Nädala inglisõnum 07.06-13.06.2021

nädala 23 2021 inglisõnum

Nädala inglisõnum 07.06 – 13.06.2021

Inglite sõnumid aasta 23. nädalaks

MÄRKSÕNA – Küllus tuleb seina tagant välja

Kristall – Mäekristall

Värv – Valge

Eva Tenter’i inglikaart 1 – Sul on saak juba käes. Oota veel veidi ja näed ka materiaalseid tulemusi. Nr 69

Eva Tenter’i inglikaart 2 – Sul veab praegu kõiges. Kasuta seda targalt. Nr 15

Eva Tenter’i inglikaart 3 – Igale lillele on looduse poolt antud oma värv. Ka Sinu hingel on omad värvid olemas. Näita neid julgelt välja. Nr 125

(Minu inglikaarte saate kasutada ka meditatsioonikaartidena. Vastava õpetuse leiate minu kodulehe esilehelt.)

Eelmisel nädalal algas uus seiklus ja alla kukkusid ka infopommid, millest inglid rääkisid meile pikemalt kaduneljapäeva erisõnumis.

Mida toob meile nädal nr 23?

Inglid alustavad – sel nädalal tuleb küllus jäädavalt välja tolle seina tagant, millest me teile rääkisime maikuu (06.05.2021) kaduneljapäeva erisõnumis.

Täpsemalt rääkisime teile tol korral, et teil tuleb saabunud küllus ise ühe seina tagant välja tõsta.

St. maikuu kaduneljapäevaks oli valminud teatud küllus ja see oli valminud just nimelt ühe seina taha.

Aga mis toimub siis nüüd, kui me juba tõstsime neid külluseid seinte tagant välja?

Inglid ütlevad – osad saidki juba siis oma külluse kätte. Kõik aga mitte ja põhjus seisnebki neis seintes. Osad ei leidnud õiget seina üles. Ja osad jõudsid küll õige seinani, kuid ei osanud oma küllust selle tagant välja tõsta.

Nüüd kukuvad kõik kõnealused seinad maha.

Võib ka öelda, et need seinad sulavad nüüd ära.

Mida see tähendab?

See tähendab seda, et kõnealune küllus tuleb nüüd ise nähtavale. Kõigi jaoks.

Ehk enam pole võimalik kõnealust küllust seina taha peita.

Aga missuguse küllusega on tegu?

Ja mis on need seinad maises mõttes?

Inglid ütlevad – valed ehitavad alati müüre. Ehk valed sulgevad inimesi alati teatud lõksudesse. Selline ongi valede eesmärk. Ehk selline ongi valede ülesehitus.

Aga kuidas kukutada valesid?

Inglid ütlevad – täpselt seda te oletegi teinud ehk kõnealuste seinte kukkumise taga on teie isiklik töö.

Kuna me juba ütlesime, et nende seinte kadumise kohta võib ka öelda, et need sulavad ära, siis võib ka öelda selle protsessi kohta tervikuna niipidi, et kõnealuste valede kukkumise toob esile ulatuslik sulatustöö.

Ehk need konkreetsed seinad kaovad nüüd seetõttu, et te olete edukalt sulatanud erinevaid nüansse.

Me rääkisime teile ühes eelmise aasta hetkesõnumis sellest, kuidas erinevad kummalised asjad võivad tulla liimist lahti. Täpsemalt viitasimegi tolle hetkesõnumiga nendele ajamomentidele, mil sellised “juhtumised” olid õhus.

Täpselt selliseid kummalisi sulamisi ongi tekitanud kõnealune protsess, millega te olete lahti sulatanud erinevaid valesid.

Me oleme teile palju kõnelenud sellest, kuidas energeetilised protsessid kajastuvad alati kuidagipidi maises plaanis.

Ehk see pole võimalik, et te teete energias tubli töö ära ja maises plaanis tulemusi kunagi ei näegi.

Maised tulemused tulevad alati. 

Erinevate protsesside puhul läheb lihtsalt erinevas mahus maiset aega selleks, et te maiseid tulemusi näeksite.

Need konkreetsed tulemused, mis teie maisesse plaani nüüd sisse tiksuvad, on ajaliselt ligikaudu 11-21. aasta töö.

St. täpselt nii kaua olete te nende tulemuste nimelt energiamaailmas tööd teinud.

Miks viitame nii suurele ajavahemikule?

Sest siin tulevad nüüd erinevate inimeste jaoks välja erinevad nüansid. See tähendab ka seda, et mõnel juhul on vastava nüansi jaoks tööd tehtud üheteist aasta jagu ja mõnel juhul kahekümne ühe aasta jagu.

Nagu ikka, räägime meie siin paljude inimestega korraga, mistõttu peame me ka arvesse võtma kõigi nende inimeste elupilte. Ja seetõttu sisaldub siin sõnumis ka viide energiatööle, mis on kestnud 11-21 aastat.

