Nädala inglisõnum 25.10-31.10.2021

nädala 43 2021 inglisõnum

Nädala inglisõnum 25.10-31.10.2021

Inglite sõnumid aasta 43. nädalaks

MÄRKSÕNA – Tühjusest tulevad uued võimalused

Kristall – Roheline fluoriit

Värv – Kõik rohelised toonid

Eva Tenter’i inglikaart 1 – Tõde selgub juba üsna varsti. Nr 130

Eva Tenter’i inglikaart 2 – Vaatle “õpetaja” terminit laiemalt. Kõige laiemas plaanis on terve universum meie õpetaja, koos kõigi põnevate nähtuste ja imeliste värvidega. Nr 114

Eva Tenter’i inglikaart 3 – Eilne päev ongi loodud närtsima. Selle üle ei ole tarvis kurvastada. Sinu jõud asub tänases päevas. Nr 118

Mida toob meile nädal nr 43?

Inglid alustavad – sel nädalal näete te tühjuse taha.

Te näete selle taha.

Te näete selle sisse.

Ja kui te seda vaadet vaatate, siis te näete, et tühjus polegi tühi.

Aga mida inglid selle all mõtlevad?

Inglid selgitavad – mõnikord on teil vaja leida uusi lahendusi. Ja mõnikord on teil vaja leida selliseid uusi lahendusi, mida polegi teie maises plaanis kunagi varem eksisteerinud.

Mida te sellistel juhtudel teete? Kuhu vaatate? Mida otsite? Millistest asupaikadest otsite?

Inglid jätkavad – nüüd ongi teil käes aeg leida selliseid uusi lahendusi, mida te varem pole oma maises pildis näinud.

Ja see tähendab ka seda, et teil on nüüd käes aeg vaadata uutesse asupaikadesse.

Muul moel te sääraseid uusi lahendusi üles ei leia.

Aga millistesse uutesse asupaikadesse tuleb meil vaadata?

Inglid ütlevad – teil tulebki nüüd vaadata otse tühjusesse.

Aga kuidas vaadata tühjusesse, kui tühjus ongi ju lihtsalt tühi nähe?

Inglid ütlevad – tühjus ei ole kunagi olnud lihtsalt tühi nähe.

Tühjus on alati sisaldanud väga suurel hulgal sellist sisu, mida teil on võimalik siin maises plaanis rakendada, kuid mida te pole kunagi siin rakendanud.

Nüüd olete te jõudnud säärasesse punkti, millest edasi liikumiseks ei anta teile enam muud võimalust.

Te peate nüüd tollesse tühjusesse vaatama.

Te peate sinna nüüd hoolikalt vaatama.

Ja kui te seda teete, siis avanevad ka tühjuse uksed.

Ja kui need uksed avanevad, siis näete te ka seda sisu, mis seal alati on eksisteerinud.

Inglid rõhutavad – muul moel te praegu edasi liikuda ei saa. Teil on vaja nüüd võtta tühjus hoolikalt enda ette ja vaadata sinna otse sisse. Te peate sinna vaatama julgelt ja otse.

Just nii leiate te nüüd enda jaoks uusi lahendusi.

Ja me rõhutame veelkord – te leiate sellisel viisil just selliseid lahendusi, mida siin maisel plaanil polegi kunagi varem eksisteerinud.

Täpselt selliseid lahendusi ongi teil vaja nüüd leida.

Ja inglid rõhutavad veel üks kord – muul moel te nüüd edasi liikuda ei saa.

Seega – võtke nüüd tühjus julgelt enda ette ja vaadake sinna otse sisse.

Seal ootab teid nii mõndagi.

Täpsemalt ootabki seal kõik see, mida te praegu vajate ja ka soovite.

Aga kuidas saame me tühjusele otse otsa vaadata?

Inglid ütlevad – üks variant on näiteks ühe elupäeva tühjaks muutmine. Ehk üks variant on teha endale kasvõi üks päev selliseks, et seal ei sisaldu ühtki plaani ega kohustust. Sellisel moel saate te luua endale tühja päeva, mille abil saategi vaadata otse tühjusesse.

Aga kas sellises tühjas päevas peab lihtsalt lage passima?

Inglid ütlevad – ei, te võite selles päevas ka ringi liikuda. Oluline on seal vaid see, et te liiguksite ringi tühjuses, mitte plaanides või kohustustes. Sellistel liikumistel on väga suur vahe sees, kuigi maise pealtvaataja jaoks ei ole see üldse nähtav.

Mida inglid selle all mõtlevad?

Inglid ütlevad – liikumisel ja liikumisel võib olla väga suur vahe sees. Näiteks võivad kaks inimest kõndida mööda täpselt sama tänavat, täpselt samas suunas ja jõuda pealtnäha täpselt sama maise sihini, kuid ometi läbida täiesti erinevaid teekondi. Te liigute sellistel – vägagi erinevatel – radadel iga päev. Ehk kõik inimesed, keda te ühe päeva jooksul kohtate, liiguvad täiesti erinevatel radadel, kuigi te viibite nendega aeg-ajalt samas maises asukohas.

Täpselt nii erinevad on ka plaani sees liikumine ja tühjuses liikumine.

Üks neist hoiab teid käidud rajal ja kindlate olemasolevate piiride sees.

Teine variant aga võib teid viia üüratult kaugetesse sihtkohtadesse, sest sellel teisel variandil puuduvad piirid.

Ja nii saabki see teine variant viia teid ka igasuguste uute lahendusteni, mida mitte keegi pole veel näinud.

Aga millised variandid on meil veel?

