Nädala horoskoop 18.02-03.03.2019

nädal 8-9 2019 horoskoop

Nädala horoskoop – nädala sõnumid inglitelt

18.02 – 03.03.2019

2019. aasta nädal nr 8-9

Inglite sõnumid aasta 8 ja 9. nädalaks – kõigile sodiaagimärkidele

MÄRKSÕNA – Me jõuame tuletornini


UUDISED

  • 15 – 23. veebruar ei ole võimalik tellida 2019 esimese poolaasta horoskoobiraamatut ehk raamatut, millest kõneleb alaleht “Horoskoop 2019 (tasuline)”. Viibin selle ajaperioodi vältel arvutist eemal.

Nädala kristall – Härjasilm

Nädala värv – Punane

Nädala värv ja kristall aitavad just kõnealusel nädalal esinevaid energiaid kõige produktiivsemalt enda kasuks rakendada.

Nädala kristalli olen toonud välja eelkõige muidugi kristallisõpradele, kelle jaoks kristallid nendega kõnelevad. Seetõttu, kui tunnete, et kristallide maailm ei ole teie jaoks, siis ei ole tarvis kohe vastavat kristalli otsima tormata. Neile aga, kes armastavad kristalle, on nädala kristalli kasutamine väga lihtne. Kõige hõlpsamalt saab selle kristalli energiat rakendada, kandes just seda kristalli kaasas (piisab pisikesest kristallist). Sellel nädalal tekkivatele küsimustele vastuste saamiseks tasub nädala kristalli abil mediteerida.

Nädala värviga tasub olla eriti loominguline – võite seda värvi riietust kasutada näiteks mõnele väga olulisele koosolekule minnes või kodus laua kaunistamisel kui tähistate mõnd olulist sündmust, kuid seda on võimalik kindlasti kasutada väga paljudel erinevatel viisidel. Lähenege sellele teemale äärmiselt loominguliselt ja kasutage nädala värvi täpselt nii nagu sisetunne juhatab.

2019. aasta 8 ja 9. nädalaks soovisid oma sõnumi edastada järgnevad kaardid:

Eva Tenter’i inglikaart – Elu võib ilusaks muutuda väga sujuvalt ja kiirelt, kui sa vaid lased sellel juhtuda. Nr 82

Eva Tenter’i inglikaart 2 (Lisa-kaart neile, kes töötavad kaasa 2019 horoskoobiraamatuga ehk raamatuga, millest kõneleb alaleht – Horoskoop 2019 (tasuline). Nagu ikka, saate kõnealust kaarti kasutada ka meditatsioonikaardina. Kuidas? Vastava info leiate minu kodulehe esilehelt.) – Ole julgem. Nr 49

Inglite taro kaart (seekord tuli välja 3 kaarti) – Viies tulekaart, Õhukaartide rüütel, Tulekaartide kuninganna

Lillekaart – Ühtsus. Hibiskus

Need kaardid ütlevad meile ühise sõnumina järgnevat:

Kahe eelmise nädala jooksul tegelesime ühenduslülidega. Inglid ütlesid, et tolles ajaperioodis tekib meil esimest korda võimalus kokku ühendada teatud seeria juhtumisi/ toimumisi/ sündmuseid. Ja nad ütlesid ka, et kui kõik lülid on õigesti kokku ühendatud, siis joonistub tollest pildist välja ka üks uus lahendus. Too uus lahendus pidi olema värske ehk elu värskendav. Nad lisasid veel, et kõigi puhul, keda antud juhendus puudutab, ilmutavad vastavad lülid end ka just nimelt tolle ajaperioodi vältel. Ehk need lülid, mida tuli ühendada, pidid tolles ajaperioodis end ka kuidagipidi ilmutama. Seda muidugi ainult nende puhul, kelle jaoks kõnealused juhised resoneerusid.

