Nädala horoskoop 20.05-02.06.2019

nädal 21 ja 22 2019 horoskoop

Nädala horoskoop – nädala sõnumid inglitelt

20.05 – 02.06.2019

2019. aasta nädal nr 21 ja 22

Inglite sõnumid aasta 21 & 22. nädalaks – kõigile sodiaagimärkidele

MÄRKSÕNA – Ring saab täis


UUDISED

  • 2019 I poolaasta inglisõnumite raamat

NB! 2019 esimese poolaasta horoskoobiraamatut saab veel soetada kuni 02. juunini.

Seejärel läheb selle raamatu müük lukku, sest koheselt ilmub midagi uut.

Nii nagu minu horoskoobiraamatute puhul ikka – kui ilmub järgmine, läheb eelmise müük lukku.

Küsite – miks osta see raamat kui temas sisalduvate sõnumite kehtivusaeg ongi kohe lõppemas?

Selgitan siin veelkord, et minu horoskoobiraamatud on küll pealtnäha teatud ajaperioodi tarbeks kanaldatud, kuid inglid kasutavad järjepidevalt ka juba möödunud perioodide raamatutele/ sõnumitele viitamist. (Neid viiteid nimetan ma energeetilisteks sildadeks ja neid leiate muuhulgas näiteks iga nädala horoskoobi lõpust.) Ehk õppematerjalina kehtivad need raamatud sisuliselt ajatult.

Mis on energeetilised sillad täpsemalt?

Mida 2019 esimese poolaasta raamat täpsemalt sisaldab ja kuidas tellida?

Kogu lisainfo leiate siit alalehelt -> Horoskoop 2019 (tasuline)

  • Mida uut tuleb teiseks poolaastaks?

Nagu inglite puhul ikka – nad muudavad oma sõnumite edastamise viise täpselt siis kui selleks vajadus tekib. Ja täpselt sellisel kujul nagu parasjagu vaja on.

Ja nii toimub ka teise poolaasta puhul – enam ei ilmu korraga tervet poolaastat hõlmavat raamatut.

Nüüd hakkab kollektiivne kaugseanss (ehk tasulised lisasõnumid) ilmuma iga kuu jaoks eraldiseisvalt.

Seega siit tuleb nüüd väga hea muudatus nende jaoks, kes ei soovigi pika perioodi sõnumeid ette lugeda/ näha. Ehk ka nende jaoks, kes ei soovi igakuiselt kollektiivses kaugseansis osaleda.

Kuna iga kuu jaoks ilmuvad sõnumid eraldiseisvalt, siis saategi edaspidi otsustada, millise kuu juures soovite lisasõnumeid lugeda ehk millal soovite kaugseansis osaleda. Nagu öeldud – iga kuu puhul saab nüüd teha sellise otsuse eraldiseisvalt.

Juulikuu sõnumid tulevad müüki alates 03. juunist ja neid saab soetada terve juunikuu vältel.

Juuli algusest läheb nende müük lukku, misjärel ilmuvad augustikuu sõnumid jne jne.

Miks saab alati osta vaid järgneva kuu sõnumeid? Seetõttu, et nende sõnumitega käib kaasas kollektiivses kaugseansis osalemine ja too kaugseanss on määratud toimetama vastava kuu jooksul tervikuna. Muidugi kaugseansiga kehtib endiselt sama reegel nagu varem – kaugseanss moodustub neist sõnumitest vaid neile, kes ise soovivad nende sõnumitega terve kuu vältel kaasa töötada. Kes soovib neid sõnumeid vaid lugemismaterjalina kasutada, saab loomulikult nii teha. Seda otsustab igaüks ise, kuidas ta neid sõnumeid enda tarbeks kasutab.


Nädala kristall – Türkiis

Nädala värv – Türkiissinine/ roheline

Nädala värv ja kristall aitavad just kõnealusel nädalal esinevaid energiaid kõige produktiivsemalt enda kasuks rakendada.

Nädala kristalli olen toonud välja eelkõige muidugi kristallisõpradele, kelle jaoks kristallid nendega kõnelevad. Seetõttu, kui tunnete, et kristallide maailm ei ole teie jaoks, siis ei ole tarvis kohe vastavat kristalli otsima tormata. Neile aga, kes armastavad kristalle, on nädala kristalli kasutamine väga lihtne. Kõige hõlpsamalt saab selle kristalli energiat rakendada, kandes just seda kristalli kaasas (piisab pisikesest kristallist). Sellel nädalal tekkivatele küsimustele vastuste saamiseks tasub nädala kristalli abil mediteerida.

