Lisasõnum – nädal 27, 2021

nädal 27 2021 lisasõnum

Lisasõnum – nädal 27, 2021 (05.07-11.07.2021)

Lisasõnum Facebooki jälgijatele

MÄRKSÕNA – Kuula, kuidas vana tee läheb rooste



Inglid alustavad – me rääkisime teile nädala nr 27 peamises sõnumis juba sellest, et eeloleva nädala sündmuseid võib ka vaadelda kui rooste puhastamist. 

Ja me juba ütlesime teile ka seda, et just rooste puhastamine toob teile nüüd tagasi vara, mis on olnud teilt õigusvastaselt võõrandatud.

Ja me rääkisime teile juba ka sellest, et eeloleval nädalal on teil vaja üles leida uued teeotsad.

Aga millest soovivad inglid rääkida siin – Facebooki jälgijatele suunatud lisasõnumis? 

(Mis on Facebooki jälgijatele suunatud sõnumid? Selgituse leiate käesoleva sõnumi lõpust.)

Inglid ütlevad – teie vana tee läheb nüüd rooste ja seda roostet te ka enam puhastada ei saa. Miks? Sest see tee peab ära roostetama. Ehk see ongi loodud sellisel moel kaduma.

Aga millise rooste puhastamine sel nädalal toimub?

Inglid ütlevad – teie uue tee ots on samuti tähistatud roostega ja täpselt see rooste tuleb sealt nüüd ka ära puhastada.

Täpsemalt on teil vaja näha, et see rooste on sinna asetatud manipulatiivsete meetoditega. 

Ehk veelgi täpsemalt on teil vaja nüüd näha, et teie uues teeotsas asuv rooste ei ole päris. St. selles teeotsas ei ole tegelikult mitte miskit roostes.

Mida see tähendab?

Inglid ütlevad – sellesse teeotsa on tehislikult tekitatud roostet – selleks, et te ei läheks tollest teeotsast edasi. Rohkem sellele teele takistusi pandud ei ole, sest rohkem pole kellelgi võimalik seal midagi takistada.

Sinna teeotsa on tekitatud vaid tehislikku roostet ja seda on sinna tekitatud vaid selleks, et peletada teid tollelt teelt eemale.

Ehk teie ülesanne ongi eeloleval nädalal tuvastada, milline rooste on päris ja milline mitte.

Ja täpsemalt ongi teie ülesandeks kõndida edasi mööda seda teed, mille alguses sisaldub tehislikku roostet.

Aga miks ütlete te selle lisasõnumi märksõnaks – kuula, kuidas vana tee läheb rooste?

Inglid ütlevad – sest see vana tee teeb roostetades häält. Tõsi, te ei ole harjunud roostetamise helisid kuulama, aga sel korral on lugu täpselt selline – kõnealuse protsessiga on seotud ka väga spetsiifilised helid. Ja teil on võimalik neid helisid väga selgelt tuvastada, kui te vaid seate enda maisete kõrvade ette sellise ülesande.

Ja täpselt nii soovivad inglid ka käesoleva lisasõnumi lõpetada.

Energeetilise sillana toovad inglid seekord välja järgnevad sõnumid ja ajalised viited (toon need ikka välja täpselt sellises järjestuses nagu inglid neid ütlevad):

Neitsi 2021 aastasõnum (otselink – https://evatenter.com/2020/08/31/horoskoop-2021-neitsi/)

Kuupäev 15.03.2010

Kuupäev 19.02.2000

Aastanumber 1980

Nädala nr 38, 2017 sõnum (otselink – https://evatenter.com/2017/09/15/nadala-horoskoop-18-09-24-09-2017/)

Ja teile saadetakse ka muusikamaailmast mõned lisanduvad viited – “All Saints – Pure Shores”, “Bronski Beat – Smalltown Boy”, “Gorillaz – Feel Good Inc.” ja “Daft Punk – One More Time”.

Ja nagu ikka, nende lugude puhul, millele ma oma horoskoopide raames viitan, on oluline terviklik energia, mida nad edastavad (ehk mitte ainult sõnad või muusika). Täpsustan – need muusikapalad, millele ma siin viitan, omavad tervikuna sarnast energiat kõnealuse ajaperioodi energiaga ning just seetõttu ma neid ka siin välja toon. Ehk ma ei too neid välja ainuüksi sõnade või muusikastiili vms tõttu.


Mis on Facebooki jälgijate nimistus olevatele lugejatele suunatud sõnumid? 

Kuna mina personaalse nõustamise teenust ei paku, siis on see ainus viis saada minult veidike personaalsemat juhendust. Tõsi – tegu ei ole endiselt personaalsete sõnumitega. Küll aga on need inglite poolt suunatud vägagi konkreetsetele inimestele. Ehk neile, kes on end “registreerinud” minu inglisõnumite Facebooki kontol, vajutades seal tollele “Like” ehk “Meeldib” või “Follow” ehk “Jälgi” nupule. 

Kui te veel käesoleva sõnumi ilmumise seisuga ei olnud sellesse nimistusse end lisanud, siis saate osa võtta järgmistest suunatud sõnumitest. Selleks külastage minu inglisõnumite Facebooki kontot ja vajutage eelnimetatud nupule. Sellisel moel saate ka hõlpsamalt silma peal hoida kõigil lisanduvatel sõnumitel, sest ma lisan iga kord ka Facebooki otselingi, kui olen midagi uut postitanud. Minu Facebooki konto otselingi leiate minu kodulehe ülaäärelt. (NB! Alates 01.07.2021 on minu inglisõnumitel Facebookis uus leht ehk neil on nüüd seal päris oma pesa. Enne jagasin ma oma sõnumeid Facebooki läbi oma isikliku konto, kuid nüüd saate neid jälgida eraldi lehel. Minu kodulehe ülaäärel asuvalt lingilt avanebki nüüd samuti just see uus leht.)

Kui tihti säärased “suunamisega” sõnumid ilmuma hakkavad? Sellest inglid meid ette ei informeeri. Ehk neid ilmub täpselt nii sageli või harva kui inglid soovivad.

Lisasõnumitest/ Erisõnumitest 

Lisasõnumeid ja erisõnumeid ilmub täpselt nii tihti või harva kui inglid soovivad. Ehk need ei ilmu regulaarselt. Kui soovite alati kiirelt kursis olla kõigi uute sõnumite ilmumisega, siis tasub vajutada minu inglisõnumite Facebooki kontol Like ehk Meeldib või Follow ehk Jälgi nupule. Selliselt saate alati FB-siseselt teavituse, kui olen midagi uut postitanud.

Ikka tervitades,

Eva Tenter

Tervendaja/ inglimeedium

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"