Inglid kõnelesid tolle uue lahenduse puhul ka valgusest. Täpsemalt ütlesid nad, et too valgus, mille suunas oleme pikalt liikunud, hakkab nüüd paistma.

Näib, et kahe eeloleva nädala jooksul jõuamegi tolle valguseni, mis end äsja ilmutama hakkas.

Inglid nimetavad nüüd seda valgust ka tuletorniks ja nad ka täpsustavad, mis nad selle all mõtlevad. Nad ütlevad, et me jõuame nüüd oma tuletornini – sealjuures jõuab igaüks täpselt selle tuletornini, milleni tema isiklik teekond viinud on. Ehk tuletornid, mis siin nüüd fookusesse tulevad, on äärmiselt personaalsete tunnusmärkidega. Aga see pole meie jaoks enam üllatav, sest väga personaalsetest tunnusmärkidest on inglid meile juba kõnelenud terve esimese kvartali jooksul (nii pikalt kui seda kvartalit hetkel kestnud on). Ja täpselt samast nüansist kõnelevad nad ka esimese kvartali horoskoobis.

Aga mis see tuletorn siis täpsemalt on? Ehk milleni me maises mõttes jõuame?

Inglid ütlevad, et me jõuame nüüd sellisesse sihtpunkti, millest edasi kulgeb teekond juba ladusamalt/ lihtsamalt.

Kuidas nii?

Teekond on edaspidi lihtsam just nimelt tänu tollele personaalsele tuletornile, mis edaspidi igaühe personaalset teekonda valgustab. 

Tuletame meelde, mida on inglid öelnud senise teekonna kohta. Nad on nimelt igal sammul rõhutanud, et me oleme juba üsna pikka aega kõndinud justkui pimeduses. Ja siin pole mõeldud talvist pimedat aega. Ei, siin on mõeldud päris pikka ajaperioodi, mis ulatub tõenäoliselt enamiku puhul 8-10 aasta tagusesse aega. Too pimeduses liikumine algas enamvähem sellisel ajal.

Inglid täpsustavad – see “pimeduses liikumine” on tähendanud eelkõige sellist liikumist, mis on tulnud teostada sisetunde abil. Me oleme (st. need meist, kes on sellisel rännakul olnud) pidanud liikuma sellistesse kohtadesse ja selliseid radu mööda, kuhu me mõistuse toel kas ei läheks üldse või läheks teistsugustel tingimustel. Ehk võib ka öelda, et need, keda antud juhised puudutavad, on elanud mõnes mõttes justkui äraspidist elu. Paljud nüansid on nende elus olnud tagurpidi pööratud ja see protsess ei ole olnud mõistusele arusaadav. Samas on tunnetus alati kinnitanud, et liikumine toimub õiget pidi ja õigel rajal.

Nagu inglid juba ütlesid ka eelmises nädala horoskoobis – maisete teemade mõttes on siin fookuses eelkõige töö ja kodu temaatika. Täpselt sama kehtib ka kahe eeloleva nädala kohta. Need teemad on jätkuvalt tugevas fookuses.

Kuna inglid ütlevad, et tuletornist edasi kulgeb teekond juba palju hõlpsamalt, siis võimegi sellest järeldada, et nüüd hakkab meie teekond ka mõistusele “õige” tunduma. Enne oli teekond vaid tunnetusele “õige”.

Inglid ütlevad, et see “õigsus” teebki edaspidise teekonna lihtsamaks. Ehk meie teekonnale ilmub valgus igas mõttes ja see võimaldabki meile hõlpsamat edasiliikumist.

Aga kuidas me tolle tuletornini jõuame?

Kas me peame selleks veel midagi tegema või oligi kahe eelneva nädala teekond selleks mõeldud, et me just tolle konkreetse asupaigani jõuaksime?

Inglid ütlevad, et kui me ühendasime (kahe eelmise nädala fookuses olnud) pildi kokku, siis jõudsime me selle toiminguga ka õigesse kohta. Ehk sinna kohta, kus meie isiklik tuletorn ka asub.

