Nädala horoskoop 15.04-21.04.2019

nädal 16 2019

Nädala horoskoop – nädala sõnumid inglitelt

15.04 – 21.04.2019

2019. aasta nädal nr 16

Inglite sõnumid aasta 16. nädalaks – kõigile sodiaagimärkidele

MÄRKSÕNA – Me õpime uuesti usaldama

Nädala kristall – Must turmaliin

Nädala värv – Must

Nädala värv ja kristall aitavad just kõnealusel nädalal esinevaid energiaid kõige produktiivsemalt enda kasuks rakendada.

Nädala kristalli olen toonud välja eelkõige muidugi kristallisõpradele, kelle jaoks kristallid nendega kõnelevad. Seetõttu, kui tunnete, et kristallide maailm ei ole teie jaoks, siis ei ole tarvis kohe vastavat kristalli otsima tormata. Neile aga, kes armastavad kristalle, on nädala kristalli kasutamine väga lihtne. Kõige hõlpsamalt saab selle kristalli energiat rakendada, kandes just seda kristalli kaasas (piisab pisikesest kristallist). Sellel nädalal tekkivatele küsimustele vastuste saamiseks tasub nädala kristalli abil mediteerida.

Nädala värviga tasub olla eriti loominguline – võite seda värvi riietust kasutada näiteks mõnele väga olulisele koosolekule minnes või kodus laua kaunistamisel kui tähistate mõnd olulist sündmust, kuid seda on võimalik kindlasti kasutada väga paljudel erinevatel viisidel. Lähenege sellele teemale äärmiselt loominguliselt ja kasutage nädala värvi täpselt nii nagu sisetunne juhatab.

2019. aasta 16. nädalaks soovisid oma sõnumi edastada järgnevad kaardid:

Eva Tenter’i inglikaart – Lahendus plingib praegu otse Sinu selja taga. Nr 123

Eva Tenter’i inglikaart 2 (Lisa-kaart neile, kes töötavad kaasa 2019 horoskoobiraamatuga ehk raamatuga, millest kõneleb alaleht – Horoskoop 2019 (tasuline). Nagu ikka, saate kõnealust kaarti kasutada ka meditatsioonikaardina. Kuidas? Vastava info leiate minu kodulehe esilehelt.) – Kui Sul on asjakohane sõiduvahend, siis on ka suures laines lõbus liuelda. Nr 142

Inglite taro kaart – Viies maakaart

Lillekaart – Uued algused. Eerikalehine banksia

Need kaardid ütlevad meile ühise sõnumina järgnevat:

Kahe eelmise nädala jooksul olid fookuses enesekindluse õppetunnid. Sealjuures ütlesid inglid, et hetkel on tähtis just toimuv protsess ja selles kulgemine. Tekkinud olukordadele lahenduste leidmine ei pidavatki üldse eriti oluline olema.

Eeloleval nädalal pööratakse meie tähelepanu usalduse temaatikale.

Eelmistel nädalatel pidime saama eelkõige iseenda tarbeks tõendeid. Tõendeid mille kohta? Tõendeid selle kohta, et oleme viimaste aastate jooksul muutunud väga palju tugevamaks ehk tõendeid selle kohta, et viimastel aastatel väldanud protsess (ükskõik, kuidas see protsess end ka teie elus ehk personaalsel tasandil ilmutanud on) on toimunud meie hüvanguks, mitte meie murdmiseks.

Ehk eelmistel nädalatel suunati meid iseennast vaatlema ja endas toimuvat analüüsima.

Nüüd aga suuname pilgud väljapoole. 

Mis eesmärgiga me neid pilke suuname? Kas seal üldse on mingisugust eesmärki?

Inglid ütlevad, et viimaste aastate sündmused vähendasid meie usaldusvõimet ja seda eelkõige teiste inimeste suhtes. Ehk paljudel meist on just viimaste aastate sündmuste tõttu tunduvalt keerulisem teisi inimesi usaldada kui seda oli varem.

Nad ütlevad, et ka see osa protsessist toimus põhjusega. Ka siin mängis olulist rolli olukorra tagurpidi toimimine ja teekonna tõelise sihtkoha varjatus.

