Erisõnum – Kaduneljapäev 06. mai 2021

kaduneljapäev mai 2021

Erisõnum – kaduneljapäev 06. mai 2021

Erisõnum Facebooki jälgijatele

MÄRKSÕNA – Küllus on seina taga

Kristall – Merevaik

Värv – Oranž

Eva Tenter’i inglikaart – Enesekindlust ei saa teiste inimeste pealt õppida. Sinu enesekindlus on Sinu oma. Seda saad luua ainult Sina ise. Nr 134


UUDISED

Käesoleva nädala teises pooles ilmub mai noorkuu kaugseanss.

Millised kaugseansid parasjagu toimetavad? Selle kohta leiate alati infot minu kodulehe esilehelt. Vt. ESILEHT


Millest soovivad inglid rääkida 06. mai 2021 kaduneljapäeva energiate raames?

Inglid alustavad – seekord toob kaduneljapäev teile külluse.

Jah, te olete harjunud sellega, et kaduneljapäev viib midagi minema.

Seekord on aga selle sündmuse energiatel teine eesmärk.

Ja selleks eesmärgiks ongi külluse toomine.

Aga kuidas saab kaduneljapäev hoopis tuua midagi?

Inglid ütlevad – sel korral läheb nii, et te olete juba kaduneljapäeva saabumisel vastava koristustöö ära teinud. Ehk koristustöö, mida see kaduneljapäev energeetiliselt sisaldab, saab juba varem tehtud.

Kuidas nii?

Inglid selgitavad – see töö tehakse varem ära just nimelt selleks, et seekordne kaduneljapäev saabuks teisiti.

Võib ka öelda niipidi, et seekordne kaduneljapäev saabubki justkui tagurpidi.

Ja võib ka öelda nii, et seekordne kaduneljapäev lõpetab tagurpidi olnud sündmuseid/ olukordi.

Aga miks te ütlete, et kõnealune küllus on seina taga?

Inglid selgitavad – sest tegu on ikkagi kaduneljapäevaga. See tähendab, et päris otsesel moel ei saa need energiad küllust teieni tuua. Küll aga saavad nad tuua selle teieni koos ühe seinaga. Ehk sellisel moel, et kõnealusele küllusele jääb üks sein ette.

Mida see tähendab?

Inglid selgitavad – see tähendab seda, et te peate kaduneljapäeval ise vaatama ühe seina taha. Just nii leiate te oma saabunud külluse üles.

Ehk just nii saate te oma saabunud külluse kätte.

St. te peate kõnealuse külluse justkui ise ühe seina tagant välja võtma/ tõstma.

Mida see kõik maisete sündmuste mõttes tähendab?

Mulle tundub, et sel päeval tulevadki fookusesse erinevad maised seinad.

Küsite – aga kuidas leida üles just see õige sein, mille taga minu küllus on?

Mulle tundub, et tol päeval on juhendus väga tugev. Ehk ka selle õige seinani juhatatakse teid nüüd väga selgelt ja kindlakäeliselt.

Ehk need, kellele käesolev sõnum mõeldud on, ei tohiks küll oma õigest seinast niisama mööda kõndida. See ei tohiks olla võimalik, sest see õige sein tuleb kuidagi väga eredalt teieni.

Kui teie isiklik küllus tähendab näiteks mingisugust infot, mille te peate kätte saama, siis on vastav sein tõenäoliselt ka teatud moel tähistatud. St. sellel konkreetsel seinal, mille taha peate vaatama, on tõenäoliselt küljes mingisugused tähised, mis suunavad teid vastava seina taha vaatama.

Igal juhul tasub sel päeval jälgida erinevaid silte, mis asuvad erinevate seinte peal ja küljes. Ja kui märkate silti, mis teid kõnetab, siis tasub kindlasti ka vastava seina taha vaadata.

Energeetilise sillana toovad inglid seekord välja järgnevad sõnumid ja ajalised viited (toon need ikka välja täpselt sellises järjestuses nagu inglid neid ütlevad):

Aprilli noorkuu sõnum (otselink – https://evatenter.com/2021/04/05/aprilli-noorkuu-kaugseanss/) (Siin on tegu tasulise kaugseansi sõnumi viitega ehk vastava sõnumi sisu te avalikult ei näe. Küll aga näete avalikult ära selles sõnumis sisalduvad märksõnad ja pildid. Ehk sõnumi sisule viidatakse siin ainult nende puhul, kes osalesid vastavas kaugseansis.)

Kuupäev 09. mai 2013

Kuupäev 09. märts 2014

Aastanumber 1987

Kuupäev 06. mai 2013

06. mai 2021 kaduneljapäeva energiat iseloomustab muusikamaailmast lugu “Sia – Unstoppable”, “Pitbull – Timber ft. Ke$ha”, “Rihanna – Umbrella (Skeler Remix) (Ember Island Cover)”, “Rihanna – Diamonds”, “David Guetta – Titanium ft. Sia” ja “Rag’n’Bone Man – Human”. Ja nagu ikka, nende lugude puhul, millele ma oma horoskoopide raames viitan, on oluline terviklik energia, mida nad edastavad (ehk mitte ainult sõnad või muusika). Täpsustan – need muusikapalad, millele ma siin viitan, omavad tervikuna sarnast energiat kõnealuse ajaperioodi energiaga ning just seetõttu ma neid ka siin välja toon. Ehk ma ei too neid välja ainuüksi sõnade või muusikastiili vms tõttu.


Mis on Facebooki jälgijate nimistus olevatele lugejatele suunatud sõnumid? Kuna mina personaalse nõustamise teenust ei paku, siis on see ainus viis saada minult veidike personaalsemat juhendust. Tõsi – tegu ei ole endiselt personaalsete sõnumitega. Küll aga on need inglite poolt suunatud vägagi konkreetsetele inimestele. Ehk neile, kes on end “registreerinud” minu Facebooki kontol, vajutades seal tollele “Follow” ehk “Jälgi” nupule. Kui te veel käesoleva sõnumi ilmumise seisuga ei olnud sellesse nimistusse end lisanud, siis saate osa võtta järgmistest suunatud sõnumitest. Selleks külastage minu Facebooki kontot ja vajutage eelnimetatud Follow ehk Jälgi nupule. Sellisel moel saate ka hõlpsamalt silma peal hoida kõigil lisanduvatel sõnumitel, sest ma lisan iga kord ka Facebooki otselingi, kui olen midagi uut postitanud. Minu Facebooki konto leiate siit – https://www.facebook.com/evatenter/. Kui tihti säärased “suunamisega” sõnumid ilmuma hakkavad? Sellest inglid meid ette ei informeeri. Ehk neid ilmub täpselt nii sageli või harva kui inglid soovivad.

Lisasõnumitest/ Erisõnumitest – lisasõnumeid ja erisõnumeid ilmub täpselt nii tihti või harva kui inglid soovivad. Ehk need ei ilmu regulaarselt. Kui soovite alati kiirelt kursis olla kõigi uute sõnumite ilmumisega, siis tasub vajutada minu Facebooki kontol Follow ehk Jälgi nupule. Selliselt saate alati FB-siseselt teavituse, kui olen midagi uut postitanud.

Ikka tervitades,

Eva Tenter

Tervendaja/ inglimeedium

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"