Sellest võibki järeldada, et need sündmused – tuletornini jõudmine ja teekonna lihtsamaks muutumine – toimuvad tõenäoliselt kahe vastava ajaperioodi vahetumise paiku. Ehk nädalate 7 ja 8 vahetumise paiku. Võib ka öelda, et siis leiab aset sündmuste pöördumine – ehk teekond muutub raskest lihtsaks või vähemalt tunduvalt lihtsamaks.

Kuna inglid juba ütlesid, et siin on ikka fookuses töö ja kodu temaatikad, siis võite nende kahe nädala vahetumise paiku näiteks saada mõne uue tööpakkumise või leiate oma kodule ostja (kui olete parasjagu kodu müümise protsessis). Võib ka näiteks ilmuda müüki just selline kodu, mida osta soovite. Need on kõige lihtsakoelisemad lahendused, mis nüüd ilmuda võivad.

Loomulikult võib tegelikkuses esineda siin ka igasuguseid muid sündmuseid, mis teie edaspidise elu lihtsamaks muudavad.

Kindel on aga see, et elu läheb nüüd kuidagipidi lihtsamaks. Ja too ajamoment, mil too lihtsus saabub, leiab aset ligikaudu nädalate nr 7 ja 8 vahetumise paiku.

Inglid rõhutavad, et muidugi pole kunagi nii, et kogu elu laheneb lihtsalt sekundiga ära ehk kõik probleemid, mis teil üldse kunagi (elu)laual on olnud, haihtuvad lihtsalt korraga õhku. Seda nad muidugi kõigile lubada ei saa, sest inimesed on väga erinevad ja erinevate inimeste elud on ka vägagi erinevates kohtades (nii geograafiliselt kui ka tunnetuse poolest kui ka igas muus mõttes).

Küll aga, ütlevad nad, et mõne inimese puhul on isegi selline nähe praegu võimalik – ehk ongi võimalik, et kõik probleemid, mis vastava isiku elus hetkel aktuaalsed on, haihtuvad nüüd ühe momendiga (st. ühe maise sündmusega) ära. Aga see kehtib nüüd tõesti vaid mõnel üksikul juhul, sest selliseks nähtuseks peab inimene olema oma eluga teinud väga põhjalikku isiklikku puhastustööd/ tervendustööd. Selle töö tulemusel ongi siis tolle isiku ellu alles jäänud vaid mõned probleemid, mis pole seni saanud ära laheneda, sest üldised energiad on tollel protsessil ees seisnud. St. need energiad, mis on pidanud pimedust elus hoidma, selleks et suur hulk inimesi liiguks õiges suunas.

Enamiku puhul puudutab aga too juhis teatud nüanssi nende elust ja see nüanss on seotud töö või kodu temaatikaga. Ehk laheneb teatud nüanss, mis on juba pikka aega pimeduses püsinud ja kuidagipidi väga raskelt edasi liikunud. Ma ei tea, kas terminit “edasiliikumine” on siin isegi õige kasutada, sest need nüansid on pigem olnud isegi midagi sellist, mida inimene on pidanud järjepidevalt enda järel justkui tirima, selleks et üldse midagi liiguks. Ehk need nüansid pole ise kuhugi liikunud juba väga pikka aega. Ehk loomulikku kulgemist pole neis nüanssides näha olnud juba väga kaua.

Inglid ütlevad veel lõpetuseks – kui nemad räägivad elu lihtsamaks muutumisest, siis ei tähenda see muidugi seda, et inimene ise enda jaoks enam kunagi probleeme kokku “muretseda” ei saaks. Kindlasti saab ja tõenäoliselt nii paljud ka teevad. Nemad räägivad siinkohal vaid sellest, et meie kohalt lahkub nüüd üks suur murepilv, mis on pikalt paigal püsinud seetõttu, et teatud üldised energiad on pidanud just sellist rada pidi tervenema. Ehk üldiste energiate mõttes muutub nüüd elu lihtsamaks. See aga tähendabki, et igaühe jaoks on samuti nüüd edasiliikumine hõlpsamaks tehtud. Kas te seda võimalust ka kasutate, on juba teie otsustada ja teha. 

