Nädala horoskoop 13.03-19.03.2017 #horoskoop

nädala horoskoop nädal 11 2017

Nädala horoskoop – nädala sõnumid inglitelt

13.03 – 19.03.2017

2017. aasta nädal nr 11

Inglite sõnumid aasta 11. nädalaks – kõigile sodiaagimärkidele

MÄRKSÕNA – Julgus ja loovus viivad edasi

Nädala kristall – Merevaik

Nädala värv – Oranž

Nädala värv ja kristall aitavad just kõnealusel nädalal esinevaid energiaid kõige produktiivsemalt enda kasuks rakendada.

Nädala kristalli olen toonud välja eelkõige muidugi kristallisõpradele, kelle jaoks kristallid nendega kõnelevad. Seetõttu, kui tunnete, et kristallide maailm ei ole teie jaoks, siis ei ole tarvis kohe vastavat kristalli otsima tormata. Neile aga, kes armastavad kristalle, on nädala kristalli kasutamine väga lihtne. Kõige hõlpsamalt saab selle kristalli energiat rakendada, kandes just seda kristalli kaasas (piisab pisikesest kristallist). Sellel nädalal tekkivatele küsimustele vastuste saamiseks tasub nädala kristalli abil mediteerida.

Nädala värviga tasub olla eriti loominguline – võite seda värvi riietust kasutada näiteks mõnele väga olulisele koosolekule minnes või kodus laua kaunistamisel kui tähistate mõnd olulist sündmust, kuid seda on võimalik kindlasti kasutada väga paljudel erinevatel viisidel. Lähenege sellele teemale äärmiselt loominguliselt ja kasutage nädala värvi täpselt nii nagu sisetunne juhatab.

2017. aasta 11. nädalaks soovisid oma sõnumi edastada järgnevad kaardid:

Eva Tenter’i inglikaart 1 – Su sisetunne on õige. Järgi seda. Number 26

Eva Tenter’i inglikaart 2 – Sul on hetkel mitu võimalust. Mõtle korralikult läbi, mida valid. Number 42

Inglite taro kaart – Tulekaartide rüütel (ingl. k Knight of Fire)

Kaitseinglite kaart – Loovus ja küllus (ingl. k Creativity and Abundance)

Lillekaart – Ühtsus. Hibiskus

Need kaardid ütlevad meile ühise sõnumina järgnevat:

Eelmise paari nädala jooksul on energeetiliselt toimunud väga palju huvitavat. Keerasime oma elus ette uue lehekülje, astusime sisse uuest ja ootamatust uksest ning saime ootamatuid uudiseid.

Ka eeloleval nädalal jätkub samalaadne kiirelt liikuva energia rütm. Kaardid viitavad, sarnaselt eelmisele nädalale, taaskord ühe ootamatu ja kiireloomulise sündmuse esilekerkimist. Tegu ei ole siiski energeetilise mustri põhjal täpselt samasuguse sündmusega, mis toimus eelmisel nädalal. Seekord üllatab elu meid jälle kuskilt uue nurga alt.

Nii palju aga öeldakse veel juurde, et tegu on sündmusega, mis lahendab taaskord ühe olukorra, mis pole olnud teie jaoks just meeldiv ja on kestnud juba mõnda aega. Sarnast sõnumit on meile korrutatud juba mitme viimase nädala jooksul, seega tõenäoliselt on meil hetkel tegu pikema perioodiga, mille vältel inimeste elusid põhjalikult korrastatakse. Igaüks saab oma taevase kingituse ja lahenduskäikude juhised täpselt oma isikliku elugraafiku järgi. Seetõttu ilmubki too sõnum ikka ja jälle nädala horoskoopi.

Inglid rõhutavad, et uuel nädalal aset leidva sündmuse puhul on väga oluline kiire tegutsemine ja otsustamine. See on sündmus, millele tuleb koheselt tähelepanu pöörata. Samas öeldakse ka, et kaaluge kindlasti oma valikuvariandid enne otsustamist läbi. Teil on küll kiire, kuid mitte nii kiire, et endale mõni jama kaela tõmmata.

