Nädala horoskoop 30.07-05.08.2018

nädal 31 2018

Nädala horoskoop – nädala sõnumid inglitelt

30.07 – 05.08.2018

2018. aasta nädal nr 31

Inglite sõnumid aasta 31. nädalaks – kõigile sodiaagimärkidele

MÄRKSÕNA – Pikk sündmuste ahel roostetab läbi

UUDISED

Veel viimaseid päevi (kuni 31. juulini) saab osta 2018 a. horoskoobiraamatut ehk inglisõnumite/juhiste raamatut, millest kõneleb see alaleht -> Horoskoop 2018 (tasuline)

31. juulil läheb kõnealuse raamatu müük jäädavalt lukku ning augustis ilmub juba uus, 2019 a. sõnumitega raamat. Täpse ilmumise kuupäeva kuulutan välja jooksvalt.

Eelmises nädala horoskoobis kõnelesin juba pikemalt sel teemal. Kordan siin üle vaid mõned asjad, sest raamatu müügi lõpuni on jäänud veel mõni päev.

Kuna läbi kõnealuse raamatu toimub ka kollektiivne kaugseanss, siis kordan siin üle järgneva info – kes pole käesoleva aasta raamatut veel soetanud, kuid tunneb juba, et soovib järgmise aasta kaugseansiga liituda, sel tasuks endale soetada ka siiski käesoleva aasta raamat. Miks? Nagu oleme näinud nädala horoskoopides (ja ka muudes minu poolt kanaldatud horoskoopides) – inglid juhendavad meid muuhulgas energeetiliste sildade kaudu ehk nad toovad teatud ajaperioodi juhisena tihtipeale välja ka teiste ajaperioodide juhiseid (sest vastavate ajaperioodide vahel on seoseid, mida inimesel oleks kasulik märgata). On väga tõenäoline, et ka järgmisel aastal viidatakse tagasi käesoleva aasta sõnumitele, sh nendele sõnumitele, mis sisalduvad just tolles raamatus. 

Selle tõttu soovitan kõigil sügavamatel huvilistel (kel kõnealust raamatut veel pole) mõelda rahulikult järele – kui soovite minu horoskoopidega kaasa töötada ehk teha nende abil enda elus energeetilist tööd, siis tasuks tõenäoliselt soetada ka 2018 a. horoskoobiraamat. See oli esimene taoline inglisõnumite aastaraamat, mille kanaldasin. 

Ja tasub ka meeles pidada, et need inglisõnumid on oma sisult siiski enamasti aegumatu loomuga – st. kuigi nad on kanaldatud teatud ajaperioodide tarbeks, võib neist abi ja juhiseid leida tegelikult igal ajal. 

Lisaks tervendavale ja energiatöö aspektile, on nende juhiste abil võimalik ka oma elu mängulisemaks muundada. Ka see on nüanss, millele tasub kindlasti tähelepanu pöörata.

Kuidas saavad tekstid tervendada? Kuidas toimub läbi tolle raamatu eelpool mainitud kollektiivne kaugseanss? Mida see raamat täpsemalt sisaldab ning kuidas saab seda tellida? Kogu lisainfo leiate ikka siit alalehelt -> Horoskoop 2018 (tasuline)

Alljärgnevalt jätkame 31. nädala inglisõnumitega.

Nädala kristall – Punane tiigrisilm

Nädala värv – Punane

Nädala värv ja kristall aitavad just kõnealusel nädalal esinevaid energiaid kõige produktiivsemalt enda kasuks rakendada.

Nädala kristalli olen toonud välja eelkõige muidugi kristallisõpradele, kelle jaoks kristallid nendega kõnelevad. Seetõttu, kui tunnete, et kristallide maailm ei ole teie jaoks, siis ei ole tarvis kohe vastavat kristalli otsima tormata. Neile aga, kes armastavad kristalle, on nädala kristalli kasutamine väga lihtne. Kõige hõlpsamalt saab selle kristalli energiat rakendada, kandes just seda kristalli kaasas (piisab pisikesest kristallist). Sellel nädalal tekkivatele küsimustele vastuste saamiseks tasub nädala kristalli abil mediteerida.

Nädala värviga tasub olla eriti loominguline – võite seda värvi riietust kasutada näiteks mõnele väga olulisele koosolekule minnes või kodus laua kaunistamisel kui tähistate mõnd olulist sündmust, kuid seda on võimalik kindlasti kasutada väga paljudel erinevatel viisidel. Lähenege sellele teemale äärmiselt loominguliselt ja kasutage nädala värvi täpselt nii nagu sisetunne juhatab.