Nagu inglid on meile väga palju kordi öelnud – nemad kedagi käsutama või keelama ei hakka. Nemad ei tee tööd selliste vahenditega. Siin – minu poolt kanaldatud horoskoopides – räägime me alati üldistest energiatest ja sellest, milliseid võimalusi need energiad parasjagu pakuvad. Uues ajastus (milles me juba elame 2016 a. lõpust saati) muutuvad säärased vabatahtlikkuse printsiibid järjest tugevamalt tajutavaks. Ehk uus ajastu ei kohusta kedagi ühekski uuenduseks. Need uuendused, mis meile juba ilmunud on ja mis ka edaspidi ilmuvad, on kõik vabatahtlikud. St. need ilmuvad meie maailma energiasse ja sealt edasi on juba igaühe personaalne ülesanne neid oma ellu noppida…seda muidugi juhul kui vastav inimene soovib oma elu uuendada/ värskendada. Kes ei soovi, see ei soovi. Inglid on vaid lisanud sellise infokillu, et pahatahtlikel skeemidel pole enam uues ajastus kohta. Kui inimene aga elab heatahtlikku elu ja lihtsalt soovib selle elu raames kasutada järjepidevalt vanu meetodeid ja mustreid (mis küll rõõmu otseselt ei too, aga inimene muudatusi ka ei taha), siis võibki ta selliselt talitada. Küll aga ei tohi taolist elu kellelegi teisele peale suruma minna – sealt läheb juba tegutsemine pahatahtlikuks. Kuidas nii? Igaühe elu on tema isiklik omand. See tähendab omakorda, et tolle omandi siseselt otsustab igaüks ise, mida ta oma eluga peale hakkab ja milliseid radu pidi ta oma elu raames kõndida soovib. Kuni need rajad sisaldavad heatahtlikku liikumist, pole ka kellelgi teisel õigus neisse radadesse sekkuda.

Aga mida see tähendab inimestevahelise suhtluse osas? Inglid ütlevad, et jah, selles osas muutub uues ajastus nii mõndagi. Aga karta pole meil miskit, sest kõik muudatused viivad meid järjest heatahtlikuma eluni. Ehk sellise eluni, kus toimubki erinevate inimeste vahel vaid meeldiv suhtlus. Ja see ei tähenda seda, et kõik suhtlevad kõigiga. See tähendab hoopis seda, et omavahel suhtlevad need, kellel on omavahel meeldiv suhelda ja ülejäänud inimeste suhtes ollakse lihtsalt mõistvad. Ehk saadakse aru, et maailmas on olemas vägagi erinevate eelistustega (igast aspektist) inimesi ja see pole halb. Ehk esineb suhtlus, kus keegi ei sunni kellelegi midagi peale. Ehk kogu suhtlus toimib ka vabatahtlikkuse printsiibi alusel. 

Selline nähe aga eeldab muuhulgas seda, et igaüks mõistab iseenda olemust. Kuniks inimene ei mõista iseend, ei saa ta ka mõista teisi. Kuniks pole 100% mõistvat suhtumist iseenda vastu, ei saa ka eksisteerida 100% mõistvat suhtumist teiste vastu. 

Olukorra muutmiseks oligi vaja liikuda just tollel “iseenda rajal” ehk rajal, kus mõistusele paistis pimedus. Tunnetus on samuti igaühe personaalne omand ja sellega me olemegi viimastel aastatel tegelenud. St. inglid suunasid ja hoidsid meid järjekindlalt just tollel rajal, sest meil oli vaja liikuda mõistmiseni. 

Esmalt iseenda mõistmiseni. 