Nädala värviga tasub olla eriti loominguline – võite seda värvi riietust kasutada näiteks mõnele väga olulisele koosolekule minnes või kodus laua kaunistamisel kui tähistate mõnd olulist sündmust, kuid seda on võimalik kindlasti kasutada väga paljudel erinevatel viisidel. Lähenege sellele teemale äärmiselt loominguliselt ja kasutage nädala värvi täpselt nii nagu sisetunne juhatab.

2019. aasta 21 ja 22. nädalaks soovisid oma sõnumi edastada järgnevad kaardid:

Eva Tenter’i inglikaart – Udu kaob peatselt. Siis näed paremini, mis Sind ees ootab. Nr 27

Eva Tenter’i inglikaart 2 (Lisa-kaart neile, kes töötavad kaasa 2019 horoskoobiraamatuga ehk raamatuga, millest kõneleb alaleht – Horoskoop 2019 (tasuline). Nagu ikka, saate kõnealust kaarti kasutada ka meditatsioonikaardina. Kuidas? Vastava info leiate minu kodulehe esilehelt.) – Räägi endaga leebemalt. Nr 68

Inglite taro kaart – Õhukaartide kuninganna

Lillekaart – Finantside tervendamine. Kollane liilia

Need kaardid ütlevad meile ühise sõnumina järgnevat:

Kahe eelmise nädala jooksul nägime, kuidas tõusid tormid. Need olid tormid, mis tekkisid kuskil mujal. Need olid tormid, millel olid juured ja kindel siht.  

Kahe eeloleva nädala jooksul saab üks konkreetne ring täis.

Enamjaolt on sel ringil omakorda juured äsja nähtud tormides.

Aga milline see ring täpsemalt on?

Inglid ütlevad, et see on ring, mis koosneb torkivatest teemadest. Ehk see ring pole just kõige meeldivama iseloomuga ja võib ka eeldada, et too ring on haiget teinud paljudele. St. elemendid, millest too ring koosneb, on teinud haiget paljudele.

Nüüd saab see ring täis, mis tähendab seda, et teatud hulk torkivaid teemasid justkui pakitakse kokku ja visatakse minema. Sealjuures rõhutavad inglid just nimelt sõna “viskamine”. See ring on nüüd midagi sellist, mida tõepoolest lausa visatakse minema.

Loomulikult sisaldub ka selles ringis sääraseid torkivaid elemente, mis on endaga kaasa toonud olulisi õppetunde. Nende õppetundidega ei juhtu midagi. Kõik hea, mida see torkiv kogumik selgeks õpetas, jääb kõigile asjaosalistele alles.

Minema visatakse nüüd vaid hulk pahatahtlikke nüansse, mis on pikalt vastavaid asjaosalisi koormanud. Sellistest nüanssidest moodustubki nüüd üks kindlapiiriline ring. Võib ka öelda pall või kera.

Küsime inglitelt, milliseid valdkondi see ring puudutab?

Nad ütlevad, et see ring koosneb enamjaolt detailidest, mis puudutavad finantside valdkonda. Ehk siin lahkub nüüd tõenäoliselt üks suurem hulk tõkkeid, mis on meie jaoks torkinud rahavaldkonda pidevalt auke sisse. 

Ja inglid rõhutavad kohe uuesti – see tõkete hulk ei lahku iseseisvalt. 

Me konkreetselt viskame selle hulga minema. Ehk need, keda antud juhised puudutavad, viskavad tolle torkiva kera minema. St. siin on tegu tahtlikult läbiviidava toiminguga. Ehk rõhutame veelkord – need tõkked ei lahku vabatahtlikult ja omal käel.

Niisiis, näeme, et meid ootab ees kahenädalane periood, mille vältel tuleb teha konkreetseid maiseid toiminguid. Seda muidugi juhul kui tunnete käesolevate sõnumitega resonantsi.

Aga kuidas on lood tolle kera kokku pakkimisega?

Kas seda teevad ka vastavad asjaosalised ise (ehk need asjaosalised, kes kera minema viskavad)? Või pakib see kera end kokku siiski iseseisvalt? Või langevad hoopis teatud asjaolud sedapidi kokku, et too kera moodustub iseenesest?

Inglid ütlevad, et siin erineb nüüd olukord vastavalt teemale ja vastavalt asjaosalistele.