2018. aasta 31. nädalaks soovisid oma sõnumi edastada järgnevad kaardid:

Eva Tenter’i inglikaart – Roostetamine ei ole alati halb asi. Nr 97

NB! Muudatus al. 2018 a. esimesest nädalast – allpool asuvast “Nädala meditatsiooni” sektorist leiate nüüd ka ühe lisa-meditatsioonikaardi, mis on mõeldud kõigile neile, kes on asunud kaasa töötama 2018 a. horoskoobiraamatuga. Ehk täpsemalt neile, kes on asunud kaasa töötama tolle kollektiivse kaugseansiga, mis moodustub läbi tolle raamatu. Millisest raamatust käib jutt ja mida tähendab sellega kaasa töötamine? Kogu lisainfo leiate alalehelt -> Horoskoop 2018 (tasuline)

Inglite taro kaart – Kuues veekaart

Lillekaart – Vii fookus oma peamisele eesmärgile. Kipslill

Need kaardid ütlevad meile ühise sõnumina järgnevat:

Kahe eelmise nädala jooksul olid õhus lahendused. Need olid lahendused, mis kuulusid argipäeva õhuliseks muundamise temaatika hulka, kuid mitte ainult. Inglid ütlesid, et selle ajaperioodi vältel kõlab ka antud temaatikas lõppakord. Ühtlasi viidati uuesti mineviku pöördumisele ja ajajoone spiraalsele kulgemisele. 

Eeloleval nädalal roostetab läbi üks pikk ja kurnav sündmuste ahel. Näib, et need juhised joonduvad lõppakordiga, mis võibki tähendada, et kahe nädala vahetumise paiku vastavad sündmused ka esinevad. Ehk tundub, et lõppakordi kõlamise järgselt saabki kohe ka toimuda lõplik läbi roostetamine.

Siin on kindlasti fookuses taaskord väga pikaajalised manipulatsioonid, mitte mõni teema, mis algas alles hiljuti. See, mis nüüd lõplikult katki roostetab, on miski, mis on inimesi ahelates hoidnud juba aastakümneid.

Aga mis see täpsemalt on? Inglid vihjasid ka eelmisel nädalal, et praegu vältava protsessi eesmärgiks on sügavate tõdede avaldumine. Sügavate selles mõttes, et fookuses on valed, mis on kokku valetatud juba väga ammu. Need on valed, mis on inimest kahjustanud erinevaid teid pidi juba väga ammusest ajast saati. St. nende valede tõttu on inimene teinud oma elus teatud otsuseid, mis on teda viinud järjepidevalt valele teele. Valele selles mõttes, et see pole olnud inimese enda autentne elutee, mida ta on seni käinud. Ja ta pole kõndinud tollel teel üldsegi mitte vabatahtlikult, kuigi ta on seda nii arvanud. Tegelikult on teda valele teele suunanud just nimelt üks ammune vale, mis lõi alused sügavale illusioonile. Ehk tolle vale tõttu hakkas inimene tõlgendama vääralt ka teatud teisi asjaolusid. Tõenäoliselt on tegu valega, mille tõttu inimene hakkas kartma teatud situatsioone, kohti või inimesi. Kartusele järgnes muidugi vältimine. Ja just nimelt teatud nüansside vältimise tõttu hakkaski too inimene järjepidevalt langetama otsuseid, mis tegelikult polnud tema eluteega kooskõlas. 

Mis juhtub kui inimene kõnnib järjepidevalt mööda manipuleeritud rada ehk mitte mööda oma sünnipärast eluteed? Inglid ütlevad, et see toobki muuhulgas kaasa muretsemist, stressi, ängi, pettumust, trotsi, viha, haiguseid ja muid mitte just meeldivaid nähtuseid.

See on tegelikult vägagi mõistetav, miks need nähtused ilmnevad – inimene siiski tunnetab mingil tasandil, et miski on valesti, kuigi mõistus suunab teda järjepidevalt justkui õigetele radadele. Tunnetus ei eksi mitte kunagi. Mõistus võib meid eksiteele viia, sest tema on vastuvõtlik manipulatsioonidele. Tunnetus neid manipulatsioone kunagi omaks ei võta. Tunnetus võib ainult saada tuimestatud, erinevate tegurite tõttu. See on ainus asi, mida manipulatsioon saab tunnetusele teha. 100% “ära rääkida” ta meie tunnetust iialgi ei saa. Selle kõige tõttu inglid meid nii agaralt suunavadki alati just isiklikku tunnetust kuulama. Sealt kanalist tuleb alati tõe muusikat, mida saab usaldada. 

