Hetkesõnum 12. märts 2021

HETKESÕNUM 12. MÄRTS 2021

Tänase hetkesõnumina suunavad inglid meid üle lugema nädala nr 11 sõnumit, aastast 2017.

Selle sõnumi otselink on siin – https://evatenter.com/2017/03/10/nadala-horoskoop-13-03-19-03-2017-horoskoop/

Miks suunasime teid lugema just ülaltoodud sõnumit?

Sest teie elus kulgeb koheselt üks sündmus (võib ka öelda – stsenaarium) samasuguse ajagraafikuga nagu kogesite 2017. aastal.

Ehk tegu on ühe mustriga.

Inglid jätkavad – 2017. aastal tegite te kõnealuse sündmuse raames ühe vea. Ärge nüüd korrake sama viga.

Milline viga see oli?

Tegu oli veaga, mis sai tekkida seetõttu, et te ei järginud oma sisetundelt saabuvaid juhiseid. Ehk teie teod läksid nende juhistega vastuollu. Ehk veaks oligi tegelikult oma isikliku sisetunde eiramine. Ärge korrake nüüd sama viga.

Ehk kui see sündmus nüüd saabub, siis kuulake ja järgige oma sisetundelt saabuvaid juhiseid.

Nagu ikka, ei kehti minu poolt kanaldatud sõnumid kindlasti päris kõigi inimeste jaoks. Seetõttu kordan ka antud sõnumi puhul, et see ei pruugi kehtida just teile.

Kuidas aru saada, kas see sõnum kehtib just minule?

Käesoleva sõnumiga on lugu väga lihtne – kui see sõnum on teile mõeldud, siis ilmubki lähiajal teie elus üks sündmus, mis ilmus ka 2017. aastal ja nagu me juba teame, see sündmus hakkabki nüüd toimetama täpselt samasuguse ajagraafikuga. Ehk tegu on sündmusega, mis ilmutas end ka 2017. aastal just märtsikuus. Kuna inglid viitavad nädalale nr 11, siis võib ka olla üsna kindel, et enamiku jaoks (kelle puhul see sõnum kehtib), ilmutaski too sündmus end just 2017 a. nädalal nr 11. St. just too viga, millele inglid viitavad, sai tõenäoliselt vormistatud nädalal nr 11.


MIS ON HETKESÕNUMID?

See on uus liik inglisõnumeid, mida ma postitan alates 2020 a. märtsist. Need pole päevasõnumid ja need pole ka ühekski muuks ajaperioodiks mõeldud sõnumid.

Inglid ütlevad, et iga hetkesõnum abistab/ juhendab täpselt sel momendil, mil vastav isik selle enda jaoks avastab.

Hetkesõnumid hakkavad ilmuma täpselt nii tihti või harva, kui inglid soovivad neid edastada. Ja nende sisu hakkab ka alati olema täpselt nii napp või mahukas kui inglid soovivad. Sealjuures võivad nad mõnikord ka võtta justkui päevasõnumi formaadi. Samas on nad siiski midagi muud.

Kui soovite olla koheselt kursis kõigi minu poolt postitatud sõnumitega/ horoskoopidega, siis tasub teil pöörata pilk Facebooki poole. Kui vajutate minu Facebooki kontol “Follow” ehk “Jälgi” nupule, siis saate iga kord FB-siseselt teavituse kui olen midagi uut postitanud. 

Minu FB konto leiate siit – https://www.facebook.com/evatenter

Tervitades,

Eva Tenter

Tervendaja/ inglimeedium

Comments are closed.

Up ↑