Ja nüüd algabki ajajärk, kus me saame hakata mõistma ka teisi. 

Ehk nüüd hakkame me rakendama kõiki neid “teadmisi”, mida me oma tunnetuse kaudu viimastel aastatel õppisime. Terminile “teadmine” panin ma jutumärgid ümber seetõttu, et see pole siinkohal just kõige täpsem määratlus, sest meie õpingutest ei ole sündinud uusi “teadmisi”. On sündinud uued tunnetamised ja kohe päris suur hulk uusi tunnetamisi. Miks? Sest meie õpingud käisid mööda tunnetuse rada ehk me õppisimegi selgeks nüansse, kuidas meie tunnetus toimib ja töötab. Kõnealused õpingud ei toimunud mõistuse tasandil. Muidugi võib öelda, et me nüüd teame igasuguseid uusi asju just tänu neile õpingutele, kuid ma siiski ei nimetaks neid uusi hoomamisi “teadmisteks”. Need on midagi muud. 

Ja seda “miskit muud” me nüüd ka oma ellu rakendama asume. Täiesti füüsilises plaanis ehk maises mõttes, mis tähendab, et me saame nüüd teha päris maiseid muudatusi. Ma usun, et paljud on seda oodanud, sest viimaste aastate liikumine pole tõepoolest olnud lihtne mitte ühestki küljest. Seetõttu võtame nüüd rõõmuga vastu kõik uuendused, mis üldisesse energiasse ilmuvad ehk nopime nüüd rõõmuga need uuendused sealt ka oma ellu.

Energeetilise sillana toovad inglid seekord välja aastanumbrid 1990, 1997 ja 2001. Lisaks viitavad nad Kaksikute tähemärgi 2019 aastahoroskoobile ja Kinnisvara 2019 erihoroskoobile. Nädala horoskoopidest viidatakse nädalate nr 49, 2017, nr 11, 2018 ja nr 3-5, 2019 horoskoopidele.

Neile, kes töötavad kaasa 2019 horoskoobiraamatuga (ehk raamatuga, millest kõneleb alaleht Horoskoop 2019 (tasuline)), toovad inglid lisaviitena välja 2019 mai üldiste sõnumite teemasektoris väljatoodud juhised. Nagu ikka, toovad nad välja veel ka lisaviite 2018 raamatust – seekord on selleks 2018 juunikuu finants & karjääri sektori juhised. (Miks tuuakse ikka välja ka 2018 raamatu juhiseid? Nagu olen selgitanud ka varem – minu poolt kanaldatud horoskoobiraamatud võivad küll olla pealtnäha ainult teatud aasta tarbeks tehtud, kuid energeetiliste sildade viidetes kasutavad inglid ka juba möödunud aastate sõnumeid edasi. St. õppematerjalina kehtivad need raamatud sisuliselt ajatult.)

Nädala nr 8 ja 9 energiat iseloomustab muusikamaailmast lugu “Linkin Park – In The End” ja “Israel Kamakawiwoʻole – Somewhere Over The Rainbow”. Ja nagu ikka, nende lugude puhul, millele ma oma horoskoopide raames viitan, on oluline terviklik energia, mida nad edastavad (ehk mitte ainult sõnad või muusika). Täpsustan – need muusikapalad, millele ma siin viitan, omavad tervikuna sarnast energiat eeloleva nädala energiaga ning just seetõttu ma neid ka siin välja toon. Ehk ma ei too neid välja ainuüksi sõnade või muusikastiili vms tõttu.

Nädala (energeetiliselt) olulised astroloogilised sündmused

  • 19.02 – täiskuu
  • 28.02 – kaduneljapäev

Kaduneljapäevad

Kaduneljapäevadel on väga hea vabaneda kõigest, mida te oma ellu enam ei soovi. Muuhulgas on need ülihead päevad koristamiseks, sest siis püsib kodu kauem puhtana.

Täiskuu

Täiskuu energia soosib kõigest soovimatust vabanemist.