Aga mis siis juhtub eeloleval nädalal? Inglid ütlevad, et siin toimub nüüd moment, mil joonduvad justkui kõik taevased jõud. Nad joonduvad selleks, et tuua inimestele vabadus. Vabadus just nimelt sügavatest manipulatsioonidest, mis puudutavad igaühe jaoks personaalseid valesid. Kui inimene on nendest kurnajatest vaba, siis ta oskab tunnetusega alati tagasi minna oma teele. Ja oma teel ootavad teda juba igasugused meeldivad nähtused.

Kuidas need valed nüüd murduvad ehk läbi roostetavad? Siin näen ma kaht stsenaariumit, mis hakkavad toimuma üheaegselt ning üksteist toetavalt. Nimelt ühest küljest toimub midagi maailma üldistes energiates, mis murrab ära mõned üldlevinud valed. Samal ajal leiavad aset erinevate inimeste jaoks erinevad personaalsed sündmused, mis viivad neid oma personaalsete tõdedeni. Kuna tegu on pigem väga ammuste valedega, siis võib siin aktuaalseks muutuda näiteks tõe mõistmine läbi unenägude. Seda eriti juhtudel, kus vale algatajaks oli keegi, keda enam siin maailmas olemas ei ole. Võib ka esineda olukordi, kus valetaja tuleb ise tõega lagedale, kuid ma usun, et see on pigem erand. Kuna siin on fookuses just manipulaatorite poolt algatatud valed, siis ei tasu oodata, et need tegelased ise oma kuritegusid paljastama tuleks. 

Küsite, kas valetamine on kuritegu? Inglid ütlevad, et selline sihilik valetamine, mille puhul esineb konkreetne tahe kellegi elu või tervist hävitada, on absoluutselt väga ränk kuritegu. Muud sorti valed on pigem niisama valetajale kahjulikud, sest valetamine on täiesti ebavajalik tegevus. Kui inimene seisab tugevalt ja julgelt oma energias (st. julgelt oma isiklikul eluteel), siis pole tal mingit põhjust valetamiseks. Ükskõik, mis olukord on, inimene võib alati öelda välja oma tõe. Näiteks olukorrad, kus te lihtsalt ei soovi teatud üritusele minna või teatud isikutega kohtuda. Teil on alati õigus öelda, et te lihtsalt ei soovi antud nähtustest osa võtta. Te ei pea andma kellelegi pikki selgitusi. Te ei pea üldse põhjendama oma otsust. Piisab sellest kui ütlete, et te lihtsalt ei soovi osaleda. Ei ole vaja välja mõelda mingeid lugusid selle kohta, miks te nii otsustate. Loomulikult on elus ka olukordi, kus tuleb veidi põhjendada oma teguviise, kuid see pole alati nii. Kõik olukorrad ei nõua põhjendusi. Teie elu on alati teie oma ja teil on alati õigus talitada oma elusammudega nii nagu ise soovite. 

Ka enda elu teiste heaks ohverdamine on nüanss, mis tuleb ära lõpetada. Iga tegevust, mida planeedil on elu toimimiseks vaja, saab teha selliselt, et vastav tegutseja tegutseb rõõmus ja hingerahus. Kui mõni tegu või olukord tundub teile koormav, siis tasub alati analüüsida, kas teil on üldse tarvis sellest osa võtta. Kui jah, siis tasub analüüsida, kas vastavat olukorda saaks ka kuidagi selliselt korraldada, et te ei tunneks liigset koormust. Kõik probleemid siin maailmas lahterduvad kahte leeri – probleemseks kujuneb olukord siis kui midagi on kas liiga vähe või liiga palju. Samas see määratlus “liiga vähe” ja “liiga palju” on ju igaühe jaoks personaalse tunnetuse küsimus. See ongi too nüanss, mille tõttu põhineb kogu elurõõm ja hingerahu inimese isiklikul tunnetusel. Mitte keegi teine ei saa teie jaoks või teie eest ära tunnetada, kas teatud olukord kujuneb teile liigselt kurnavaks või liigselt igavaks. Teie peate ära sooritama need tunnetuse liigutused ja seejärel ka väljendama oma arvamust. Teised ei pea lugema teie mõtteid ega pidevalt eeldama midagi teie eest. Ja siit tulebki järgmine eeltingimus elurõõmuks ja hingerahuks – teil on tarvis mõista, et teil on alati õigus välja öelda oma arvamust. Lisada võib muidugi veel seda, et teil on alati õigus välja öelda oma tõepärast arvamust ehk jällegi meeldetuletus – ei tasu hakata valetama. Valetamine on ju ka see kui inimene ütleb, et mõni olukord pole talle kurnav, kuigi tegelikult on. Seejärel inimene rassib (ja vassib) aastakümneid kuni lõpuks kukub surmväsinult maha ja hakkab teisi inimesi oma väsimuses ning eluhädades süüdistama. Aga need eluhädad pole ju antud juhul üldse midagi kummalist või ettenägematut. Kui inimene on võtnud endale sellise vale kaela, siis see teebki teda lõpuks haigeks. Kes sellisel juhul saab inimest valest vabaks teha? Ainult too inimene ise.