Osadel juhtudel pakib see kera end ise kokku, kuid osadel juhtudel peavad asjaosalised tegelema ka pakkimisega.

Kuna tegu on torkivate teemadega, siis kas tuleks pakkimisel karta ka vigastusi/ uute haavade teket?

Inglid ütlevad, et need detailid ei saa enam vastavaid asjaosalisi vigastada. St. tegu on siiski pigem teemadega, mis on varasemalt torkinud (nii emotsionaalselt kui ka füüsiliselt), kuid pakkimise momendi saabumisel nad enam torkida ei saa.

Seega pole meil vaja karta uute haavade teket – ei emotsionaalses ega ka füüsilises plaanis. Nendest teemadest enam mingeid haavu ei tule. 

Inglid lisavad, et kõnealuste sündmuste puhul on pigem tegu justkui lõpetamise tseremooniaga. 

Kõik vastavad torkivad detailid on juba varasemalt aset leidnud. Ehk midagi uut siin nüüd torkima ei tule.

Mida see kõik tähendab maisete toimingute mõistes?

Tõenäoliselt tulevadki kahe eeloleva nädala jooksul fookusesse sellised vanad küsimused, mida tasubki lihtsalt ära visata. Ehk me toimetame taaskord ühe elulise puhastuskuuriga.

Tegu ei ole teemadega, mida annaks kuidagi paremaks teha ja tõenäoliselt mõistavad seda ka kõik vastavad asjaosalised.

Ainus võimalik edasimineku teekond tähendab neist teemadest loobumist ehk nende teemade elust välja tõstmist.

Küsime inglitelt, mis siis saab kui seda kera elust välja ei viska?

Nad ütlevad, et kui (asjaosalised) vastavat kera elust välja ei viska, siis jääbki kestma too sama paigalseis, mida te üldse oma ellu ei soovi. Ehk too sama paigalseis, mis on juba üsna pikalt kestnud. Seda paigalseisu muul moel ei lahenda. Siin tuleb nüüd koguda vastavad detailid kokku, pakkida nad ära ja visata see pakk õigesse kohta.

Milline on õige koht tollest pakist vabanemiseks?

Inglid ütlevad, et seda näeb ja tunneb nüüd iga vastav asjaosaline ise.

Siin on pakke, mida tuleb mujale saata ja on ka selliseid pakke, mida tasub näiteks lõkkesse visata.

Selles osas erinevad nüüd fookusesse kerkivad olukorrad (sest nagu juba öeldud – ka nende olukordade sisu saab olema erinev), mis tähendabki, et igaüks peab ise tunnetama, mida ta oma torkiva hulgaga/ pakiga/ ringiga peale hakkab.

Enamjaolt tulebki fookusesse kerkiv torkivate elementide kogumik lihtsalt mõtete tasandil ajalukku saata. Kuna inglid viitavad lõpetamise tseremooniale, siis tasub tõenäoliselt välja mõelda mõni maine tegevus, millega seda mõttetasandil tehtud ärasaatmist (enda jaoks) kinnitada.

Igal juhul tuleb see kogum ära saata…kui teis on soov tollest paigalseisust edasi liikuda.

Energeetilise sillana toovad inglid esmalt välja kolm aastanumbrit – 2007, 1987 ja 1992.

Nädala horoskoopidest viidatakse järgmistele nädalatele – nr 49, 2018; nr 48, 2018 ja nr 32-33, 2018.

Lisaks viitavad nad veel Kaksikute tähemärgi 2019 aastahoroskoobile.

Neile, kes töötavad kaasa 2019 horoskoobiraamatuga (ehk raamatuga, millest kõneleb alaleht Horoskoop 2019 (tasuline)), toovad inglid lisaviitena välja 2019 maikuu üldiste sõnumite sektoris väljatoodud juhised. Nagu ikka, toovad nad välja veel ka lisaviite 2018 raamatust – seekord on selleks 2018 maikuu suhete sektori juhised. (Miks tuuakse ikka välja ka 2018 raamatu juhiseid? Nagu olen selgitanud ka varem – minu poolt kanaldatud horoskoobiraamatud võivad küll olla pealtnäha ainult teatud aasta tarbeks tehtud, kuid energeetiliste sildade viidetes kasutavad inglid ka juba möödunud aastate sõnumeid edasi. St. õppematerjalina kehtivad need raamatud sisuliselt ajatult.)

