Nädala horoskoop 06.08-19.08.2018

nädal 32 33 2018

Nädala horoskoop – nädala sõnumid inglitelt

06.08 – 19.08.2018

2018. aasta nädal nr 32 ja 33

Inglite sõnumid aasta 32. ja 33. nädalaks – kõigile sodiaagimärkidele

MÄRKSÕNA – Unenägu viib külluseni

Nädala kristall – Mäekristall

Nädala värv – Roheline

Nädala värv ja kristall aitavad just kõnealusel nädalal esinevaid energiaid kõige produktiivsemalt enda kasuks rakendada.

Nädala kristalli olen toonud välja eelkõige muidugi kristallisõpradele, kelle jaoks kristallid nendega kõnelevad. Seetõttu, kui tunnete, et kristallide maailm ei ole teie jaoks, siis ei ole tarvis kohe vastavat kristalli otsima tormata. Neile aga, kes armastavad kristalle, on nädala kristalli kasutamine väga lihtne. Kõige hõlpsamalt saab selle kristalli energiat rakendada, kandes just seda kristalli kaasas (piisab pisikesest kristallist). Sellel nädalal tekkivatele küsimustele vastuste saamiseks tasub nädala kristalli abil mediteerida.

Nädala värviga tasub olla eriti loominguline – võite seda värvi riietust kasutada näiteks mõnele väga olulisele koosolekule minnes või kodus laua kaunistamisel kui tähistate mõnd olulist sündmust, kuid seda on võimalik kindlasti kasutada väga paljudel erinevatel viisidel. Lähenege sellele teemale äärmiselt loominguliselt ja kasutage nädala värvi täpselt nii nagu sisetunne juhatab.

UUDISED

Augustikuu jooksul ilmub 2019 a. inglisõnumite raamat ehk horoskoobiraamat. Ülesehituselt saab see olema sarnane eelmise aasta raamatuga. Ja loomulikult saab ka selle raamatu kaudu toimuma kollektiivne kaugseanss, mis vältab läbi terve aasta – nende jaoks, kes soovivad selles osaleda.

Raamatu täpse ilmumise kuupäeva kuulutan välja jooksvalt. Kui soovite olla täpse ilmumisajaga kursis, siis tasub jälgida nädala horoskoope ja/või minu Facebook’i kontot. Vastava lingi leiate minu kodulehe ülaäärest. Need, kes külastavad minu kodulehte mobiilsest seadmest, seda linki ülaäärest ei leia. Teie leiate viidatud lingi muuhulgas näiteks alalehelt “Kontakt”.

Tuletan ka uuesti meelde, et 2018 a. horoskoobiraamatut enam soetada ei saa. Selle müük läks lukku 31. juulil 2018.

2018. aasta 32. ja 33. nädalaks soovisid oma sõnumi edastada järgnevad kaardid:

Eva Tenter’i inglikaart – Kuula oma unenägude sõnumit. Nr 10

Inglite taro kaart – Maakaartide äss

Lillekaart – Taevane sõnum. Prootea

Need kaardid ütlevad meile ühise sõnumina järgnevat:

Eelmisel nädalal roostetas läbi üks pikk ja kurnav sündmuste ahel. Inglid täpsustasid, et see, mis läbi roostetab, on miski, mis on inimesi ahelates hoidnud juba väga palju aastaid (tõenäoliselt lausa aastakümneid). Nad vihjasid ka, et tegu on sügavate valedega, mis on inimesi juhtinud valele teele. Ehk inimesed on nende ammu kokku valetatud valede tõttu kõndinud mööda manipuleeritud rada, mitte mööda oma isiklikku eluteed. Nad ütlesid, et nüüd roostetavad need valed läbi, erinevate tegurite tõttu. Ja seejärel on meil juba ka üsna lihtne astuda tagasi oma tegelikule elurajale ehk rajale, mis sisaldab kõike seda, millele meil on sünnipärased õigused.

