Nädala inglisõnum 15.11-21.11.2021

nädal 46 inglisõnum

Nädala inglisõnum 15.11-21.11.2021

Inglite sõnumid aasta 46. nädalaks

MÄRKSÕNA – Süsteem kukub maha

Kristall – Tšaroiit

Värv – Kõik violetsed toonid

Eva Tenter’i inglikaart 1 – Sul on käesoleva olukorra suhtes õigus. Ära lase end ümber veenda. Nr 109

Eva Tenter’i inglikaart 2 – Liigu edasi. Ära lase praegu ühelgi segajal oma teekonda katkestada. Nr 108

Eva Tenter’i inglikaart 3 – Ohu lähedus on mõnikord pelgalt illusioon. Nr 95

Eelmisel nädalal ilmusid fookusesse kiirteed, mis tõid erinevaid lahendusi.

Mida toob meile nädal nr 46?

Inglid alustavad – sel nädalal kukub maha üks süsteem.

See süsteem kukub tervikuna. Ja see süsteem kukub kiirelt.

Mida võib selle süsteemi kukkumise kohta veel öelda?

Inglid ütlevad – selle protsessi kohta võib veel öelda niipidi, et see süsteem kukub end terveks.

Ehk selle süsteemi kukkumise järel saab vastav süsteem terveks.

Aga mida inglid selle all mõtlevad? Mis süsteem see on?

Inglid selgitavad – teie maises maailmas leidub igasuguseid nüansse ja detaile. Mõned neist ongi eraldatuks loodud ehk mõned neist ei moodusta süsteeme. Osad detailid aga ongi loodud süsteemide osaks.

Jah, nüüd kukub tõepoolest maha üks süsteem.

Aga see ei kuku niisama.

See süsteem kukub seetõttu, et selle süsteemi hulka on olnud haaratud ka sellised detailid, mis ei ole loodud tolle süsteemi osaks.

St. tegu on detailidega, mis tahavad siin maailmas eksisteerida eraldatult. Miks? Sest need detailid on selliseks loodud. Ehk selline on nende detailide loomupärane olek.

Inglid jätkavad – vastav süsteem ei ole lasknud neil detailidel looduslikult elada ehk see süsteem on need detailid enda hulka tõmmanud vägisi.

Kuna igasuguse vägistamise ajastu on lõppenud, siis kukub ka see süsteem.

See kukub, sest muul moel ei ole võimalik neid detaile sealt vabastada.

Aga inglid, te ju ütlesite, et see süsteem kukub end terveks. Mida see tähendab? Kas see süsteem jääb siis kukkumise järel ikka alles?

Inglid ütlevad – selle süsteemi puhul on lugu selline, et tema murdumine loobki tervislikkust ja terviklikkust. Seetõttu ütlesime me ka sellised sõnad – see süsteem kukub end terveks.

Kui me peame vastama aga küsimusele “kas see süsteem jääb ka peale kukkumist alles”, siis ütleme me nii – teie maises maailmas on lood sedapidi, et mõne süsteemi kukkumise ja murdumise puhul korralduvad asjad koheselt ümber. Ja sellest otsast vaadatuna võibki öelda, et too süsteem jääb alles. Kuna selle süsteemi sisu pole aga kindlasti enam endine, siis võib ka öelda nii, et kõnealune süsteem kaob nüüd jäädavalt.

Ehk seda pilti võibki maisetesse sõnadesse seada mõlemat pidi. Ehk mõlemad versioonid on õiged, kui vastata otseselt küsimusele – kas see süsteem jääb ka peale kukkumist alles.

Aga mis on selle protsessi puhul kõige olulisem?

Inglid ütlevad – kõige olulisem on see, et need detailid, mis on sünnipäraselt loodud eraldiseisvaks, saavadki nüüd vabaks.

Ehk kõige olulisem ongi selle protsessi puhul loodusliku liikumise taastumine.

Aga mida see kõik ikkagi tähendab maisete sündmuste mõttes? Mida toob meile nädal 46 maises mõttes?

Inglid ütlevad – maises mõttes toob see nädal teile katkestusi. Ja see toob teile erinevate esemete murdumisi. Ja see toob teile uusi maitseid. Ja see toob teile uut hingamist. 