Aga missugune see küllus ikkagi on, mis nüüd energiast maisesse plaani tiksub?

Inglid vastavad – see küllus on roheline. Võib ka öelda, et see küllus on tervislik. Võib ka öelda, et see küllus on terve. Ja võib ka öelda, et see küllus on helesinine. Kõigele sellele lisaks võime veel öelda, et see küllus sisaldab uut hingamist.

Tõsi, me rääkisime uue hingamise saabumisest ka 2021 a. jaanuari täiskuu perioodil.

Sellel maisel sisul, mis nüüd saabub, on olemas täiesti otsesed seosed jaanuari täiskuu perioodiga. Seetõttu on see ka väga õige tundmus, kui te tundsite äsja uue hingamise märksõna nähes seost just vastava täiskuuga.

Milline on see küllus teie jaoks täpsemalt?

Seda näete juba üsna peatselt ise.

Kuidas nii?

Kuna me räägime siin maisesse plaani tiksuvatest tulemustest, siis näetegi te selle külluse olemust juba üsna peatselt oma maises ümbruses. Seda pole enam kaua vaja oodata.

Ja nii soovivad inglid ka selle sõnumi lõpetada.

Energeetilise sillana toovad inglid seekord välja järgnevad sõnumid ja ajalised viited (toon need ikka välja täpselt sellises järjestuses nagu inglid neid ütlevad):

Kaduneljapäeva erisõnum 06.05.2021 (otselink – https://evatenter.com/2021/05/04/erisonum-kaduneljapaev-06-mai-2021/)

Kaduneljapäeva erisõnum 11.03.2021 (otselink- https://evatenter.com/2021/03/10/kaduneljapaeva-erisonum-11-03-2021/)

Kaksikud 2021 aastasõnum (otselink – https://evatenter.com/2020/10/04/horoskoop-2021-kaksikud/)

Kuupäev 17.06.2000

Kuupäev 20.06.2003

Kuupäev 25.09.2010

Nädala nr 23 energiat iseloomustab muusikamaailmast lugu “The Doors – The End”, “Timbaland – Apologize ft. OneRepublic”, “Rihanna – Take A Bow”, “Sia – Snowman” ja “David Guetta – Titanium ft. Sia”.

Ja nagu ikka, nende lugude puhul, millele ma oma horoskoopide raames viitan, on oluline terviklik energia, mida nad edastavad (ehk mitte ainult sõnad või muusika). Täpsustan – need muusikapalad, millele ma siin viitan, omavad tervikuna sarnast energiat kõnealuse ajaperioodi energiaga ning just seetõttu ma neid ka siin välja toon. Ehk ma ei too neid välja ainuüksi sõnade või muusikastiili vms tõttu.


Selle sõnumi juures kasutasin järgnevaid kaarte – Eva Tenter’i inglikaardid (leitavad siit samast, minu kodulehe alalehelt “Tasuta inglikaardid”).

MEELDETULETUS – minu poolt tehtud horoskoobid on kanaldatud horoskoobid ehk tervendavad horoskoobid. Täpsema info (kuidas saavad tekstid tervendada jm) leiate minu kodulehe esilehelt. Tuletan ka meelde, et üldised horoskoobid on mõeldud kõige üldisemas plaanis kõigile. Need ei pruugi Teie jaoks resoneeruda. Miks? Sest meie maises maailmas on ligikaudu seitse miljardit inimest. Poleks mõeldav, et läbi ühe tervendaja saadetakse sõnumeid päris kõigi seitsme miljardi jaoks. Ja teiseks põhjuseks on see, et siin kirjeldan ma alati energiaid. Energiaid aga saab vaadelda erinevatest vaatenurkadest. Minu horoskoobid sisaldavad alati minu vaatenurka, mis põhineb minupoolsel analüüsil. Minu analüüs aga põhineb omakorda minu elul ja minu kogemustel/ nägemustel/ tundmustel. Seega – see mida te siin loete, on minupoolne tõlgendus, mis ei olegi loodud kattuma kõigi teiste tõlgendustega.

Kuidas minu kodulehel erinevate sõnumite vahel navigeerida? Selle info leiate minu kodulehe esilehelt. Vt. ESILEHT

Kuidas olla KURSIS kõigi sõnumitega, mida postitan? Siinkohal saate kasutada Facebooki abi. Kui vajutate minu FB kontol Follow ehk Jälgi nupule, siis saate iga kord FB-siseselt teavituse, kui olen midagi uut postitanud. Minu Facebooki konto lingi leiate minu kodulehe ülaäärelt.

NB! Personaalse nõustamise teenust mina ei paku. Personaalseid horoskoope mina ei valmista. Minu töömeetod tervendajana on teistsugune. Milline täpsemalt? Sellest olen pikalt kõnelenud oma kodulehe esilehel. Vt. ESILEHT

Soovin kõigile suurepärast uut nädalat!

Eva Tenter

Tervendaja/ inglimeedium

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"