Kahe eeloleva nädala vältel viib unenägude analüüsimine meid külluseni. Täpsemalt viitavad inglid siin nädalal nr 20, 2018 või nr 20, 2017 nähtud unenägudele. Inglid on varem korduvalt soovitanud meil oma unenägude kohta märkmeid teha. Nad on ka täpsustanud, et selle kanali kaudu on neil võimalik meile manipuleerimata infot edastada. Küll enamasti sümbolitena, kuid mitte alati. Mõnikord saavad nad meile sellisel moel saata ka täiesti otseselt tõlgendatavat informatsiooni. Tundub, et osade puhul ongi seekord asi nii – ehk kui olete oma unenägusid kirja pannud, siis peaksite leidma eelpool viidatud nädalate märkmetest täiesti otseseid vihjeid selle kohta, missugust laadi küllus teie õuele nüüd saabub. 

Kuna inglid palusid mul seekord tõepoolest nii konkreetsete ajaperioodide unenägudele viidata, siis võib eeldada, et ka vastavate nädalate horoskoopide sõnumitest võite leida juhendust. Mistõttu soovitan kindlasti ka nädalate nr 20, 2017 ja 20, 2018 horoskoobid eelolevate nädalate juhiste raames üle lugeda.

Kuna inglid on meid väga sageli suunanud unenägusid üles kirjutama, siis tundub mulle, et kahe eeloleva nädala sõnumid ongi peaasjalikult mõeldud just nimelt neile, kes on selle ülesandega kaasa läinud. Ehk neile, kes on oma isikliku sisemise juhenduse kanaliga järjepidevalt tööd teinud. Nagu olen selgitanud ka varem – igaühel on olemas oma isiklik nö taevase juhenduse kanal, mis ka sünnipäraselt töötab 100%-liselt. Need, kes ütlevad, et nad midagi ei tunne ega taju, on tõenäoliselt lihtsalt lasknud erinevatel manipulatsioonidel oma kanali ära tuimestada. Tegelikkuses on igal inimesel oma isiklik kanal olemas. Seda nähtust ei pea absoluutselt nimetama selgeltnägemiseks või millekski “ebaloomulikuks” või “ebamaiseks”. See nähtus on tegelikkuses lihtsalt osa inimeseks olemisest ehk tegu on täiesti loomuliku nähtusega.

Mulle näibki, et koosmõjus tolle pika sündmuste ahela läbi roostetamisega, läks nüüd ka inimeste tee manipulaatorite omast lahku. Ehk me astusime justkui taaskord ühele uuele tasandile. Inglid on meile sageli öelnud, et too uuele ajastule ümber häälestumine on pikk protsess, mis sisaldab erinevaid etappe. Näib, et nüüd oleme me lõpuks jõudnud sellisesse etappi, kus manipulaatorid on meist tugevalt eraldatud. Kui ma vaatlen seda olukorda pildina, siis ma näengi kahe tee hargnemise kohta. Ja seda, et me jõudsime tollesse punkti just nimelt kahe nädala vahetumise paiku (ehk eile-täna).

Aga mis see tähendab? Ja miks inglid suunasid mind taaskord rääkima sellest, et meie taevase juhenduse kanali olemasolu on miski, mis on väga rangelt loomulik nähe. Ehk seda ei ole mitte kuidagi võimalik “ebaloomulikuks” pidada. Tundub, et põhjus seisneb selles, et mitte kõik inimesed pole veel tollelt ristmikult edasi tulnud. Näib, et need, kes ikka veel lahterdavad tunnetust (teiste tunnetust ja iseenda tunnetust) millekski “ebaloomulikuks” või “ebamaiseks” (ja/või halvustavad seda nähtust), ei oma luba sealt teelahkmelt edasi liikumiseks. Teist teed nad samuti valida ei saa, sest manipulaatorite rajale inimesi ei lubata. Ehk näib, et osad seisavad nüüd seal ristmikul paigal, seni kuni nad õpivad mõistma elu toimimise loomulikke radu. 

