Lisasõnum 2 – nädal 28, 2021

nädal 28 2021 lisasõnum 2

Lisasõnum 2 – nädal 28, 2021 

(12.07-18.07.2021)

Lisasõnum Facebooki jälgijatele

MÄRKSÕNA – Kolmeharulised lahendused

Inglid alustavad – me rääkisime teile nädala nr 28 peamises sõnumis juba sellest, et kõnealune nädal on pühendatud külluse tundele.

Ja me saatsime teile juba selleks nädalaks ka ühe lisasõnumi.

Nüüd soovime me saata teile selleks nädalaks veel ühe lisasõnumi ehk me soovime saata Facebooki jälgijatele veel ka teise lisasõnumi.

Aga millest soovivad inglid rääkida siin – Facebooki jälgijatele suunatud teises lisasõnumis? 

(Mis on Facebooki jälgijatele suunatud sõnumid? Selgituse leiate käesoleva sõnumi lõpust.)

Inglid ütlevad – me soovime saata teile selleks nädalaks veel ühe lisasõnumi, sest me soovime rääkida eraldiseisvalt veel ühest nüansist, mis käesoleva nädala sündmuseid puudutab.

Kui me oleks selle nüansi lisanud teiste sõnumite sisse, siis oleks see jäänud teil võib-olla täiesti tähelepanuta.

Nii aga juhtuda ei tohi.

Miks?

Sest tegu on täpselt nii olulise nüansiga, mis aitab teil sel nädalal samuti tuvastada erinevaid tõdesid. Ja nagu juba eelmistes sõnumites arutlesime – tegu on tõdedega, mis on külluslikud. Ehk need on tõed, mis saavad viia teid külluseni. Külluseni ehk erinevate külluslike lahendusteni.

Aga mis see nüanss on?

Inglid ütlevad – selleks nüansiks on kolmeharulisus.

Nimelt on kõnealuste tõdede muster kolmeharuline.

Ja täpselt sellele nüansile tulebki teil sel nädalal erilist tähelepanu osutada.

Aga mida see tähendab, et nende tõdede muster on kolmeharuline?

Inglid selgitavad – see tähendab seda, et iga tõde, mis nüüd fookusesse kerkib, toob endaga kaasa veel kaks tõde.

Võib ka öelda nii, et iga ilmuva tõe puhul tasub teil nüüd vaadelda teraselt tema ümbrust, sest tema kõrval, lähedal või taga asuvad veel kaks tõde.

Aga miks on need tõed just säärase mustriga?

Inglid ütlevad – nende muster on säärane seetõttu, et me oleme nende mustri sääraseks joonistanud.

Ja me joonistasime selle selliseks seetõttu, et teil on vaja lühikese aja jooksul näha ära väga suurt hulka tõdesid.

Kui me saadaks need tõed teieni ükshaaval, siis koormaks see teie süsteemi liigselt.

Seetõttu sidusime me need tõed kokku just sellisel moel, et iga tõe küljes ripub nüüd veel kaks tõde.

Ja see tähendabki kokkuvõttes seda, et vaadake nüüd hoolikalt oma nina alla.

Täpselt sinna ehk teie jaoks kõige nähtavamasse kohta tuuakse nüüd mitmeid tõdesid ja need tulevad kõik teieni kolmeharulisena.

Ehk kui üht märkate, siis otsige tema juurest kohe veel kaht tõde. Tõde ehk lahendust.

Inglid rõhutavad – need on seal olemas.

Samuti väga nähtaval kohal.

Ja täpselt nii soovivad inglid tõmmata selle teise lisasõnumi otsad kokku.

Ütlen veel omalt poolt lõpetuseks, et kuna inglid räägivad siin sõnumis kolmeharulisusest, siis võime juba eeldada, et käesoleva nädala jooksul ilmub ka kolmas lisasõnum.

