Kevadise pööripäeva kaugseanss 2021

kevadine pööripäev 2021

Kevadise pööripäeva kaugseanss 2021

(2021 a. kevadine pööripäev on 20. märtsil)

MÄRKSÕNA – Aeglane õnn saabub

Selle kaugseansi ajalisest kestusest – ma olen viimaste pööripäevade puhul täheldanud, et mõningad mõjud, mida üks pööripäev esile tõmbab, kestavad pööripäevast pööripäevani. Ehk mõned teemad, mida pööripäev tõstatab, vältavad ka järgmise pööripäevani. 

Seetõttu ma enam pööripäevade kaugseanssidele ühtki konkreetset ajalist kestust ei määra. 

Loomulikult toimetab nende kaugseansside mõju kõige tugevamalt pööripäeva päris päeval ja seda päeva ümbritsevatel päevadel, kuid nagu öeldud – siin arutletud teemad võivad kanduda ka järgmise pööripäevani ehk antud juhul suvise pööripäevani. 

Seetõttu hakkavad nüüd ka pööripäevade kaugseansid olema müügis ühest pööripäevast järgmiseni.

Mis on veel siin – 2021 a. kevadise pööripäeva kaugseansis – teisiti?

Päevasõnumeid enam pööripäevade kaugseanssides pole!

Kuna ma pööripäevade kaugseanssidele enam ühtki konkreetset ajalist kestust ei määra, siis ei sisaldu pööripäevade kaugseanssides enam ka päevasõnumeid.

MIS ON PÖÖRIPÄEVADE KAUGSEANSID?

Lisan siia ka oma tavapärase selgituse – uute lugejate jaoks – selle kohta, mis on üldse pööripäevade kaugseansid.

Kuna pööripäevad on väga tugeva energeetilise laenguga ajamomendid, siis ei kujunda inglid enam pööripäevade sõnumeid ainult lugemismaterjaliks. Neis sõnumites sisaldub edaspidi alati kollektiivse (energeetilise) kaugseansi energia. Ja seetõttu ma neid horoskoope avalikult üles ei riputa, vaid siin saabki nüüd igaüks otsustada, kas ta soovib sellest kaugseansist osa võtta või mitte.

Varem ilmusid pööripäevade kaugseansid nädala sõnumite kaudu ehk vastavateks nädalateks avalikke sõnumeid ei ilmunudki, sest ilmusid kaugseansi sõnumid. Nüüd leiate pööripäeva ümbritsevate nädalate kohta ka avalikke sõnumeid, kuid otseselt pööripäevade energiaid need ei rakenda. Need sõnumid vaatlevad siiski vastavaid nädalaid tervikuna.

Kaugseanss näeb välja ikka selline nagu ta on (minu horoskoopide/ inglisõnumite puhul) alati välja näinud – see toimub läbi teksti ja võimendub, kui kasutate vastavas horoskoobis väljatoodud kristallide-värvide-meditatsioonikaartide abi ja loomulikult võimendub see eriti siis, kui te teete ka isiklikke analüüse ehk analüüsite, kuidas väljatoodud sõnumid ja energeetilised sillad teie elus end välja mängivad. (Kuidas saavad tekstid omada tervendavat mõju? Sel teemal olen kõnelenud pikemalt oma kodulehe esilehel.)

PS! Loomulikult ei ole kellelgi keelatud neid sõnumeid ainult lugemismaterjalina kasutada. Seda otsustab igaüks ise, kas ta soovib läbi nende tekstide ka kaugseansis osaleda või mitte. Minule ega ka kellelegi teisele te sellest teada andma ei pea, mistõttu on kõik säärased otsused täielikult konfidentsiaalsed. St. vastav otsus – osaleda kaugseansis – tuleb igaühel vormistada ainult iseenda jaoks ehk oma energias.

Samuti ei ole teil tarvis minule põhjendada oma tellimissoovi. Ehk kui te soovite mõnda kaugseanssi tellida, siis piisab sellest, kui saadate mulle e-maili (allpool näidatud e-maili aadressil), milles ütletegi lihtsalt, millist kaugseanssi soovite parasjagu tellida. Ehk te ei pea minule kirjeldama, kuidas minu sõnumid on teie jaoks resoneerunud jne. Muidugi võite soovi korral sellist infot mulle edastada, kuid see ei ole kaugseansi tellimise eeltingimuseks.

