Kaduneljapäeva erisõnum 08. juuli 2021

kaduneljapäeva erisõnum 08.07.2021

Erisõnum – kaduneljapäev 08. juuli 2021

MÄRKSÕNA – Järsk uudis toob langevarju

Kristall – Türkiis

Värv – Roheline

Eva Tenter’i inglikaart 1 – Keegi toob sulle uudiseid. Nr 17

Eva Tenter’i inglikaart 2 – Mõnikord on otsetee üsna järsk, kuid see ei tähenda, et ta poleks sile. Nr 122

Eva Tenter’i inglikaart 3 – Elu on kihiline. Kui üks kiht parasjagu tõrgub, otsi rõõmu järgmisest. Nr 89

(Minu inglikaarte saate kasutada ka meditatsioonikaartidena. Vastava õpetuse leiate minu kodulehe esilehelt. Ja minu inglikaardid leiate ikka siit samast, minu kodulehe alalehelt – Tasuta inglikaardid.)

Mida toob meile 08. juuli kaduneljapäev?

Inglid alustavad – seekordne kaduneljapäev toob teile suuri uudiseid.

Need on uudised, mis tõmbavad justkui maa jalge alt ära.

Ehk need on uudised, mis mõjuvad kindlasti järsult.

See pole aga kõik ehk nende uudiste eesmärk ei ole tegelikult järsk.

Aga milline on nende uudiste eesmärk?

Inglid ütlevad – need uudised sisaldavad langevarju. Ehk nende uudiste eesmärgiks ongi teile langevarju toomine.

Aga kuhu peame me selle langevarjuga liikuma?

Inglid ütlevad – ülal ütlesime me teile, et need uudised tõmbavad teil justkui maa jalge alt ära. Nüüd täiendame me seda infot ja ütleme selle olukorra kohta veel nii – see maa, mis teie jalge alt ära tõmmatakse, oli valepõhi. Ehk tegu oli tehisliku maaga. Ehk tegu oli manipuleeritud maaga.

Teil on vaja jõuda oma jalgadega päris maani ehk loodusliku maani.

Ja seda see uudis tulebki tegema.

Ehk just seetõttu sisaldubki selles uudises ka langevari.

Aga kas meil saab olema pikk kukkumine?

Inglid ütlevad – eelnevalt joonistasime me teile juba pildi sellest, kuidas maa teie jalge alt kaob ja me ütlesime ka seda, et teile tuuakse ka langevari.

Nüüd täiendame me seda pilti veel ühe nüansi võrra.

Nimelt polegi teil seda langevarju vaja, sest teie looduslik maa asub otse selle tehisliku maa all, mis nüüd ära tõmmatakse.

Ja see asjaolu toobki endaga kaasa neid koperdamisi, millest me kõnelesime juba nädala nr 27 peamises sõnumis. (Selle sõnumi leiate siit – https://evatenter.com/2021/07/01/nadala-inglisonum-05-07-11-07-2021/)

Mida see kõik kokku tähendab?

Inglid ütlevad – see tähendab seda, et ärge kartke kõnealust protsessi. See toob teile tagasi maa, mis on pikka aega olnud teilt õigusvastaselt võõrandatud.

Ja nii soovivad inglid ka käesoleva sõnumi lõpetada.

Energeetilise sillana toovad inglid seekord välja järgnevad sõnumid ja ajalised viited (toon need ikka välja täpselt sellises järjestuses nagu inglid neid ütlevad):

Vähk 2021 aastasõnum (otselink – https://evatenter.com/2020/10/06/horoskoop-2021-vahk/)

Kuupäev 08.09.2010

Kuupäev 09.09.2011

Kolmapäev (Ja siin viitavad inglid ka ühele nädalapäevale, mis on kummaline sillaviide, kuid järelikult kuulub see viide siia nimekirja väga olulistel põhjustel. Muidu nad seda siia lisada ei sooviks.)

Aastanumber 1979

Nädala nr 49, 2018 sõnum (otselink – https://evatenter.com/2018/11/30/nadala-horoskoop-03-12-09-12-2018/)

08. juuli 2021 kaduneljapäeva energiat iseloomustab muusikamaailmast lugu “Arctic Monkeys – Do I Wanna Know?”, “Coldplay – Yellow”, “Coldplay – Adventure Of A Lifetime”, “House Of Pain – Put Your Head Out” ja “FC Kahuna – Hayling”. Ja nagu ikka, nende lugude puhul, millele ma oma horoskoopide raames viitan, on oluline terviklik energia, mida nad edastavad (ehk mitte ainult sõnad või muusika). Täpsustan – need muusikapalad, millele ma siin viitan, omavad tervikuna sarnast energiat kõnealuse ajaperioodi energiaga ning just seetõttu ma neid ka siin välja toon. Ehk ma ei too neid välja ainuüksi sõnade või muusikastiili vms tõttu.


Lisasõnumitest/ Erisõnumitest 

Lisasõnumeid ja erisõnumeid ilmub täpselt nii tihti või harva kui inglid soovivad. Ehk need ei ilmu regulaarselt. Kui soovite alati kiirelt kursis olla kõigi uute sõnumite ilmumisega, siis tasub vajutada minu inglisõnumite Facebooki kontol Like ehk Meeldib või Follow ehk Jälgi nupule. Selliselt saate alati FB-siseselt teavituse, kui olen midagi uut postitanud.

Kuidas minu kodulehel erinevate sõnumite vahel navigeerida? 

Alalehelt “Tasuta horoskoobid” leiate kõik ilmunud sõnumid kronoloogilises järjestuses. See tähendab, et sellel alalehel on ka võimalik liikuda väga pika sirvimisega kuni 2016 a. sõnumiteni välja ehk kuni esimeste sõnumiteni välja, mida ma 2016. aastal valmistasin.

Kui soovite aga sõnumeid sorteerida (ehk kui soovite näiteks vaadelda teatud ajaperioodi nädalasõnumeid või aastasõnumeid), siis selleks leiate võimalused minu kodulehe paremal servas asuvalt menüüribalt. (Kui te vaatate minu kodulehte telefoni vahendusel ehk mobiilse seadme vahendusel, siis ei näe te seda menüüriba paremal servas. Siis asub see menüüriba teie jaoks kõige all ehk see menüüriba algab siis teie ekraanil pärast käesoleva postituse lõppu.) Minu kodulehel navigeerimise kohta leiate veel lisainfot minu kodulehe esilehelt. Vt. ESILEHT

NB! Uued lugejad – personaalse nõustamise teenust mina ei paku!

NB! Personaalse nõustamise teenust mina ei paku. Personaalseid horoskoope mina ei valmista. Minu töömeetod tervendajana on teistsugune. Milline täpsemalt? Sellest olen pikalt kõnelenud oma kodulehe esilehel. Vt. ESILEHT

Ikka tervitades,

Eva Tenter

Tervendaja/ inglimeedium

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"