Inglid ütlevad – tühjus on teie ümber igas momendis. Ehk igas momendis on teil võimalik vaadelda kas tühjust või neid plaane, mille keskel te parasjagu olete.

See tähendab omakorda seda, et igas momendis on teil võimalik tabada tühjuse noote.

Kuidas seda teha? Ikka tunnetusega.

Nagu oleme teile juba korduvalt rääkinud – tunnetus on inimese jaoks asendamatu abivahend siin maises maailmas navigeerimiseks. Sellest teemast ei saa me üle ega ümber, sest siin maisel plaanil polegi teil võimalik sellest teemast kunagi üle ega ümber saada. Tõsi – inimesel on võimalik ignoreerida oma tunnetust, kuid see ei lõppe kunagi hästi ehk ka nendel juhtudel ei saa te oma tunnetusest üle ega ümber.

Ja seetõttu rõhutamegi me teile ka siin – teil on nüüd mitmeid võimalusi tühjuse vaatlemiseks. Kõik need võimalused hõlmavad tunnetuse kasutamist, kuid see ei tähenda seda, et teil poleks võimalik end ka maisete vahenditega aidata. Ja selleks maiseks vahendiks ongi nüüd ühe elupäeva tühjaks tegemine. Kui te seda teha ei soovi, siis peate haarama tühjuse nootidest kinni ainult oma tunnetusega. Ja nagu juba ütlesime – seda saate te tõesti teha igal pool ja igas hetkes. 

Miks? 

Sest tühjus on alati kõikjal teiega kaasas. 

Ehk see tühjus, mis polegi tegelikult tühi, on teiega igas hetkes alati kaasas.

Ehk kõik need uued võimalused, mida te saate just tollest tühjusest välja tõmmata, on teiega tegelikult igas hetkes kaasas.

Ehk igas hetkes on teil võimalik muuta oma elu.

Ehk igas hetkes on teil võimalik luua enda jaoks uusi võimalusi.

Ehk igas hetkes on teil võimalik alustada enda jaoks justkui uut elu.

Ja see kõik on võimalik just läbi tolle tühjuse, millest me siin just kõnelesime.

Ja täpselt nii soovivad inglid lõpetada nädala nr 43 sõnumi.

Energeetilise sillana toovad inglid seekord välja järgnevad sõnumid ja ajalised viited (toon need ikka välja täpselt sellises järjestuses nagu inglid neid ütlevad):

Nädalate nr 43-44, 2018 sõnum (otselink – https://evatenter.com/2018/10/20/nadala-horoskoop-22-10-04-11-2018/)

Kuupäev 07.02.1995

Kuupäev 20. oktoober (ilma aastanumbrita)

Kuupäev 22.10.1995

Nädala nr 36, 2021 sõnum (otselink – https://evatenter.com/2021/08/31/nadala-inglisonum-06-09-12-09-2021/)

Nädala nr 38, 2021 sõnum (otselink – https://evatenter.com/2021/09/16/nadala-inglisonum-20-09-26-09-2021/)

Nädala nr 43 energiat iseloomustab muusikamaailmast lugu – “21 Savage – a lot ft. J. Cole”, “Santana – Smooth ft. Rob Thomas”, “Gipsy Kings – Volare”, “Toto Cutugno – L’Italiano”, “Hurts – Wonderful Life” ja “Timbaland – Apologize ft. OneRepublic”.

Ja nagu ikka, nende lugude puhul, millele ma oma horoskoopide raames viitan, on oluline terviklik energia, mida nad edastavad (ehk mitte ainult sõnad või muusika). Täpsustan – need muusikapalad, millele ma siin viitan, omavad tervikuna sarnast energiat kõnealuse ajaperioodi energiaga ning just seetõttu ma neid ka siin välja toon. Ehk ma ei too neid välja ainuüksi sõnade või muusikastiili vms tõttu.


Kuidas minu kodulehel erinevate sõnumite vahel NAVIGEERIDA? Alalehelt – Tasuta horoskoobid – leiate kõik ilmunud sõnumid kronoloogilises järjestuses. Sõnumite sorteerimise võimalusi (perioodi, liigi jne järgi) leiate kodulehe paremal servas asuvalt menüüribalt (telefonis ja tahvelarvutis kuvab selle menüüriba kõige alla ehk see ei ole siis paremal servas). Veel lisainfot leiate minu kodulehe esilehelt. Vt. ESILEHT

Kuidas olla kõige mugavamalt KURSIS kõigi sõnumitega, mida postitan? Siinkohal saate kasutada Facebooki abi. Kui vajutate minu inglisõnumite FB lehel Like/ Meeldib ja/või Follow/ Jälgi nupule, siis saate iga kord FB-siseselt teavituse, kui olen midagi uut postitanud. Lisaks sellele tasub minu inglisõnumite Facebooki nimistusse end lisada ka seetõttu, et inglid saadavad aeg-ajalt lisasõnumeid, mis on mõeldud just Facebooki jälgijatele (ehk neile lugejatele, kes on seal vajutanud tollele Like/Meeldib või Follow/ Jälgi nupule). Kuna mina personaalse nõustamise teenust üldse ei paku, siis on see ka ainus võimalus saada minult veidike personaalsemat juhendust. Tõsi, tegu ei ole endiselt personaalsete sõnumitega, kuid tegu on siiski sõnumitega, mis on inglite poolt suunatud väga konkreetsetele lugejatele. Minu inglisõnumite Facebooki lehe lingi leiate minu kodulehe ülaäärelt.

Soovin kõigile meeldivat kulgemist uues nädalas!

Eva Tenter

Tervendaja/ inglimeedium

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"