kui soovite pikemalt lugeda selle kohta, mis need tervendavad horoskoobid täpsemalt on ja kuidas saab tekst üldse tervendada, siis seda infot leiate minu kodulehe esilehelt. Tuletan ühtlasi meelde, et üldised horoskoobid on mõeldud kõige üldisemas plaanis kõigile. Need ei pruugi Teie jaoks resoneeruda.

Selgitan ka, miks need horoskoobid ei pruugi Teie jaoks resoneeruda

Need ei pruugi Teie jaoks resoneeruda, sest need sisaldavad minu vaatenurka. Energiaid saab nimelt alati vaadelda erinevatest vaatenurkadest. Minu poolt edastatavad horoskoobid sisaldavad alati minu vaatenurka. Miks? Sest teisiti ei olegi võimalik. Mina kanaldan neid ja see tähendab ka, et need põhinevad minupoolsel analüüsil. Minu analüüs aga põhineb omakorda minu elul, minu kogemustel, minu nägemustel ja minu tundmustel. Seega – see mida te siin loete, ongi täpselt see, mis ta on – minupoolne tõlgendus. Lisaks – kuna maailmas on ligikaudu 7 miljardit inimest, siis ei saa loota, et üks nõustaja saab kõneleda igal ajahetkel täpselt sellest vaatenurgast, mis puudutabki kõiki neid seitset miljardit inimest. See pole lihtsalt võimalik! Seega – kui loete ja rakendate minu horoskoopides väljatoodud infot oma elus, siis pidage palun alati meeles, et teie elu sammud on alati teie enda teha ja nende sammude eest vastutate te alati ise. Kõigi otsuste ja/või tegude eest, mida teete minu horoskoopidest nähtud/ loetud/ saadud info põhjal, vastutate te ise.

Mida leiate minu kodulehelt lisaks nädala horoskoopidele?

AASTA Lisaks nädala horoskoopidele, leiate minu kodulehelt ka aastahoroskoobid. Kõik 2018 a. tasuta aastahoroskoobid (lühihoroskoobid) on lugemiseks saadaval. Igale tähemärgile leidub seal üks üldine aastahoroskoop ehk horoskoop, milles vaatlen aasta energiat tervikuna. Lisaks valmistasin 2018 a. tarbeks ühe pika ja põhjaliku horoskoobiraamatu, mis töötab ka kollektiivse kaugseansina. Mida see raamat täpsemalt sisaldab ja kuidas tellida? Kogu lisainfo leiate alalehelt “Horoskoop 2018 (tasuline)”.

KVARTAL Tegin kuni 2018 a. esimese kvartalini ka kvartali horoskoope. Neid enam ei ilmu. Ilmuma jäävad nädala horoskoobid (alates nädalast nr 20, 2018 ilmuvad need küll veidi muudetud kujul, kuid ma nimetan neid siiski ka edaspidi nädala horoskoopideks).

KUU Igakuiste ja ka teemapõhiste juhiste soovijatel on võimalus osta 2018 a. horoskoobiraamat, mille kohta leiate kogu lisainfo siit alalehelt “Horoskoop 2018 (tasuline)”. Selles raamatus sisalduvad iga kuu tarbeks muuhulgas suhete ja finants&karjääri juhised.

PÄEVA INGLISÕNUM Igapäevaseks (personaalsemaks) juhenduseks olete igal ajal teretulnud kasutama minu poolt kanaldatud veebipõhiseid inglikaarte, mida on nüüd juba kokku 136. Kõik kaardid leiate alalehelt “Tasuta inglikaardid”.

NAVIGEERIMISEST Kõige mugavamalt saate minu kodulehel erinevate horoskoopide vahel navigeerida, kasutades paremal käel oleval menüüribal horoskoopide perioodi järgi sorteerimise võimalust. Kui aga lähete alalehele “Tasuta horoskoobid”, siis leiate sealt eest kronoloogilises järjestuses kõik horoskoobid, mida olen oma lehele postitanud. Teile avaneb korraga 10 postitust/ horoskoopi. Kui soovite neid rohkem näha, siis vajutage lehe lõppu jõudes nupule “Vanemad postitused”. Seejärel näete järgnevat 10. horoskoopi, jne.

2018 põhjalik horoskoobiraamat, mis töötab ka kollektiivse kaugseansina (tasuline)

Ma kirjutasin/ kanaldasin 2018. aasta tarbeks ka ühe põhjaliku inglisõnumite raamatu (ehk horoskoobiraamatu). Raamatus sisalduvad sõnumid on ikka samamoodi kanaldatud sõnumid nagu näete ka minu tasuta horoskoopide puhul, kuid raamatu puhul kanaldasin iga kuu tarbeks erinevaid teemasõnumeid (suhted, finants&karjäär, kinnisvara jm) ehk lugemist on väga palju. Lisaks töötab see raamat ka kollektiivse kaugseansina ehk tegu pole pelgalt lugemisvaraga. Kollektiivne kaugseanss toimib läbi tolle raamatu nende jaoks, kes töötavad läbi terve aasta raamatus sisalduvate sõnumitega/ juhistega kaasa.

Täpsustuseks – raamatus sisalduvad sõnumid ei ilmu kunagi minu kodulehele üles. Need on täiesti eraldiseisvalt kanaldatud sõnumid, mis on mõeldud eeskätt neile, kes tunnevad, et minu poolt kanaldatud sõnumid nendega resoneeruvad. Ehk sisuliselt neile, kellele väga meeldivad minu poolt kanaldatud sõnumid ning kes tunnevad seetõttu soovi lugeda veelgi rohkem materjali, mida olen kanaldanud. Ja eriti neile, kes soovivad asuda ka kõnealuse raamatuga kaasa töötama, eesmärgiga tuunida oma isikliku sisemise juhenduse kanalit.

Mida see raamat täpsemalt sisaldab, mida tähendab selle raamatuga kaasa töötamine ja kuidas tellida? 

Kogu lisainfo leiate siit alalehelt –> Horoskoop 2018 (tasuline)

Kuidas olla kursis kõigi horoskoopidega, mida postitan?

Kui Teile meeldivad minu poolt kanaldatud üldised horoskoobid ja soovite olla koheselt kursis mõne uue horoskoobi ilmumisega, siis on Teil võimalus hakata jälgima minu kontot kas Facebook’is, Twitter’is, Instagram’is või Google+ kanalis. Selliselt saate kohe teavituse kui olen postitanud uue nädala horoskoobi või mõne muu perioodi horoskoobi. Lingid minu viidatud kontodele on leitavad minu kodulehe paremalt ülaäärest. Minu konto jälgimiseks vajutage vastavas kanalis minu kontol nuppu “Follow” ehk “Jälgi”.

Soovin kõigile suurepärast algavat nädalat!

Eva Tenter

Tervendaja

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"