Erisõnum – 03. juuni 2021 kaduneljapäev

kaduneljapäev 03.06.2021 erisõnum

Erisõnum – kaduneljapäev 03. juuni 2021

Erisõnum Facebooki jälgijatele

MÄRKSÕNA – Infopommid

Kristall – Ametriin

Värv – Kuldkollane

Eva Tenter’i inglikaart 1 – Lahendus on peidus otse sinu nina all. Nr 79

Eva Tenter’i inglikaart 2 – Sinu elus paistab Päike. Aeg rõõmustamiseks! Nr 5

Eva Tenter’i inglikaart 3 – Eilne päev ongi loodud närtsima. Selle üle ei ole tarvis kurvastada. Sinu jõud asub tänases päevas. Nr 118

Mida toob meile 03. juuni kaduneljapäev?

Inglid alustavad – see kaduneljapäev sisaldab endas mitmeid pommilaadseid nähtuseid. Sealjuures tulevad need nähtused nüüd esile just nimelt selleks, et plahvatada. Ehk vastavaid plahvatusi ei ole mitte kuidagi võimalik ära hoida.

Aga mis need nähtused täpsemalt on?

Inglid ütlevad – neid nähtuseid võib nimetada infopommideks.

Ja neid võib nimetada sildpommideks.

Ja neid võib ka nimetada lillepommideks.

Mida see tähendab?

Inglid ütlevad – sellel, mis nüüd plahvatab, on üks ja ainus eesmärk. Ja selleks eesmärgiks on teatud info valguse kätte toomine.

Ehk me võime ka öelda niipidi, et sel polegi erilist tähtsust, mis see on, mis nüüd plahvatab.

Selles olukorras ehk selles pildis on kogu tähtsus just tollel sisul, mis tuleb plahvatuse järel välja.

Aga mis sorti info see on, mida on vaja selliselt välja tuua?

Inglid ütlevad – see info toob teie ellu värvid tagasi.

Ja rohkem me praegu selle info sisu täpsustada ei soovigi.

Ehk meie sõnumi peamine eesmärk on sel korral teie teavitamine, et te keskenduksite nüüd just nendele värvidele. Ehk ärge keskenduge tolle plahvatuse sündmusele. Vaadelge hoopis seda infot, mida too plahvatus välja toob.

Energeetilise sillana toovad inglid seekord välja järgnevad sõnumid ja ajalised viited (toon need ikka välja täpselt sellises järjestuses nagu inglid neid ütlevad):

Jõulusõnum 2020 – osa 10 (otselink – https://evatenter.com/2020/12/30/joulusonum-2020-10/)

Aprilli täiskuu erisõnum 27.04.2021 (otselink – https://evatenter.com/2021/04/19/erisonum-aprilli-taiskuu-27-04-2021/)

Nädalate nr 13-14, 2021 sõnum (otselink – https://evatenter.com/2021/03/27/nadala-inglisonum-29-03-11-04-2021/)

Nädala nr 8, 2021 sõnum (otselink – https://evatenter.com/2021/02/19/nadala-inglisonum-22-02-28-02-2021/)

Kuupäev 07. august 2020

03. juuni 2021 kaduneljapäeva energiat iseloomustab muusikamaailmast lugu “Coolio – Gangsta’s Paradise (feat. L.V.)”, “The White Stripes – Seven Nation Army”, “Arctic Monkeys – Do I Wanna Know?”, “Origin Unknown – Valley Of The Shadows”, “Adam F – Circles (Roni Size mix)” ja “Rihanna – Umbrella (Skeler Remix) (Ember Island Cover)”. Ja nagu ikka, nende lugude puhul, millele ma oma horoskoopide raames viitan, on oluline terviklik energia, mida nad edastavad (ehk mitte ainult sõnad või muusika). Täpsustan – need muusikapalad, millele ma siin viitan, omavad tervikuna sarnast energiat kõnealuse ajaperioodi energiaga ning just seetõttu ma neid ka siin välja toon. Ehk ma ei too neid välja ainuüksi sõnade või muusikastiili vms tõttu.


Mis on Facebooki jälgijate nimistus olevatele lugejatele suunatud sõnumid? Kuna mina personaalse nõustamise teenust ei paku, siis on see ainus viis saada minult veidike personaalsemat juhendust. Tõsi – tegu ei ole endiselt personaalsete sõnumitega. Küll aga on need inglite poolt suunatud vägagi konkreetsetele inimestele. Ehk neile, kes on end “registreerinud” minu Facebooki kontol, vajutades seal tollele “Follow” ehk “Jälgi” nupule. Kui te veel käesoleva sõnumi ilmumise seisuga ei olnud sellesse nimistusse end lisanud, siis saate osa võtta järgmistest suunatud sõnumitest. Selleks külastage minu Facebooki kontot ja vajutage eelnimetatud Follow ehk Jälgi nupule. Sellisel moel saate ka hõlpsamalt silma peal hoida kõigil lisanduvatel sõnumitel, sest ma lisan iga kord ka Facebooki otselingi, kui olen midagi uut postitanud. Minu Facebooki konto lingi leiate minu kodulehe ülaäärelt. Kui tihti säärased “suunamisega” sõnumid ilmuma hakkavad? Sellest inglid meid ette ei informeeri. Ehk neid ilmub täpselt nii sageli või harva kui inglid soovivad.

Lisasõnumitest/ Erisõnumitest – lisasõnumeid ja erisõnumeid ilmub täpselt nii tihti või harva kui inglid soovivad. Ehk need ei ilmu regulaarselt. Kui soovite alati kiirelt kursis olla kõigi uute sõnumite ilmumisega, siis tasub vajutada minu Facebooki kontol Follow ehk Jälgi nupule. Selliselt saate alati FB-siseselt teavituse, kui olen midagi uut postitanud.

Ikka tervitades,

Eva Tenter

Tervendaja/ inglimeedium

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"