Mida võime kokkuvõttes eeloleva nädala kohta tõdeda? Tõenäoliselt seda, et siin hüppavad nüüd välja erinevad valed koos tõdedega. Sealjuures pole kõigi fookusesse ilmuvate valede autoriks üldse keegi võõras isik. Mõnel juhul saab inimese valest vabastada vaid toosama isik ise.

Energeetilise sillana toovad inglid seekord välja vaid ühe nädala horoskoobi – nädal nr 31, 2017 ehk sama numbriga nädal eelmisest aastast, millest võib jälle välja lugeda viite ajajoone spiraalsele kulgemisele.

Neile, kes töötavad kaasa 2018 a. horoskoobiraamatuga (ehk raamatuga, mille müük läheb lukku 31. juulil ehk raamatuga, millest kõneleb see alaleht “Horoskoop 2018 (tasuline)”), ütlevad inglid, et eeloleva nädala juhiste lisana tasub läbi lugeda sõnumid, mis on kirjas aprillikuu kinnisvara sektoris ja veebruarikuu suhete sektoris. Need sõnumid võivad teid nüüd abistada taaskord koostoimes.

Nädala nr 31 energiat iseloomustab muusikamaailmast lugu “Snoop Dogg Feat. Pharrell – Drop It Like It’s Hot”, “Kanye West – Gold Digger ft. Jamie Foxx” ja “Imagine Dragons – Thunder”. Ja nagu ikka, nende lugude puhul, millele ma oma horoskoopide raames viitan, on oluline terviklik energia, mida nad edastavad (ehk mitte ainult sõnad või muusika). Täpsustan – need muusikapalad, millele ma siin viitan, omavad tervikuna sarnast energiat eeloleva nädala energiaga ning just seetõttu ma neid ka siin välja toon. Ehk ma ei too neid välja ainuüksi sõnade või muusikastiili vms tõttu.

Nädala meditatsioon

Alates 2016. aasta 47. nädala horoskoobist juhendavad inglid kõiki minu nädala horoskoopide lugejaid kasutama minu inglikaartide loodusfotosid ka meditatsiooni abivahendina, sest minu loodusfotodel on ka energeetiliselt tervendav mõju.

Täpsemalt, igaks nädalaks soovitatakse teil kasutada selle fotoga mediteerimist, mis tuleb välja nädala Eva Tenter’i inglikaardina. Minu inglikaardid leiate te endiselt minu kodulehe alalehelt – “Tasuta inglikaardid“.

2018. aasta 31. nädala meditatsiooni kaart on –

Eva Tenter’i inglikaart – Roostetamine ei ole alati halb asi. Nr 97

Lisa-meditatsioonikaart neile, kes töötavad kaasa 2018 a. horoskoobiraamatuga:

Eva Tenter’i inglikaart – Vesi aitab hoida mõtted puhtana. Nr 107

MIS ON LISA-MEDITATSIOONIKAART? Alates nädalast nr 1, 2018 lisan siia igal nädalal lisa-meditatsioonikaardi, mis on mõeldud neile, kes on asunud kaasa töötama 2018 a. horoskoobiraamatuga ehk täpsemalt tolle kollektiivse kaugseansiga, mis moodustub läbi tolle raamatu. Mis raamatust ma kõnelen? Mida tähendab selle raamatuga kaasa töötamine? Kogu lisainfo leiate alalehelt “Horoskoop 2018 (tasuline)”

Kuidas kasutada minu inglikaarte meditatsiooni abivahendina? Selle info leiate minu kodulehe esilehelt.