Kuidas nii? Iga kord kui kuskil taastub sünnipärane kood ehk kui miski/ keegi saab hakata elama vastavalt oma sünnikoodile, siis tähendab see ka uut hingamist suures plaanis. Ehk sellised taastumised toovad uut hingamist ka teie maailma kollektiivsesse plaani.

Kokkuvõttes võibki seega nädala nr 46 kohta öelda nii – kukkumised toovad teile nüüd vabadust juurde. Katkestused viivad nüüd õigete ühenduste taastumisteni. Murdumised liidavad nüüd õigeid lülisid kokku.

Seda kõike sisaldab nädal 46.

Ja nii soovivad inglid ka selle sõnumi otsad kokku tõmmata.

Energeetilise sillana toovad inglid seekord välja järgnevad sõnumid ja ajalised viited (toon need ikka välja täpselt sellises järjestuses nagu inglid neid ütlevad):

Jõulusõnum 2020 – osa 10 (otselink – https://evatenter.com/2020/12/30/joulusonum-2020-10/)

Kuupäev 21. juuli (ilma aastanumbrita)

Kuupäev 08. detsember (ilma aastanumbrita)

Nädalate nr 46-48, 2019 sõnum (otselink – https://evatenter.com/2019/11/10/nadala-horoskoop-11-11-01-12-2019/)

Kuupäev 24. jaanuar (ilma aastanumbrita)

Nädala nr 50, 2017 sõnum (otselink – https://evatenter.com/2017/12/08/nadala-horoskoop-11-12-17-12-2017/)

Nädala nr 46 energiat iseloomustab muusikamaailmast lugu – “Mr Probz – Waves (Robin Schulz Remix)”, “Adam F – Circles (Album Edit)” ja “Yiruma – River Flows in You”.

Ja nagu ikka, nende lugude puhul, millele ma oma horoskoopide raames viitan, on oluline terviklik energia, mida nad edastavad (ehk mitte ainult sõnad või muusika). Täpsustan – need muusikapalad, millele ma siin viitan, omavad tervikuna sarnast energiat kõnealuse ajaperioodi energiaga ning just seetõttu ma neid ka siin välja toon. Ehk ma ei too neid välja ainuüksi sõnade või muusikastiili vms tõttu.


Kuidas minu kodulehel erinevate sõnumite vahel NAVIGEERIDA? Alalehelt – Tasuta horoskoobid – leiate kõik ilmunud sõnumid kronoloogilises järjestuses. Sõnumite sorteerimise võimalusi (perioodi, liigi jne järgi) leiate kodulehe paremal servas asuvalt menüüribalt (telefonis ja tahvelarvutis kuvab selle menüüriba kõige alla ehk see ei ole siis paremal servas). Veel lisainfot leiate minu kodulehe esilehelt. Vt. ESILEHT

Kuidas olla kõige mugavamalt KURSIS kõigi sõnumitega, mida postitan? Siinkohal saate kasutada Facebooki abi. Kui vajutate minu inglisõnumite FB lehel Like/ Meeldib ja/või Follow/ Jälgi nupule, siis saate iga kord FB-siseselt teavituse, kui olen midagi uut postitanud. Lisaks sellele tasub minu inglisõnumite Facebooki nimistusse end lisada ka seetõttu, et inglid saadavad aeg-ajalt lisasõnumeid, mis on mõeldud just Facebooki jälgijatele (ehk neile lugejatele, kes on seal vajutanud tollele Like/Meeldib või Follow/ Jälgi nupule). Kuna mina personaalse nõustamise teenust üldse ei paku, siis on see ka ainus võimalus saada minult veidike personaalsemat juhendust. Tõsi, tegu ei ole endiselt personaalsete sõnumitega, kuid tegu on siiski sõnumitega, mis on inglite poolt suunatud väga konkreetsetele lugejatele. Minu inglisõnumite Facebooki lehe lingi leiate minu kodulehe ülaäärelt.

Soovin kõigile meeldivat kulgemist uues nädalas!

Eva Tenter

Tervendaja/ inglimeedium

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"