Selle horoskoobi tegemisel kasutasin järgnevaid kaarte – Eva Tenter’i inglikaardid (leitavad siit samast, minu kodulehe alalehelt “Tasuta inglikaardid”), Angel Tarot Cards by Doreen Virtue and Radleigh Valentine, Gems Oracle Cards by Bianca Luna, Flower Therapy Oracle Cards by Doreen Virtue and Robert Reeves

Meeldetuletus – minu poolt tehtud horoskoobid on kanaldatud horoskoobid ehk tervendavad horoskoobid. Täpsema info (kuidas saavad tekstid tervendada jm) leiate minu kodulehe esilehelt. Tuletan ka meelde, et üldised horoskoobid on mõeldud kõige üldisemas plaanis kõigile. Need ei pruugi Teie jaoks resoneeruda. Miks? Siin kirjeldan ma alati energiaid. Energiaid aga saab vaadelda erinevatest vaatenurkadest. Minu horoskoobid sisaldavad alati minu vaatenurka, mis põhineb minupoolsel analüüsil. Minu analüüs aga põhineb omakorda minu elul ja minu kogemustel/ nägemustel/ tundmustel. Seega – see mida te siin loete, on minupoolne tõlgendus, mis ei olegi loodud kattuma kõigi teiste tõlgendustega.

Mida leiate minu kodulehelt lisaks nädala horoskoopidele ja kuidas siin lehel erinevate horoskoopide vahel navigeerida? Selle info leiate minu kodulehe esilehelt.

Kuidas olla kursis kõigi horoskoopidega, mida postitan? Selle info leiate samuti esilehelt.

RAAMAT – 2019 HOROSKOOP (I poolaasta) 

(Tasuline)

NB! 15 – 23. veebruar ei ole võimalik kõnealust raamatut tellida.

Viibin selle ajaperioodi vältel arvutist eemal.

Mida see raamat sisaldab?

23. augustil ilmus 2019 esimese poolaasta horoskoobiraamat ehk raamat, milles olen kanaldanud terveks poolaastaks ette erinevaid inglisõnumeid (sh temaatilisi sõnumeid). Ka läbi selle raamatu hakkab toimuma kollektiivne kaugseanss ehk tegu pole ainult lugemisvaraga. Nagu ikka, toimib kollektiivne kaugseanss vaid nende jaoks, kes otsustavad läbi terve poolaasta kaasa töötada raamatus sisalduvate sõnumitega/ juhistega.

Ülesehituselt on see raamat sarnane 2018 a. raamatuga. Suurim erinevus seisnebki selles, et nüüd tuleb müüki vaid üks poolaasta korraga.

Kellele on see raamat mõeldud?

Täpsustuseks – raamatus sisalduvad sõnumid ei ilmu kunagi minu kodulehele üles. Need on täiesti eraldiseisvalt kanaldatud sõnumid, mis on mõeldud eeskätt neile, kes tunnevad, et minu poolt kanaldatud sõnumid nendega resoneeruvad. Ehk sisuliselt neile, kellele väga meeldivad minu poolt kanaldatud sõnumid ning kes tunnevad seetõttu soovi lugeda veelgi rohkem materjali, mida olen kanaldanud. Ja eriti neile, kes soovivad asuda ka kõnealuse raamatuga kaasa töötama, eesmärgiga tuunida oma isikliku sisemise juhenduse kanalit.

Kust leida rohkem infot?

Mida see raamat täpsemalt sisaldab, mida tähendab selle raamatuga kaasa töötamine ja kuidas tellida? Kogu lisainfo leiate alalehelt –> Horoskoop 2019 (tasuline)

NB! 15 – 23. veebruar ei ole võimalik kõnealust raamatut tellida.

Viibin selle ajaperioodi vältel arvutist eemal.

Soovin kõigile suurepärast algavat nädalat!

Eva Tenter

Tervendaja

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"