Nädala (energeetiliselt) olulised astroloogilised sündmused

  • 25.07 – 18.08 – merkuuri retrograad kestab

Merkuuri retrograadi perioodid

Merkuuri retrograadid leiavad aset 3-4 korda aastas ja kestavad korraga enamasti kolm nädalat. Merkuuri retrograadi ajal tuleb võtta kõike rahulikult ja mõista, et tehnilistes ja paberimajandust puudutavates küsimustes tuleb ette segadust tekitavaid momente. Säärastes küsimustes on merkuuri retrograadi ajal tihti tunne, et kõik venib. Samas on see väga hea aeg oma sisemaailmaga tegelemiseks, mediteerimiseks ja varem pooleli jäänud projektide (vanade asjade) lõpetamiseks.


Selle horoskoobi tegemisel kasutasin järgnevaid kaarte – Eva Tenter’i inglikaardid (leitavad siit samast, minu kodulehe alalehelt “Tasuta inglikaardid”), Angel Tarot Cards by Doreen Virtue and Radleigh Valentine, Gems Oracle Cards by Bianca Luna, Flower Therapy Oracle Cards by Doreen Virtue and Robert Reeves

Meeldetuletus – minu poolt tehtud horoskoobid on kanaldatud horoskoobid ehk tervendavad horoskoobid. Täpsema info (kuidas saavad tekstid tervendada jm) leiate minu kodulehe esilehelt. Tuletan ka meelde, et üldised horoskoobid on mõeldud kõige üldisemas plaanis kõigile. Need ei pruugi Teie jaoks resoneeruda. Miks? Siin kirjeldan ma alati energiaid. Energiaid aga saab vaadelda erinevatest vaatenurkadest. Minu horoskoobid sisaldavad alati minu vaatenurka, mis põhineb minupoolsel analüüsil. Minu analüüs aga põhineb omakorda minu elul ja minu kogemustel/ nägemustel/ tundmustel. Seega – see mida te siin loete, on minupoolne tõlgendus, mis ei olegi loodud kattuma kõigi teiste tõlgendustega.

Mida leiate minu kodulehelt lisaks nädala horoskoopidele ja kuidas siin lehel erinevate horoskoopide vahel navigeerida? Selle info leiate minu kodulehe esilehelt.

Kuidas olla kursis kõigi horoskoopidega, mida postitan? Selle infot leiate samuti esilehelt.

RAAMAT – 2018 HOROSKOOP 

(Tasuline)

NB! Veel viimaseid päevi on võimalik soetada 2018 a. horoskoobiraamatut! 

31. juulil läheb selle müük jäädavalt lukku ja augustikuus ilmub juba järgmine, 2019 a. inglisõnumite raamat.

Ma kirjutasin/ kanaldasin 2018. aasta tarbeks ka ühe põhjaliku inglisõnumite raamatu (ehk horoskoobiraamatu). Raamatus sisalduvad sõnumid on ikka samamoodi kanaldatud sõnumid nagu näete ka minu tasuta horoskoopide puhul, kuid raamatu puhul kanaldasin iga kuu tarbeks erinevaid teemasõnumeid (suhted, finants&karjäär, kinnisvara jm) ehk lugemist on väga palju. Lisaks töötab see raamat ka kollektiivse kaugseansina ehk tegu pole pelgalt lugemisvaraga. Kollektiivne kaugseanss toimib läbi tolle raamatu nende jaoks, kes töötavad läbi terve aasta raamatus sisalduvate sõnumitega/ juhistega kaasa.

Täpsustuseks – raamatus sisalduvad sõnumid ei ilmu kunagi minu kodulehele üles. Need on täiesti eraldiseisvalt kanaldatud sõnumid, mis on mõeldud eeskätt neile, kes tunnevad, et minu poolt kanaldatud sõnumid nendega resoneeruvad. Ehk sisuliselt neile, kellele väga meeldivad minu poolt kanaldatud sõnumid ning kes tunnevad seetõttu soovi lugeda veelgi rohkem materjali, mida olen kanaldanud. Ja eriti neile, kes soovivad asuda ka kõnealuse raamatuga kaasa töötama, eesmärgiga tuunida oma isikliku sisemise juhenduse kanalit.

Mida see raamat täpsemalt sisaldab, mida tähendab selle raamatuga kaasa töötamine ja kuidas tellida?

Kogu lisainfo leiate siit alalehelt –> Horoskoop 2018 (tasuline)

NB! Veel viimaseid päevi on võimalik soetada 2018 a. horoskoobiraamatut! 

31. juulil läheb selle müük jäädavalt lukku ja augustikuus ilmub juba järgmine, 2019 a. inglisõnumite raamat.

Soovin kõigile suurepärast algavat nädalat!

Eva Tenter

Tervendaja

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"