Tõenäoliselt puudutab see valik/ otsus midagi sellist, millega kaasneb pikaajalisem kohustus ja seetõttu soovitataksegi teile kiiret, kuid samas ikka võimalikult põhjalikku mõtisklemise/ analüüsimise protsessi. Näiteks osadele võib eelolev nädal tuua korraga mitu väga head tööpakkumist. Sellisel juhul on teil oluline teha kaalutletud otsus, sest te sõlmite lepingu teatud ajaperioodiks ja tõenäoliselt ei soovigi te tollelt (praegu saabuvalt) töökohalt lähiajal lahkuda. Paljude jaoks kõnetabki eeloleva nädala sündmus nähtavasti just töö ja raha valdkonda, mis on samuti olnud inglitel fookuses juba mõnda aega.

Kuidas teha valikut? Ikka selle järgi, mis teile südamelähedasem on. Inglid ütlevad lisaks, et lähenege praegu tekkivale olukorrale võimalikult loovalt. Tehke otsus eelkõige selle järgi, milline valikuvariant võimaldab teil kõige paremini iseennast ja oma suurepärast loomust väljendada. Me ei ela enam ajastus, kus peab valikuid tegema ainult kohusetundest või materiaalsetest (e. füüsilise maailma) kriteeriumitest lähtudes. Nüüd on kõige olulisem enda sisetunne ja loovus.

Osade jaoks tähistab loovusele suunamine aga hoopis seda nüanssi, et teil tuleb hetkel keskenduda meelepärase lahenduskäigu loomisele mõttetasandil. Täpsustan – mõelge välja, milline oleks antud olukorras teile kõige rohkem meeldiv lahenduskäik ja siis mõtisklege selle lahenduskäigu üle avatud meeltega ehk mediteerige, pidades silmas kõnealust lahendust (vt. ka allpool nädala meditatsiooni juhiseid). Ärge hakake füüsilise maailma mõistes kuidagi tagant utsitama just oma lahenduskäigu elluärkamist. Laske füüsilise maailma asjaoludel toimida omasoodu, kuid samal ajal ikka mõtisklege selle üle, mismoodi teie sooviksite lahendust näha. See tähendab, et teie jaoks ei ole oluline uurida, milliseid olemasolevaid lahenduskäike füüsiline maailm teile hetkel pakuks, vaid teil on võimalus omalt poolt luua üks uus (meelepärane) lahenduskäik.

Ka minu inglikaardid ütlevad täpselt sama – eeloleval nädalal on teie ees mitu valikut ja teil tuleb joondada oma valik eelkõige oma isikliku sisetundega. Ehk jälle sama nõuanne, mida kordan tihti – ärge järgige oma elus mõne sõbranna, naabri või ema-lehma-lellepoja sisetunnet. Teil on olemas oma isiklik navigatsioonisüsteem, mis viib teid alati koju. Igas olukorras ja iga valikuid võimaldava olukorra puhul. See süsteem töötab 24/7, tervet eluteed läbivalt. Kui te veel ei oska oma süsteemi täies mahus käsitseda, siis teadke, et sellest pole viga midagi. Ka siinkohal tuleb meeles pidada, et harjutamine teeb meistriks, nagu iga muu oskuse puhul.

