Nädala inglisõnum 21.02-27.02.2022

nädal 8 2022 inglisõnum

Nädala inglisõnum 21.02-27.02.2022

Inglite sõnumid aasta 8. nädalaks

MÄRKSÕNA – Saatus lõpetab keerutamise

Kristall – Merevaik

Värv – Kõik rohelised toonid

Eva Tenter’i inglikaart 1 – Tõde selgub juba üsna varsti. Nr 130

Eva Tenter’i inglikaart 2 – Kui sada tonni metalli saab lendleva kergusega mööda taevalaotust ringi tiirutada, siis on ka Sinul võimalik siin füüsilises maailmas nii mõndagi korda saata. Nr 110

Eva Tenter’i inglikaart 3 – Lahendus tuleb järgmise vihmaga. Nr 112


UUDISED

Kevadise pööripäeva kaugseanss

Juba lähipäevil ilmub 2022 a. kevadise pööripäeva kaugseanss. Seega – kui tunnete juba ette, et soovite selles kaugseansis osaleda, siis saate jääda rõõmsalt ootele.

(Mis selles kaugseansis täpsemalt sisaldub ja kuidas seda tellida? Kogu lisainfo leiate tolle kaugseansi postitusest, mille ma lisangi oma kodulehele sel päeval, mil see kaugseanss on ilmumiseks valmis.)


Eelmisel nädalal murdusid spetsiifilised jäätükid, millest tulid välja vastused. Ja neis vastustes sisaldus omakorda vabadus.

Mida toob meile nädal nr 8?

Inglid alustavad – see nädal ei saa olema kerge, samas pole see ka otseselt raske nädal.

Aga miks inglid sellist asja ütlevad?

Inglid vastavad – sest kõike pole võimalik kaaluda.

Ehk me võime öelda selle nädala pildi kohta ka sellised sõnad – seda nädalat pole võimalik kaaluda ehk selles nädalas sisalduvaid sündmuseid pole võimalik kaaluda.

Ja sellest tulenevalt ei saa selle nädala kohta öelda ei raske ega kerge.

Aga mida inglid selle all ikkagi mõtlevad?

Inglid jätkavad – kuna te olete harjunud kõike maiset kaaluma, siis ei oskagi te sellele nädalale templeid külge määratleda ja täpselt seda ongi vaja.

Mida see tähendab?

See tähendab seda, et nüüd saabub midagi uudset ehk midagi sellist, mida te pole varem kogenud.

Ehk teie nädal sisaldab peaasjalikult uudseid nüansse.

Ja inglid täiendavad seda infot veel selliste sõnadega – need uudsed nüansid toovad teile kodu lähemale. Me ütleme tavaliselt nii, et miski viib teid koju. Pange tähele, et sel korral kasutame me väljendit – need toovad teile kodu lähemale.

Aga mida inglid selle väljendiga rõhutavad?

Inglid selgitavad – me mõtlemegi siin seda, et teid viiakse nüüd kodu poole uudsetel meetoditel.

Need on meetodid, mida te ei saa kaaluda.

Need on meetodid, mida te ei saa tembeldada.

Need on meetodid, mis polegi otseselt maised, mistõttu te neid kaaluda ei saagi. Ehk tolle nüansi tegelik põhjus seisnebki selles, et need meetodid pole maised.

Aga mida see kõik ikkagi meie maisete sündmuste mõttes tähendab?

Inglid ütlevad – me võime seda nädalat kirjeldada ka näiteks selliste sõnadega – saatus lõpetab nüüd keerutamise.

Ja nüüd ütlevad inglid, et nende sõnade peale tasub meil esitada järgmine küsimus – aga mida see endaga kaasa toob kui saatus lõpetab keerutamise?

Ja inglid annavad kohe ka sellele küsimusele vastuse – kui saatus lõpetab keerutamise, siis muutuvad paljud pildid selgeks. Ja need muutuvad selgeks järsult.

Miks need järsku selgeks muutuvad?

Sest teatud keeristormid lihtsalt kaovad ära. Ehk see sisu, mis on tekitanud seni hägusust, kaob neist piltidest ära.

Mida see maises mõttes tähendab?

Inglid ütlevad – see tähendab näiteks tõeliste kurjategijate selgumisi. Ehk näiteks teatud mõrvade ja mõrvakatsete puhul saavad nüüd selguda nende tegelikud tellijad.

Täpselt selliseid selgeid pilte toobki endaga kaasa moment, mil saatus lõpetab keerutamise.

Ja loomulikult pole see kõik. 

Ehk see selge ilm, mis nüüd saabub, puudutab kindlasti väga mitmeid maiseid pilte.