Aga miks on see protsess sääraselt üles ehitatud? Seetõttu, et too rada, mida mööda me edasi kulgeme, ongi loomuliku kulgemise rada. See tähendab aga omakorda, et seda rada näevad/ tunnetavad/ tajuvad vaid need, kes mõistavad, mis see loomulik kulgemine on. Ehk need, kes mõistavad, mis sorti olend on inimene. Ehk need, kes on õppinud mõistma, kuidas ise rahus elada ja kuidas ka teistel lasta rahus kulgeda. Ehk need, kes mõistavad, et inimene on osa loodusest, mitte loodusväline objekt. Ehk need, kes austavad lisaks välisele loodusele ka oma isiklikku looduslikku olemust. Ehk need, kes austavad teisi ja austavad ka iseend.

Selle kõige tõttu, näibki, et nüüd muutuvad ka minu poolt kanaldatud juhised suunatuks vaid neile, kes tollele uuele rajale on juba kaasa tulnud. Kes jäi ristmikule toppama (ehk kellel tekib nüüd mulje, et tema elu on jäänud justkui kuhugi kinni või toppama ehk tekib mulje, et ta on oma elus jõudnud justkui kuristiku servale ehk sellisesse kohta, millele järgneb ainult tühjus), sel soovitan läbi lugeda muuhulgas kõik varasemad nädala horoskoobid ja mitte ainult – tehke oma isiklikke analüüse. Teiste juhised saavad teid viia ainult teatud maani. Oma elu ladusaks kulgemiseks peab igaüks tegema isiklikke mõtisklusi, analüüse ja järeldusi. See kuulubki kõik elu loomuliku kulgemise juurde. Niipea kui hakkate oma elu ja iseennast loomulikult kohtlema ehk oma elusse ja iseendasse loomulikult suhtuma, siis saate ka edasi tulla tollelt ristmikult. Inglid ütlevad veel vihjeks – kuniks inimene kohtleb elu kui erinevate füüsiliste esemete soetamise seeriat, millele järgneb surm, ei ole tegu loomuliku kulgemisega. Kuniks inimene arvab, et elu peabki olema seeria ebameeldivaid tegevusi, mida tuleb tuimestada erinevate ainetega, ei ole tegu loomuliku kulgemisega.

Jätkan nüüd sõnumitega neile, kes tulid juba tollelt teelahkmelt edasi. Kuidas tulid edasi? Ikka oma isikliku tunnetuse baasil. Kuidas nii? Sealt ei saanud edasi tulla mitte ükski selline isik, kes isiklikku tunnetust eitab või ignoreerib. Seetõttu saame ka olla kindlad, et tollel uuel rajal, millel nüüd viibime, on meie ümber vaid sõbrad. Jah, need isikud ei pruugi vastata vanale “sõbra” mõistele ehk te ei pruugi nende kõigiga üldse “päriselus” kohtuda, kuid teadke, et teil on siin uuel rajal alati sõbralik atmosfäär olemas.

Seega võime nentida, et me elame jällegi justkui uues energeetilises maailmas, mis toob kindlasti kaasa ka uuendusi meie niiöelda füüsilises maailmas. Nagu inglid on viimastel nädalatel korrutanud – see protsess, mis praegu toimub, toob kindlasti kaasa rõõmustavaid nähtuseid, mida saame ka käega katsuda. Ehk tegu ei ole protsessiga, mis jääks vaid mõtete või tunnete tasandile. 

Kuna inglid ütlesid ülal, et eelolevatel nädalatel viib just unenäo analüüsimine külluseni, siis vaatlemegi nüüd veidi täpsemalt, mida see konkreetne (kahenädalane) etapp sisaldab. Seda nad juba ütlesid, et osad saavad nüüd oma unenägusid tõlgendada täiesti otseselt – ehk osadele on viidatud unenägudes juba konkreetselt öeldud, mida/ kus/ millal tegema peab või mida/ kus/ millal märkama peab. Nagu öeldud – eesmärgiks on tolles etapis konkreetse ja käega katsutava külluseni jõudmine. 