Viimase lisasõnumi saadavad inglid väga konkreetsetele inimestele, kes tunnevad end kindlasti ära kui seda sõnumit loevad. Tegu on inimestega, kelle elus on juba mitu aastat kestnud olukord, mis on tekitanud tunde justkui elu oleks neid hüljanud. Te olete tõenäoliselt tundnud end justkui reaalsusest väljalõigatuna, sest mitte ükski asi/tegevus/olukord pole teie elus viimastel aastatel liikunud tavapärase füüsilise maailma reeglite järgi ja see on tekitanud ka hirmu. Teile öeldakse, et te olete jõudnud nüüd sinna tunneli lõppu, kus on valgus ja teile kinnitatakse, et te olete endiselt elus. Te ei liikunud surma suunas, vaid ühe konkreetse eesmärgi suunas, mis on nüüd saavutatud. See protsess pidi toimuma pimeduses, sest muidu oleks see olnud veelgi raskem. Te saate läbitud teekonna eest hulgaliselt taevaseid kingitusi, millest vähemalt mingisugune osa jõuabki kohale juba eeloleval nädalal, kuid see pole kaugeltki veel kõik. Teid ootab veel ees palju ilusat ja rõõmustavat, kuid igal juhul teadke, et teie raske teekond sai nüüd läbi ja teid tuuakse nüüd sajaprotsendiliselt tagasi tavapärasesse (füüsilise maailma) elurütmi, nende aspektide osas, mille järgi olete igatsust tundnud.

Nädala nr 11 energiat iseloomustab muusikamaailmast lugu “Soul II Soul – Back to Life” ja ka “The Fugees – Ready or Not”.

Ja nagu ikka, nende lugude puhul, millele ma oma horoskoopide raames viitan, on oluline terviklik energia, mida nad edastavad (ehk mitte ainult sõnad või muusika).

Nädala meditatsioon

Alates 2016. aasta 47. nädala horoskoobist juhendavad inglid kõiki minu nädala horoskoopide lugejaid kasutama minu inglikaartide loodusfotosid ka meditatsiooni abivahendina, sest minu loodusfotodel on ka energeetiliselt tervendav mõju.

Täpsemalt öeldes, igaks nädalaks soovitatakse teil kasutada selle fotoga mediteerimist, mis tuleb välja nädala Eva Tenter’i inglikaardina. Minu inglikaardid leiate te endiselt minu kodulehe alalehelt – “Tasuta inglikaardid“.

2017. aasta 11. nädala meditatsiooni kaart on – Eva Tenter’i inglikaart nr 26, sõnumiga “Su sisetunne on õige. Järgi seda.” Lisakaardina tuli selleks nädalaks meile appi ka kaart nr 42, sõnumiga “Sul on hetkel mitu võimalust. Mõtle korralikult läbi, mida valid.”

Juhised, kuidas kasutada minu inglikaarte meditatsiooni abivahendina:

  • Otsige välja see inglikaart, mis tuli juhisena välja käesolevaks nädalaks.
  • Kui teil on vastav kaart leitud ja avatud, siis näete enda ees fotot. Kui vajutate foto all paremas nurgas kirjale “View full size”, siis näete seda pilti veel suuremana. Tehkegi see foto enda ees suurelt lahti.
  • Pange arvutis kõik muu kinni, nii et avatud ei oleks ükski muu internetileht või programm ja lihtsalt vaadelge seda fotot. Istuge rahulikult, võite kuulata taustaks ka mõnda lemmiklugu.
  • Vaadelge seda pilti ja mõelge mõnest oma südamesoovist või olukorrast, millele soovite leida lahendust. Mõtisklege antud soovi või olukorra puhul praktiliste küsimuste üle – milline näeks teie elu välja siis kui soov oleks juba teostunud või olukord juba lahenenud. Mis oleks siis teisiti?
  • Tunnetage oma soovi täitumist nii elutruuna kui võimalik.
  • Võtke endale aega sellisteks meditatsiooni minutiteks nii palju kui tunnete, et vajate.
  • Ja seejärel hoidke oma meeled avatud ja olge valmis selleks, et teie elus võib muuhulgas toimuda ka midagi sellist, mida varem peeti imede kategooriasse kuuluvaks. Uues energias on väga paljud senised imed tavapärase argipäeva osaks.