Nädala nr 21 ja 22 energiat iseloomustab muusikamaailmast lugu “Michael Jackson – Billie Jean”. Ja nagu ikka, nende lugude puhul, millele ma oma horoskoopide raames viitan, on oluline terviklik energia, mida nad edastavad (ehk mitte ainult sõnad või muusika). Täpsustan – need muusikapalad, millele ma siin viitan, omavad tervikuna sarnast energiat eeloleva nädala energiaga ning just seetõttu ma neid ka siin välja toon. Ehk ma ei too neid välja ainuüksi sõnade või muusikastiili vms tõttu.

Nädala (energeetiliselt) olulised astroloogilised sündmused

  • 30.05 – kaduneljapäev

Selle horoskoobi tegemisel kasutasin järgnevaid kaarte – Eva Tenter’i inglikaardid (leitavad siit samast, minu kodulehe alalehelt “Tasuta inglikaardid”), Angel Tarot Cards by Doreen Virtue and Radleigh Valentine, Gems Oracle Cards by Bianca Luna, Flower Therapy Oracle Cards by Doreen Virtue and Robert Reeves

Meeldetuletus – minu poolt tehtud horoskoobid on kanaldatud horoskoobid ehk tervendavad horoskoobid. Täpsema info (kuidas saavad tekstid tervendada jm) leiate minu kodulehe esilehelt. Tuletan ka meelde, et üldised horoskoobid on mõeldud kõige üldisemas plaanis kõigile. Need ei pruugi Teie jaoks resoneeruda. Miks? Siin kirjeldan ma alati energiaid. Energiaid aga saab vaadelda erinevatest vaatenurkadest. Minu horoskoobid sisaldavad alati minu vaatenurka, mis põhineb minupoolsel analüüsil. Minu analüüs aga põhineb omakorda minu elul ja minu kogemustel/ nägemustel/ tundmustel. Seega – see mida te siin loete, on minupoolne tõlgendus, mis ei olegi loodud kattuma kõigi teiste tõlgendustega.

Mida leiate minu kodulehelt lisaks nädala horoskoopidele ja kuidas siin lehel erinevate horoskoopide vahel navigeerida? Selle info leiate minu kodulehe esilehelt.

Kuidas olla kursis kõigi horoskoopidega, mida postitan? Selle info leiate samuti esilehelt.

RAAMAT – 2019 HOROSKOOP (I poolaasta) 

(Tasuline)

NB! 2019 esimese poolaasta horoskoobiraamatut saab veel soetada kuni 02. juunini.

Mida see raamat sisaldab?

23. augustil ilmus 2019 esimese poolaasta horoskoobiraamat ehk raamat, milles olen kanaldanud terveks poolaastaks ette erinevaid inglisõnumeid (sh temaatilisi sõnumeid). Ka läbi selle raamatu hakkab toimuma kollektiivne kaugseanss ehk tegu pole ainult lugemisvaraga. Nagu ikka, toimib kollektiivne kaugseanss vaid nende jaoks, kes otsustavad läbi terve poolaasta kaasa töötada raamatus sisalduvate sõnumitega/ juhistega.

Ülesehituselt on see raamat sarnane 2018 a. raamatuga. Suurim erinevus seisnebki selles, et nüüd tuleb müüki vaid üks poolaasta korraga.

Kellele on see raamat mõeldud?

Täpsustuseks – raamatus sisalduvad sõnumid ei ilmu kunagi minu kodulehele üles. Need on täiesti eraldiseisvalt kanaldatud sõnumid, mis on mõeldud eeskätt neile, kes tunnevad, et minu poolt kanaldatud sõnumid nendega resoneeruvad. Ehk sisuliselt neile, kellele väga meeldivad minu poolt kanaldatud sõnumid ning kes tunnevad seetõttu soovi lugeda veelgi rohkem materjali, mida olen kanaldanud. Ja eriti neile, kes soovivad asuda ka kõnealuse raamatuga kaasa töötama, eesmärgiga tuunida oma isikliku sisemise juhenduse kanalit.

Kust leida rohkem infot?

Mida see raamat täpsemalt sisaldab, mida tähendab selle raamatuga kaasa töötamine ja kuidas tellida? Kogu lisainfo leiate alalehelt –> Horoskoop 2019 (tasuline)

NB! 2019 esimese poolaasta horoskoobiraamatut saab veel soetada kuni 02. juunini.

Soovin kõigile suurepärast algavat nädalat!

Eva Tenter

Tervendaja

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"