Kuna terminit “küllus” võib samuti laialt mõista, küsin inglitelt täpsustust – missugust laadi küllust kõnealused unenäod meile seekord toovad. Nad ütlevad, et siin on fookuses enamiku jaoks kas töö, raha või õpingute valdkond ehk jälle see kolmik, millele inglid viitasid sageli eelmisel aastal. Mõne jaoks tuleb küllus kõigisse kolme lahtrisse. Ja mõne jaoks tuleb ühte neist. Jällegi, see protsess toimub nüüd selliselt, kuidas on vastava inimese jaoks hetkel kõige parem/ kõige vajalikum. See tähendab ka, et küllus ilmub nüüd sinna, kus teil seda antud momendil kõige rohkem vaja on. St. te võite olla kindlad, et see küllus ilmub teie ellu teie kõrgema hüvanguga kooskõlas oleval viisil.

Kuna oleme astunud loomuliku kulgemise rajale, ilmub küllus meie eludesse muidugi igakülgselt. Kuid see saab taaskord olema rahulikult kulgev protsess, mis võtab aega. Inglid ütlevad, et kuna meid viidi vahepeal oma sünnipärastest õigustest üsna kaugele (mõnel juhul ikka väga kaugele), siis pole neil võimalik meid sekundiga sellise eluni tagasi tuua. See oleks lihtsalt liiga suur ehmatus. Inglid aga ei tööta ehmatustega. Nemad töötavad rahulikult ja järjepidevalt. Seega võime olla kindlad, et misiganes nüüd saabub, see saab olema üks rahulik ja rõõmustav külluse kojujõudmine. Tegu ei ole millegagi, mis teid hirmutaks. 

Võib-olla oleks see nähe teid veel mõni aeg tagasi hirmutanud, kuid meid on saabuvaks juba ettevalmistatud. Muuhulgas just nimelt unenägude kaudu. Seetõttu võime olla juba ette rahulikud ja teada, et see, mis nüüd tuleb, on meie jaoks igakülgselt rõõmustav. 

Tundub, et nad praegu ei soovi meile midagi täpsemat ette öelda. Ju seetõttu, et igaühele saab nüüd osaks midagi erilist ehk siin pole võimalik üldiseid näiteid tuua. Kellel on olemas 2018 a. horoskoobiraamat, see võib leida vihjeid ka sealt – täpsemalt kõigist augustikuu juhistest tervikuna. Kui ma neid juhiseid eelmisel aastal kirjutasin/ kanaldasin, siis tundus mulle koheselt, et augustikuus saabub midagi väga maagilist.

Energeetilise sillana toovad inglid seekord välja 5 nädala horoskoopi.

Esmalt need kaks horoskoopi, millele nad juba viitasid ka ülalpool – nädalad nr 20, 2017 ja nr 20, 2018.

Neile lisanduvad ka nädalate nr 32 ja 34, 2017 horoskoobid, mis viitavad osaliselt taaskord aja spiraalsele kulgemisele, kuid mitte ainult, sest nädala nr 33 horoskoobile nad just nimelt ei viita. Nad ütlevad väga konkreetselt, et ainult nädalate nr 32 ja 34, 2017 horoskoobid on seekord energeetiliseks sillaks.

Ja viiendaks sillaks on nädala nr 47, 2016 horoskoop. See oli nädal, mil nad ütlesid, et me oleme esimest korda üleni uue ajastu energias. Ehk näib, et nüüd sai ka läbi üks suurem etapp, mis algaski tollel nädalal nr 47, aastal 2016. Täpsemalt oli tegu kuupäevadega 21-27. november 2016. (Igaks juhuks ütlen ka juurde, et tegu pole kirjaveaga, tegu on tõepoolest aastaga 2016, millele siinkohal viidatakse.)

Lisaks nädala horoskoopidele, ütlevad nad, et energeetilise silla moodustab seekord ka Veevalaja 2018 aastahoroskoop.

Neile, kes töötavad kaasa 2018 a. horoskoobiraamatuga, on seekord lisaviiteks kõik augustikuu sõnumid, mis tolles raamatus sisalduvad – nii nagu nad juba ütlesid ka ülalpool.