.

MIS SISALDUB KÕNEALUSES TASULISES HOROSKOOBIS?

NB! Pööripäevade kaugseanssides ei sisaldu enam päevasõnumeid.

Sõnumite hinnaks on sel korral 9 eurot.

Sõnumite mahuks on seekord 22 lk.

Esimesed 13 lk sisaldavad üldiseid sõnumeid ehk kaugseansi esimeseks osaks on samasuguse ülesehitusega horoskoop, nagu ma ikka olen valmistanud. St. kasutusel on samad kaardid (st. minu inglikaardid), välja olen toonud energeetilised sillad, viited muusikapaladele jne.

Üldised sõnumid on ikka kanaldatud kõigile tähemärkidele ühiselt, nagu minu sõnumite puhul ikka.

Ja edasi tulevad lisasõnumid, mis on sel korral kanaldatud jälle märkide – tuli, maa, õhk ja vesi – kaupa. 

Kordame üle, millised tähemärgid kuuluvad millise elemendi alla:

Tulemärgid on Jäär, Lõvi, Ambur

Maamärgid on Sõnn, Neitsi, Kaljukits

Õhumärgid on Kaksikud, Kaalud, Veevalaja

Veemärgid on Vähk, Skorpion, Kalad

Lisasõnumite kanaldamisel ma lisanduvaid kaarte ei kasutanud. Neis sõnumites kõnelevad inglid lihtsalt sellest, millest nad parasjagu soovivad kõneleda.

Kui pikk on iga märgi sõnum siin horoskoobis? Selle näete ära sisukorrast, mille lisan siia alljärgnevalt:

Tasuta eelvaate raames soovivad inglid sel korral avalikustada käesoleva horoskoobi muusikalised energeetilised sillad:

Kevadise pööripäeva energiat iseloomustab muusikamaailmast lugu “Daft Punk – Get Lucky ft. Pharrell Williams, Nile Rodgers”, “Daft Punk – Lose Yourself to Dance ft. Pharrell Williams”, “Michael Jackson – Billie Jean”, “Savage Garden – To The Moon & Back”, “Hurts – Wonderful Life”, “Timbaland – Apologize ft. OneRepublic”, “Justin Timberlake – Cry Me A River” ja “Nelly Furtado – Say It Right”.

Ja nad soovivad avalikustada ka tähemärkide lisasõnumite märksõnad:

TULEMÄRGID – Kolm ringi ümber maailma

MAAMÄRGID – Kolm ringi ümber kuu

ÕHUMÄRGID – Halli kodu muundumine

VEEMÄRGID – Okaste korjamise teekonna lõpp

.

Niisiis, kordame – 2021 a. kevadise pööripäeva horoskoop on tasuline, sest selle kaudu toimetab (kollektiivne) energeetiline kaugseanss.

Selle horoskoobi hind on 9 eurot.

Antud hind sisaldab seega e-raamatu ehk pdf faili kujul 2021 a. kevadise pööripäeva horoskoopi. Fail/ horoskoop on kokku 22 lk.

.

KUIDAS TELLIDA?

Tellimiseks saatke palun e-mail aadressile – eva.santograal@gmail.com

Oma kirjas märkige kindlasti ära, et soovite just seda – kevadise pööripäeva – horoskoopi tellida.

Vastan teie kirjale 1-2 päeva jooksul.

Horoskoobi saadan teile e-mailiga, PDF faili kujul. Koos horoskoobiga saadan teile ka pangakonto andmed, kuhu selle eest tasuda.

PS! Kui te ei ole kahe päeva jooksul minult vastuskirja saanud, siis ei ole järelikult teie kiri minuni jõudnud. Palun kontrollige sellisel juhul, kas saatsite oma kirja õigele e-maili aadressile ning saatke siis oma tellimuskiri uuesti.

Kõnealust horoskoopi saab tellida

15. märtsist kuni 21. juunini

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"

One thought on “Kevadise pööripäeva kaugseanss 2021

Comments are closed.