Inglid ütlevad lõpetuseks – kokkuvõttes tähendab see seda, et me võime eeloleva nädala kohta öelda ka nii, et nüüd saabub selge ilm.

Ja me võime öelda ka sellised sõnad – kas tõde on teie jaoks raske või kerge nähe? Sellest oleneb teie jaoks nüüd ka tolle nädala kaal ehk see kaal, mida polegi tegelikult võimalik kaaluda.

Ja päris lõpetuseks soovime me lisada siia veel ka sellised sõnad – miks ilmub see sõnum juba nädala nr 7 alguses? Sest tegelikult lähevadki siin lahti murtud tõed liikvele koheselt ehk selle sõnumi ilmumise hetkel.

Kuidas nii? Nagu inglid on meile korduvalt selgitanud – energiaid tegelikult kasti toppida ei saa ja siin sõnumites räägime me alati just energiatest ja nende liikumistest. Ja täpselt sel põhjusel rõhutan ka mina igal sammul, et need ei ole tavapärased kirjatükid, mida te minu sulest ilmumas näete. Need on midagi muud. Aga mis nad täpsemalt on? Selle kohta võib näiteks öelda nii, et need on justkui koodid, millega me muugime lahti teatud tõkkeid, mis on energeetiliste seaduste järgi kuritegelikud. (Milline on minu töömeetod tervendajana veel? Sellel teemal olen ma pikemalt kõnelenud oma kodulehe esilehel. Vt. ESILEHT)

Energeetilise sillana toovad inglid seekord välja järgnevad sõnumid ja ajalised viited (toon need ikka välja täpselt sellises järjestuses nagu inglid neid ütlevad):

Kuupäev 22. veebruar

Nädala nr 52, 2021 sõnum (otselink – https://evatenter.com/2021/12/19/nadala-inglisonum-27-12-2021-02-01-2022/)

Talvise pööripäeva 2021 erisõnum (otselink – https://evatenter.com/2021/12/18/erisonum-talvine-pooripaev-2021/)

Nädalate nr 5-6, 2021 sõnum (otselink – https://evatenter.com/2021/01/31/nadala-inglisonum-01-02-14-02-2021/)

Talvise pööripäeva kaugseanss 2019 (otselink – https://evatenter.com/2019/12/13/nadala-horoskoop-16-12-29-12-2019/) (Siin on tegu tasulise kaugseansi viitega, mis tähendab seda, et tolle sõnumi sisu on viiteks vaid neile, kes tolles kaugseansis osalesid. Teiste jaoks jääb viiteks selle kaugseansi pilt koos märksõnaga, mida näetegi sellelt lingilt.)

Nädala nr 8 energiat iseloomustab muusikamaailmast lugu – “Anastacia – Sick and Tired”

Ja nagu ikka, nende lugude puhul, millele ma oma sõnumite raames viitan, on oluline terviklik energia, mida nad edastavad (ehk mitte ainult sõnad või muusika). Täpsustan – need muusikapalad, millele ma siin viitan, omavad tervikuna sarnast energiat kõnealuse ajaperioodi energiaga ning just seetõttu ma neid ka siin välja toon. Ehk ma ei too neid välja ainuüksi sõnade või muusikastiili vms tõttu.


Milline on minu poolt edastatud sõnumite ISELOOM täpsemalt? Milline on minu töömeetod tervendajana? Kogu säärase info leiate minu kodulehe esilehelt. Vt. ESILEHT

Kuidas olla kõige mugavamalt KURSIS kõigi sõnumitega, mida postitan? Siinkohal saate kasutada Facebooki abi. Kui vajutate minu inglisõnumite FB lehel Like/ Meeldib ja/või Follow/ Jälgi nupule, siis saate iga kord FB-siseselt teavituse kui olen midagi uut postitanud. Lisaks sellele tasub minu inglisõnumite Facebooki nimistusse end lisada ka seetõttu, et inglid saadavad aeg-ajalt lisasõnumeid, mis on mõeldud just Facebooki jälgijatele (ehk neile lugejatele, kes on seal vajutanud tollele Like/Meeldib või Follow/ Jälgi nupule). Kuna mina personaalse nõustamise teenust üldse ei paku, siis on see ka ainus võimalus saada minult veidike personaalsemat juhendust. Tõsi, tegu ei ole endiselt personaalsete sõnumitega, kuid tegu on siiski sõnumitega, mis on inglite poolt suunatud väga konkreetsetele lugejatele. Minu inglisõnumite Facebooki lehe lingi leiate minu kodulehe ülaäärelt.

Soovin kõigile sujuvat kulgemist uue nädala energiates!

Eva Tenter

Tervendaja/ inglimeedium

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"