Nädala nr 32 ja 33 energiat iseloomustab muusikamaailmast lugu “Michael Jackson – Billie Jean”, “Fatboy Slim – Weapon Of Choice” ja “Michael Jackson – Beat It”. Ja nagu ikka, nende lugude puhul, millele ma oma horoskoopide raames viitan, on oluline terviklik energia, mida nad edastavad (ehk mitte ainult sõnad või muusika). Täpsustan – need muusikapalad, millele ma siin viitan, omavad tervikuna sarnast energiat eeloleva nädala energiaga ning just seetõttu ma neid ka siin välja toon. Ehk ma ei too neid välja ainuüksi sõnade või muusikastiili vms tõttu.

Nädala meditatsioon

Alates 2016. aasta 47. nädala horoskoobist juhendavad inglid kõiki minu nädala horoskoopide lugejaid kasutama minu inglikaartide loodusfotosid ka meditatsiooni abivahendina, sest minu loodusfotodel on ka energeetiliselt tervendav mõju.

Täpsemalt, igaks nädalaks soovitatakse teil kasutada selle fotoga mediteerimist, mis tuleb välja nädala Eva Tenter’i inglikaardina. Minu inglikaardid leiate te endiselt minu kodulehe alalehelt – “Tasuta inglikaardid“.

2018. aasta 32. ja 33. nädala meditatsiooni kaart on –

Eva Tenter’i inglikaart – Kuula oma unenägude sõnumit. Nr 10

Lisa-meditatsioonikaart neile, kes töötavad kaasa 2018 a. horoskoobiraamatuga:

Eva Tenter’i inglikaart – Su plaanis vajab miski muutmist. Nr 69

MIS ON LISA-MEDITATSIOONIKAART? Alates nädalast nr 1, 2018 lisan siia igal nädalal lisa-meditatsioonikaardi, mis on mõeldud neile, kes on asunud kaasa töötama 2018 a. horoskoobiraamatuga ehk täpsemalt tolle kollektiivse kaugseansiga, mis moodustub läbi tolle raamatu. (Selle raamatu müük läks lukku 31. juulil 2018. St. 2018 a. kollektiivse kaugseansiga ei ole enam võimalik liituda. Augustikuu jooksul ilmub juba uus, 2019 a. inglisõnumitega raamat ehk horoskoobiraamat.)

Kuidas kasutada minu inglikaarte meditatsiooni abivahendina? Selle info leiate minu kodulehe esilehelt.

Nädala (energeetiliselt) olulised astroloogilised sündmused

  • (25.07) – 18.08 – merkuuri retrograad kestab
  • 09.08 – kaduneljapäev
  • 11.08 – noorkuu
  • 12.08-13.08 – tähesadu (perseiidid)

Kaduneljapäevad

Kaduneljapäevadel on väga hea vabaneda kõigest, mida te oma ellu enam ei soovi. Muuhulgas on need ülihead päevad koristamiseks, sest siis püsib kodu kauem puhtana.

Noorkuu

Noorkuu energia soosib kõige uuega alustamist.

Merkuuri retrograadi perioodid

Merkuuri retrograadid leiavad aset 3-4 korda aastas ja kestavad korraga enamasti kolm nädalat. Merkuuri retrograadi ajal tuleb võtta kõike rahulikult ja mõista, et tehnilistes ja paberimajandust puudutavates küsimustes tuleb ette segadust tekitavaid momente. Säärastes küsimustes on merkuuri retrograadi ajal tihti tunne, et kõik venib. Samas on see väga hea aeg oma sisemaailmaga tegelemiseks, mediteerimiseks ja varem pooleli jäänud projektide (vanade asjade) lõpetamiseks.

Tähesajud

Energeetiliselt on tähesadude aeg kõikvõimas. Tähtedelt saab ammutada informatsiooni ja mõtteselgust ning samuti vastab tõele ka tüüparusaam langevale tähele soovi esitamisest. Neile võib tõesti anda täitmiseks ka oma südamesoove, kuid loomulikult ei täida nad soove nii, et teile kukub kohe sealsamas rahapada pähe. Ikka tuleb abi eelkõige sisemise juhenduse kaudu, mida tuleb tunnetada ja järgida.