Energeetilise sillana toovad inglid seekord välja järgnevad sõnumid ja ajalised viited (toon need ikka välja täpselt sellises järjestuses nagu inglid neid ütlevad):

Kuupäev 01. august (ilma aastanumbrita)

Nädala nr 34, 2017 sõnum (otselink – https://evatenter.com/2017/08/21/nadala-horoskoop-21-08-27-08-2017/)

Aastanumber 1985

Aastanumber 1990

Aastanumber 1972

Nädala nr 47, 2017 sõnum (otselink – https://evatenter.com/2017/11/18/nadala-horoskoop-20-11-26-11-2017/)

Ja muusikamaailmast lisanduvad selle sõnumi juurde veel järgmised sildade viited – “Chubby Checker – Let’s Twist Again”, “The Foundations – Build Me Up Buttercup”, “Elvis Presley – Jailhouse Rock”, “Ray Charles – Hit The Road Jack”, “Marvin Gaye & Tammi Terrell – Ain’t No Mountain High Enough”, “Righteous Brothers – Unchained Melody” ja “Frank Sinatra – My Way”.

Ja nagu ikka, nende lugude puhul, millele ma oma horoskoopide raames viitan, on oluline terviklik energia, mida nad edastavad (ehk mitte ainult sõnad või muusika). Täpsustan – need muusikapalad, millele ma siin viitan, omavad tervikuna sarnast energiat kõnealuse ajaperioodi energiaga ning just seetõttu ma neid ka siin välja toon. Ehk ma ei too neid välja ainuüksi sõnade või muusikastiili vms tõttu.


Mis on Facebooki jälgijate nimistus olevatele lugejatele suunatud sõnumid? 

Kuna mina personaalse nõustamise teenust ei paku, siis on see ainus viis saada minult veidike personaalsemat juhendust. Tõsi – tegu ei ole endiselt personaalsete sõnumitega. Küll aga on need inglite poolt suunatud vägagi konkreetsetele inimestele. Ehk neile, kes on end “registreerinud” minu inglisõnumite Facebooki kontol, vajutades seal tollele “Like” ehk “Meeldib” või “Follow” ehk “Jälgi” nupule. 

Kui te veel käesoleva sõnumi ilmumise seisuga ei olnud sellesse nimistusse end lisanud, siis saate osa võtta järgmistest suunatud sõnumitest. Selleks külastage minu inglisõnumite Facebooki kontot ja vajutage eelnimetatud nupule. Sellisel moel saate ka hõlpsamalt silma peal hoida kõigil lisanduvatel sõnumitel, sest ma lisan iga kord ka Facebooki otselingi, kui olen midagi uut postitanud. Minu Facebooki konto otselingi leiate minu kodulehe ülaäärelt. (NB! Alates 01.07.2021 on minu inglisõnumitel Facebookis uus leht ehk neil on nüüd seal päris oma pesa. Enne jagasin ma oma sõnumeid Facebooki läbi oma isikliku konto, kuid nüüd saate neid jälgida eraldi lehel. Minu kodulehe ülaäärel asuvalt lingilt avanebki nüüd samuti just see uus leht.)

Kui tihti säärased “suunamisega” sõnumid ilmuma hakkavad? Sellest inglid meid ette ei informeeri. Ehk neid ilmub täpselt nii sageli või harva kui inglid soovivad.

Lisasõnumitest/ Erisõnumitest 

Lisasõnumeid ja erisõnumeid ilmub täpselt nii tihti või harva kui inglid soovivad. Ehk need ei ilmu regulaarselt. Kui soovite alati kiirelt kursis olla kõigi uute sõnumite ilmumisega, siis tasub vajutada minu inglisõnumite Facebooki kontol Like ehk Meeldib või Follow ehk Jälgi nupule. Selliselt saate alati FB-siseselt teavituse, kui olen midagi uut postitanud.

Ikka tervitades,

Eva Tenter

Tervendaja/ inglimeedium

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"