Nädala inglisõnum 28.02-06.03.2022

Nädala inglisõnum 28.02-06.03.2022

Inglite sõnumid aasta 9. nädalaks

MÄRKSÕNA – Uksed lähevad lukust lahti

Kristall – Rodokrosiit

Värv – Roosa

Eva Tenter’i inglikaart 1 – Vaata olukorda tagurpidi. Nii näed vastust. Nr 91

Eva Tenter’i inglikaart 2 – Sellest tõkkest saad Sa üle astuda. Nr 104

Eva Tenter’i inglikaart 3 – Kahetsusel pole mõtet. Lase sellel minna. Nr 1


UUDISED

Kevadise pööripäeva kaugseanss – äsja ilmusid kevadise pööripäeva kaugseansi sõnumid. Mis selles kaugseansis täpsemalt sisaldub ja kuidas neid sõnumeid tellida? Kogu lisainfo leiate siit – https://evatenter.com/2022/02/21/kevadise-pooripaeva-kaugseanss-2022/

Uutele lugejatele – mis on need kollektiivsed kaugseansid, mis minu sulest ilmuvad? Kogu lisainfo leiate minu kodulehe esilehelt. Vt. ESILEHT (Ja kordan ka siin üle, et personaalseid seansse minult tellida ei saa. Miks? Sest ma ei paku üldse personaalse nõustamise teenust. Miks? Sest minu töömeetod tervendajana on teistsugune. Milline täpsemalt? Ka selle info leiate minu kodulehe esilehelt.)


Eelmisel nädalal lõpetas saatus keerutamise.

Mida toob meile nädal nr 9?

Inglid alustavad – sel nädalal hakkavad uksed ise lukust lahti minema.

Ehk seda nädalat võibki nimetada lukkude avanemise nädalaks.

Aga mis ustega on tegu? Missuguste lukkudega on tegu?

Inglid ütlevad – tegu on ustega, mille taga te olete ka varem käinud. Ja tegu on ustega, mille puhul te olete juba varem tunnetanud, et need on justkui teile mõeldud.

Ometi pole need uksed kordagi varem avanenud.

Ja me kordame – te olete nende uste juures juba käinud ja seda isegi korduvalt.

Aga miks need uksed nüüd siis avanevad?

Inglid ütlevad – selle protsessi puhul on oluline mõista, et nüüd avanevad nende uste lukud.

Mida inglid selle all mõtlevad?

Inglid ütlevad – see tähendab seda, et need uksed ei lähe iseenesest lahti. Ehk te ei näe avanenud uksi kuskil. 

Küll aga on avanenud nende uste lukud. Ja need on avanenud just teie jaoks.

Ehk igaühe jaoks, kes tunneb end selles sõnumis ära, on nüüd avanenud vähemalt ühe ukse lukk. Ja tegu on uksega, mis on varasemalt jäänud vastava isiku jaoks suletuks, kuigi see isik on alati õigesti tunnetanud, et tegu on temale mõeldud uksega.

Aga mida see siis maises mõttes tähendab?

Inglid ütlevad – see tähendab seda, et te peate nüüd ise minema uuesti nende õigete uste juurde. Just sellisel moel näete te nüüd, kuidas need teie jaoks avanevad. Ehk siin on vaja igaühe personaalset sammu, et need uksed ka avaneksid.

Inglid ütlevad – me võime selle pildi kohta öelda ka nii, et teis endas saab nüüd valmis õige kood, mis avab need uksed.

Ehk teie ise oletegi põhjuseks, miks need uksed nüüd avanevad.

Ehk teie ise oletegi selleks võtmeks, mis neid uksi nüüd avab.

Ehk nüüd saate te kätte ka sellise info, et need uksed ei avanenud enne seetõttu, et teil polnud lihtsalt kood valmis.

Ehk need ei avanenud enne, sest teil oli alles koodi valmistamine pooleli.

Ja inglid kordavad veelkord – siin on tegu olukordadega, milles inimene on õigesti ära tunnetanud ukse. Ehk need uksed, millest me siin räägime, on teie jaoks väga tuttavad. Ja käesoleva sõnumi saadamegi me teile eelkõige seetõttu, et te mõistaksite, et teie tunnetus on alati olnud õige. Ehk teie tunnetus ei ole kunagi nende uste osas eksinud. Teil oli lihtsalt vaja kokku kirjutada õige kood, et need uksed avaneksid. 

Ja sellega oletegi te viimastel aastatel tegelenud.

Ehk nüüd on teie töö valmis saanud ja seetõttu saate te ka avada ühe väga õige ukse, mille te tundsite ära juba väga ammu.

Ja inglid kordavad veel – teie tunnetus on selle ukse osas olnud alati õige. Ärge selles hetkekski kahelge. Teil oli lihtsalt vaja lõpuni kirjutada üks kood, et see uks avaneks. 

Ja täpselt nii soovivad inglid lõpetada käesoleva sõnumi.

Energeetilise sillana toovad inglid seekord välja järgnevad sõnumid ja ajalised viited (toon need ikka välja täpselt sellises järjestuses nagu inglid neid ütlevad):

Nädalate nr 9-10, 2021 lisasõnum 2 (otselink – https://evatenter.com/2021/03/04/lisasonum-2-nadalad-9-ja-10/)

Kuupäev 02. märts

Kuupäev 03.06.2010

Kuupäev 10.02.2017

Nädala nr 9 energiat iseloomustab muusikamaailmast lugu – “Aerosmith – Janie’s Got A Gun”, “September – Cry for You (You’ll Never See Me Again)”, “Sophie Ellis-Bextor – Murder On The Dancefloor” ja “The White Buffalo – The House of The Rising Sun”.

Ja nagu ikka, nende lugude puhul, millele ma oma sõnumite raames viitan, on oluline terviklik energia, mida nad edastavad (ehk mitte ainult sõnad või muusika). Täpsustan – need muusikapalad, millele ma siin viitan, omavad tervikuna sarnast energiat kõnealuse ajaperioodi energiaga ning just seetõttu ma neid ka siin välja toon. Ehk ma ei too neid välja ainuüksi sõnade või muusikastiili vms tõttu.


Milline on minu poolt edastatud sõnumite ISELOOM täpsemalt? Milline on minu töömeetod tervendajana? Kogu säärase info leiate minu kodulehe esilehelt. Vt. ESILEHT

Kuidas olla kõige mugavamalt KURSIS kõigi sõnumitega, mida postitan? Siinkohal saate kasutada Facebooki abi. Kui vajutate minu inglisõnumite FB lehel Like/ Meeldib ja/või Follow/ Jälgi nupule, siis saate iga kord FB-siseselt teavituse kui olen midagi uut postitanud. Lisaks sellele tasub minu inglisõnumite Facebooki nimistusse end lisada ka seetõttu, et inglid saadavad aeg-ajalt lisasõnumeid, mis on mõeldud just Facebooki jälgijatele (ehk neile lugejatele, kes on seal vajutanud tollele Like/Meeldib või Follow/ Jälgi nupule). Kuna mina personaalse nõustamise teenust üldse ei paku, siis on see ka ainus võimalus saada minult veidike personaalsemat juhendust. Tõsi, tegu ei ole endiselt personaalsete sõnumitega, kuid tegu on siiski sõnumitega, mis on inglite poolt suunatud väga konkreetsetele lugejatele. Minu inglisõnumite Facebooki lehe lingi leiate minu kodulehe ülaäärelt.

Soovin kõigile sujuvat kulgemist uue nädala energiates!

Eva Tenter

Tervendaja/ inglimeedium

Comments are closed.

Up ↑