Selle horoskoobi tegemisel kasutasin järgnevaid kaarte – Eva Tenter’i inglikaardid (leitavad siit samast, minu kodulehe alalehelt “Tasuta inglikaardid”), Angel Tarot Cards by Doreen Virtue and Radleigh Valentine, Gems Oracle Cards by Bianca Luna, Flower Therapy Oracle Cards by Doreen Virtue and Robert Reeves

Meeldetuletus – minu poolt tehtud horoskoobid on kanaldatud horoskoobid ehk tervendavad horoskoobid. Täpsema info (kuidas saavad tekstid tervendada jm) leiate minu kodulehe esilehelt. Tuletan ka meelde, et üldised horoskoobid on mõeldud kõige üldisemas plaanis kõigile. Need ei pruugi Teie jaoks resoneeruda. Miks? Siin kirjeldan ma alati energiaid. Energiaid aga saab vaadelda erinevatest vaatenurkadest. Minu horoskoobid sisaldavad alati minu vaatenurka, mis põhineb minupoolsel analüüsil. Minu analüüs aga põhineb omakorda minu elul ja minu kogemustel/ nägemustel/ tundmustel. Seega – see mida te siin loete, on minupoolne tõlgendus, mis ei olegi loodud kattuma kõigi teiste tõlgendustega.

Mida leiate minu kodulehelt lisaks nädala horoskoopidele ja kuidas siin lehel erinevate horoskoopide vahel navigeerida? Selle info leiate minu kodulehe esilehelt.

Kuidas olla kursis kõigi horoskoopidega, mida postitan? Selle infot leiate samuti esilehelt.

RAAMAT – 2019 HOROSKOOP 

(Tasuline)

Augustikuu jooksul ilmub 2019 a. horoskoobiraamat ehk raamat, milles kanaldan terveks aastaks ette erinevaid inglisõnumeid (sh temaatilisi sõnumeid). Ka läbi selle raamatu hakkab toimuma kollektiivne kaugseanss ehk tegu pole ainult lugemisvaraga. Nagu ikka, toimib kollektiivne kaugseanss vaid nende jaoks, kes otsustavad läbi terve aasta kaasa töötada raamatus sisalduvate sõnumitega/ juhistega.

Täpsustuseks – raamatus sisalduvad sõnumid ei ilmu kunagi minu kodulehele üles. Need on täiesti eraldiseisvalt kanaldatud sõnumid, mis on mõeldud eeskätt neile, kes tunnevad, et minu poolt kanaldatud sõnumid nendega resoneeruvad. Ehk sisuliselt neile, kellele väga meeldivad minu poolt kanaldatud sõnumid ning kes tunnevad seetõttu soovi lugeda veelgi rohkem materjali, mida olen kanaldanud. Ja eriti neile, kes soovivad asuda ka kõnealuse raamatuga kaasa töötama, eesmärgiga tuunida oma isikliku sisemise juhenduse kanalit.

Mida see raamat täpsemalt sisaldab, mida tähendab selle raamatuga kaasa töötamine ja kuidas tellida? Kogu lisainfo leiate (alates raamatu ilmumisest) alalehelt –> Horoskoop 2019 (tasuline)

St. vastav lisainfo lisandub sinna alalehele augustikuu jooksul. Täpse ilmumiskuupäeva kuulutan välja jooksvalt. Kui soovite olla täpse ilmumispäevaga kursis, siis tasub jälgida nädala horoskoope ja/või minu Facebook’i kontot (vastava lingi leiate minu kodulehe ülaäärest).

(PS! Kordan ka siin, et 2018 a. horoskoobiraamatut enam soetada ei saa. Selle müük läks lukku 31. juulil.)

Soovin kõigile suurepärast algavat nädalat!

Eva Tenter

Tervendaja

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"

One thought on “Nädala horoskoop 06.08-19.08.2018

Comments are closed.