Hetkesõnum 06. juuli 2021

hetkesõnum 06. juuli 2021

HETKESÕNUM 06. juuli 2021

Tänase hetkesõnumina suunavad inglid meid üle lugema Vähi tähemärgi 2021 aastasõnumit.

Selle sõnumi leiate siit – https://evatenter.com/2020/10/06/horoskoop-2021-vahk/

Miks suunasid inglid meid täna üle lugema just seda sõnumit?

Inglid ütlevad – nagu selgitasime teile juba 2021 a. kõigis aastasõnumites – neid tähemärkide kaupa jaotatud aastasõnumeid võite te vaadelda ka vastava ajaperioodi sõnumitena, mil valitseb vastav tähemärk.

Praegu valitsebki just Vähi tähemärk ja seetõttu me teid tolle sõnumini suunamegi.

Miks saadame me selliseid meeldetuletusi?

Inglid ütlevad – sest teil on kasulik näha, kui mitmekihilised on meie sõnumid.

Miks on meil seda kasulik näha?

Inglid ütlevad – sest te võite meie sõnumitest leida abi ja juhendust sisuliselt iga olukorra lahendamiseks. Selleks peate te lihtsalt õppima meie sõnumeid tõlgendama ja analüüsima.

Ja täpselt sellele rajale me teid alati suunamegi.

Nii ka täna ehk nii ka läbi käesoleva hetkesõnumi.

Mida see veel tähendab?

Inglid ütlevad – see tähendab seda, et lugege nüüd Vähi tähemärgi 2021 aastasõnum rahulikult läbi ja siis analüüsige enda jaoks, missugused terad on seal sellised, mille tõttu me suunasime teid tolle sõnumini just täna. Ehk analüüsige enda jaoks märksõnu, mis tolles sõnumis sisalduvad. Loomulikult on meie sõnumid toredad ka tervikuna, kuid alati tasub ka analüüsida enda jaoks just neid märksõnu/ sümboleid/ tähiseid, mis neis sõnumites sisalduvad. Nagu oleme teile korduvalt ja korduvalt öelnud – just teie isiklik analüüs on see, mis saab viia teid vabaduseni – kõigis probleemsetes olukordades. Teil on vaja õppida analüüsima oma elu ja selles sisalduvaid mustreid iseseisvalt. Seetõttu ei tee Eva enam ka juba ammu personaalseid seansse. Tema tööks on teile materjali edastamine, mis aitab suunata teie isiklikke analüüse. Need analüüsid tuleb teil teha aga iseseisvalt. See tähendab seda, et teie ees võib olla kõige kallimat kulda sisaldav info. Kui te aga seda infot enda jaoks töötlema ei asu, siis ei vii see info teid mitte kunagi mitte kuhugi. Ehk vastav kuld jääb siis teie jaoks lihtsalt kasutuseta.

Mida soovime selle pika jutuga öelda? Me soovime öelda seda, et märgake kulda oma elus. Seda on kõikjal teie ümber. Ehk elu tahab teid alati suunata lahendusteni. Neid lahendusi tuleb teil aga iseseisvalt märgata ja loomulikult ka enda jaoks rakendada.


MIS ON HETKESÕNUMID?

See on uus liik inglisõnumeid, mida ma postitan alates 2020 a. märtsist. 

Need pole päevasõnumid ja need pole ka ühekski muuks ajaperioodiks mõeldud sõnumid, kuigi mõnikord on neil ka üsnagi päevasõnumi-laadne ülesehitus.

Inglid ütlevad, et iga hetkesõnum abistab/ juhendab täpselt sel momendil, mil vastav isik selle enda jaoks avastab.

Hetkesõnumid ilmuvad täpselt nii tihti või harva, kui inglid soovivad neid edastada. Ja nende sisu on samuti alati täpselt nii napp või mahukas kui inglid soovivad. Sealjuures võivad need sõnumid mõnikord ka võtta justkui päevasõnumi formaadi. Samas on nad siiski midagi muud.

Kui soovite olla koheselt kursis kõigi minu poolt postitatud sõnumitega/ horoskoopidega, siis tasub teil pöörata pilk Facebooki poole. Kui vajutate minu inglisõnumite Facebooki kontol Like ehk Meeldib või Follow ehk Jälgi nupule, siis saate iga kord FB-siseselt teavituse kui olen midagi uut postitanud. Minu inglisõnumite Facebooki konto lingi leiate minu kodulehe ülaäärelt. 

NB! Alates 01.07.2021 on minu inglisõnumitel Facebookis päris oma leht. Ma vahendasin neid Facebooki läbi oma isikliku konto juba aastaid, kuid nüüd tegin neile seal süsteemis päris oma pesa. Seega leiate te edaspidi minu inglisõnumid just nimelt tollelt uuelt lehelt. Selle uue lehe link avanebki nüüd ka minu kodulehe ülaäärelt. Ja sellega seoses palun ma ka kõigil senistel Facebooki jälgijatel teha tollel uuel lehel üks uus klõps eelnimetatud nupul. 

Tervitades,

Eva Tenter

Tervendaja/ inglimeedium

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"