Nädala (energeetiliselt) olulised astroloogilised sündmused

Sel nädalal ei esine ühtki neist astroloogilistest sündmustest, mida ma oma nädala horoskoopide raames jälgin ja välja toon (tähesajud, noorkuu, täiskuu, pööripäevad, kaduneljapäevad, merkuuri retrograadi perioodid).


Selle horoskoobi tegemisel kasutasin järgnevaid kaarte:

Eva Tenter’i inglikaardid (leitavad siit samast, minu kodulehe alalehelt “Tasuta inglikaardid”), Angel & Guardian Angel Tarot Cards by Doreen Virtue and Radleigh Valentine, Gems Oracle Cards by Bianca Luna, Flower Therapy Oracle Cards by Doreen Virtue and Robert Reeves

Meeldetuletus, et tegemist on üldise ja kanaldatud horoskoobiga

Minu poolt tehtud tasuta üldise nädala horoskoobi näol on tegemist kanaldatud horoskoobiga, mis pole tavapärane horoskoop. See on pigem kirjatükk, mis sisaldab inglite nõuandeid ja soovitusi. Seetõttu soovitan minu kodulehe uutel külastajatel tutvuda ka juba möödunud nädalate horoskoopidega. Need nädalad on küll minevikus, kuid minu horoskoopides sisalduvad inglite nõuanded ei aegu tõenäoliselt mitte kunagi. Kes soovib pikemalt lugeda selle kohta, mis on kanaldamine ja kuidas sündis kanaldatud horoskoop minu sulest, siis seda infot leiate minu kodulehe alalehtedelt “KKK” (ehk korduvalt küsitud küsimused) ja “Kanaldatud horoskoobid”. Tuletan siinkohal ühtlasi meelde, et üldine horoskoop on mõeldud kõige üldisemas plaanis kõigile. See ei pruugi personaalselt Teie jaoks resoneeruda.

Mida leiate minu kodulehelt lisaks nädala horoskoopidele?

  • KVARTAL + AASTA Lisaks nädala horoskoopidele, leiate minu kodulehelt ka kvartali – ja aastahoroskoobid.
  • PÄEV Igapäevaseks juhenduseks olete igal ajal teretulnud kasutama minu poolt kanaldatud veebipõhiseid inglikaarte. Need leiate alalehelt “Tasuta inglikaardid”.
  • NAVIGEERIMISEST Kõige mugavamalt saate minu kodulehel erinevate horoskoopide vahel navigeerida, kasutades paremal käel oleval menüüribal horoskoopide perioodi või märgi järgi sorteerimise võimalust. Kui aga lähete alalehele “Tasuta horoskoobid”, siis leiate sealt eest kronoloogilises järjestuses kõik horoskoobid, mida olen oma lehele postitanud. Teile avaneb korraga 10 postitust/ horoskoopi. Kui soovite neid rohkem näha, siis vajutage lehe lõppu jõudes nupule “Older posts” ehk “Vanemad postitused”. Seejärel näete järgnevat 10. horoskoopi, jne.

Facebook Twitter Google+ Instagram

Kui Teile meeldivad minu poolt kanaldatud üldised horoskoobid ja soovite olla koheselt kursis mõne uue horoskoobi ilmumisega, siis on Teil võimalus hakata jälgima minu kontot kas Facebook’is, Twitter’is, Instagram’is või Google+ kanalis. Selliselt saate kohe teavituse kui olen postitanud uue nädala horoskoobi või mõne muu perioodi horoskoobi. Tulekul on ka mitmeid erihoroskoope. Lingid minu viidatud kontodele on leitavad minu kodulehe paremalt ülaäärest. Minu konto jälgimiseks vajutage vastavas kanalis minu kontol “Follow” ehk “Jälgi”.

Soovin kõigile suurepärast algavat nädalat!

Eva Tenter
Tervendaja

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"

2 thoughts on “Nädala horoskoop 13.03-19.03.2017 #horoskoop

Comments are closed.