Hetkesõnum 28. oktoober 2020

28.okt.2020

HETKESÕNUM 28. OKTOOBER 2020

Tänase hetkesõnumina suunavad inglid meid üle lugema nädala nr 44-45 horoskoopi, aastast 2019.

Selle horoskoobi otselink on siin – https://evatenter.com/2019/10/26/nadala-horoskoop-28-10-10-11-2019/

Ja nad ütlevad lisaks – lähiajal tasub teil olla väga paindlik.

Paindlik kõigi väliste tingimuste osas, mis teid nüüd ümbritsema hakkavad.

Aga miks peame olema paindlikud?

Inglid ütlevad – eelmises hetkesõnumis rääkisime me teile ühe mürgi kukkumisest. Täpsemalt rääkisime millegi kokku kukkumisest.

Need energeetilised muudatused hakkavad end maises plaanis välja näitama juba üsna peatselt. St. meie maised sündmused hakkavad üsna peatselt kokku kukutama just neid nüansse, kus vastav energeetiline mürk on pesitsenud.

Ja seetõttu soovivadki inglid nüüd täpsustada – need maised sündmused tähendavad ja tähistavad väga paljude rangete ja jäikade nüansside kadumist. 

Tegu on rangete ja jäikade nüanssidega, mis pole mitte iialgi olnud loodusliku kulgemise reeglitega kooskõlas.

Aga mida see tähendab, kui miski pole siin maailmas looduslike reeglitega kooskõlas?

Inglid ütlevad – kõik säärane lõhub inimlikkust.

Kuidas nii?

Inimene on looduse osa, mitte loodusest eraldiseisev objekt.

Ja see tähendab omakorda seda, et inimese elu on loodud kulgema loodusliku kulgemise reeglite järgi.

Need nüansid, mis nüüd kokku kukuvad, pole mitte iialgi loodust austanud.

Need nüansid pole mitte iialgi olnud kooskõlas ühegi loodusliku reegliga.

Just täpselt sellised nüansid kukuvad nüüd peatselt kokku.

Kuna tegu saab olema ühe spetsiifilise sündmuste reaga, siis ütlemegi me teile – olge nüüd väga paindlik. Kui olete paindlik, siis ei saa kõnealused sündmused teid mitte ühelgi negatiivsel moel mõjutada. Miks ei saa? Sest need sündmused hakkavad mõjuma ainult jäikadele ja rangetele nüanssidele ehk nüanssidele, mis pole loodusliku kulgemise reeglitega kooskõlas. Ehk võib ka öelda niipidi – see energialaine, mis hakkab vastavaid nüansse kokku kukutama, mõjub ainult jäikadele ja rangetele nüanssidele, mis pole kunagi loodusliku kulgemise reegleid austanud.

Ja paindlik tasubki nüüd olla just nimelt kõigi väliste sündmuste osas.

St. inglid rõhutavad uuesti, et just välised sündmused on praegu need, mille osas tasub paindlik olla.

Mida mõtlevad nad väliste sündmuste all?

Mulle tundub, et selle all mõtlevad nad kõiki sääraseid sündmuseid, mida te ise ei algata ja mida te ise ka otseselt kontrollida ei saa. Ehk kõiki sääraseid sündmuseid, mis on teiste inimeste poolt teie ette toodud. Teie ette või teie ümber toodud.

Ma kuulen nende sündmuste raames näiteks sõna – makroflex. Seetõttu tundub mulle, et nüüd ilmuvad (muuhulgas) jälle fookusesse taolised kiiret tegutsemist nõudvad kodused remonditööd, millest inglid kõnelesid meile eelmiste nädalate sõnumites (nädalate nr 42-43 sõnumid).

Tuletan seetõttu ka meelde, et minu poolt kanaldatud inglisõnumid ei ole tegelikult mitte kunagi range kehtivusajaga. St. ma võin küll paluda inglitel kõneleda mingist konkreetsest ajaperioodist, kuid tegelikult kehtib alati tõsiasi, et energiaid kasti panna ei saa. Inglid on meile seda juba korduvalt ka öelnud.

Lisaks mängib nende sõnumite puhul olulist osa ka asjaolu, et me kõnelemegi siin alati energiatest. See aga tähendab seda, et inglid räägivadki meile alati sellest, millal mingisugused energialained liikvele lähevad. Maisete sündmuste mõttes aga võivadki need energialained hakata kajastuma hoopis hiljem. St. kindlasti hakkavad teatud ilmingud toimetama ka maises plaanis üsna kiirelt, kuid vastavate energialainete poolt tekitatud maised sündmused võivad veel ka tunduvalt hiljem siin poolusel ringi lainetada.

Ja lisaks sellele jagavad inglid läbi nende sõnumite ka aegumatuid nõuandeid.

Selle kõige tõttu ütlengi alati, et minu kodulehel tasub alati lugeda ka juba möödunud perioodide sõnumeid. Ja mõnes mõttes võib ka kõiki valminud sõnumeid vaadelda raamatuna. Raamatuna, millele lisandub järjepidevalt uusi peatükke. Ehk te võite läbi lugeda ka kõik valminud sõnumid – algusest lõpuni. 

Horoskoopide formaadis hakkasin ma inglisõnumeid edastama 2016 a. septembri alguses. Seega sealt saategi alustada, kui soovite lugeda minu kodulehe läbi raamatuna.

Kuidas minu kodulehel erinevate horoskoopide vahel navigeerida? Sellise info leiate alati minu kodulehe esilehelt.


MIS ON HETKESÕNUMID?

See on uus liik inglisõnumeid, mida ma nüüdsest postitan. Need pole päevasõnumid ja need pole ka ühekski muuks ajaperioodiks mõeldud sõnumid.

Inglid ütlevad, et iga hetkesõnum abistab/ juhendab täpselt sel momendil, mil vastav isik selle enda jaoks avastab.

Hetkesõnumid hakkavad ilmuma täpselt nii tihti või harva kui inglid soovivad neid edastada. Ja nende sisu hakkab ka alati olema täpselt nii napp või mahukas kui inglid soovivad.

Kui soovite olla koheselt kursis kõigi minu poolt postitatud sõnumitega/ horoskoopidega, siis tasub teil pöörata pilk Facebooki poole. Kui vajutate minu Facebooki kontol “Follow” ehk “Jälgi” nupule, siis saate iga kord FB-siseselt teavituse kui olen midagi uut postitanud. 

Minu FB konto leiate siit – https://www.facebook.com/evatenter

Tervitades,

Eva Tenter

Tervendaja

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"