Nagu nad on meile korduvalt öelnud viimastes horoskoopides – säärane tagurpidi liikumine sai nüüd läbi, mis tähendab ka elu korrastumist. Vähemalt sellistes aspektides, mida olete viimastel aastatel tajunud tagurpidi toimivana. Ehk teile on jäänud mulje justkui teie elu olekski olnud pahupidi pööratud. Just need nüansid hakkavad nüüd kõik järjest õiget pidi pöörduma. 

See protsess toimub koguaeg ja järjepidevalt ja tolle protsessi sees tehakse ka meie eest ära väga palju. Samas ei tähenda see seda, et me ise üldse midagi tegema ei peaks.

Ja põhiline töö, mis tulebki nüüd igaühel ise ära teha, puudutabki hirmude, enesekindluse ja usalduse valdkonda. Nende nüanssidega peab igaüks nüüd ise konkreetselt tegelema, selleks et elu läheks taaskord rööpasse. 

Ja siinkohal rõhutavad inglid uuesti – rööpasse minekut peavad nad silmas just selliste aspektide osas, mille puhul teil oli endal isiklikult (viimaste aastate vältel) tunne, et need nüansid justkui keerati teie elus pahupidi.

Miks nad seda rõhutavad? Seetõttu, et kõigil ei pööratud pahupidi samu nüansse. Pahupidi läksid erinevate inimeste puhul erinevad nüansid. Igaühel täpselt nii nagu just tema edasiliikumise tarbeks vajalik oli. Kogu kõnealune (energiate muutumise/ muundumise) protsess on olnud vägagi personaalsete tunnusmärkidega ja seda on inglid meile rõhutanud ka varem.

Seega – kui teil on olnud viimastel aastatel säärast tagurpidi pööratud elu tunnet (osaliselt või tervikuna), siis teadke, et nüüd töötab kogu universumi muster selle nimel, et me oma elud “tagasi” saaks. Tagasi siis selles mõttes, et meil poleks enam vaja tunda säärast kummalist tagurpidi pööratud tunnet. Nagu inglid on ka varem öelnud – see protsess pole olnud just kõige meeldivam, mistõttu tasub nüüd kindlasti rõõmu tunda kõigi saabuvate uuenduste osas. Need uuendused aitavad kõik kaasa sellele, et meie elud toimiksid jälle “õiget pidi”.

Aga mis täpsemalt toimub eeloleval nädalal? Ehk mis meie usaldusvõimega nüüd toimuma hakkab?

Inglid ütlevad, et meie usaldusvõime hakkabki nüüd taastuma. Kuna siin on fookuses just usaldus teiste inimeste suhtes, siis võimegi sellest järeldada, et nüüd hakatakse meie usaldusvõimet teiste inimeste toel taastama. Ehk meieni tuuakse nüüd selliseid sündmuseid, mis taastavad usaldust.

See tähendab omakorda seda, et nüüd tasub olla avatud igasugusele suhtlusele teiste inimestega. Ehk ühest küljest öeldaksegi meile praegu, et need inimesed, kes meie ette nüüd saabuvad, on usaldusväärsed. Ja teisest küljest öeldakse, et need inimesed (kes teie ette nüüd erinevate situatsioonide raames ilmuvad) kannavad endaga kaasas teatud sõnumit ja see sõnum puudutabki just usalduse temaatikat.

Selline on kirjeldus selle kohta, mis toimub mündi ühel küljel. Igal mündil on aga kaks külge. 

Mis toimub teisel küljel?

Inglid ütlevad, et täpselt nii kiirelt kui meis hakkab uuesti usaldus taastuma, peaksime me hakkama ka nägema tõendeid selle kohta, et need, kes on meie usaldust (viimastel aastatel) kuritarvitanud, saavad kätte õiglased karistused. Nagu ikka, pole siin jutt mõnest üksikust juhtumist, kus keegi on kellelegi midagi kogemata halvasti öelnud. Kõnealused karistused puudutavad ikka neid, kes on järjepidevalt ja tahtlikult mingisuguseid kuritegelikke skeeme viljelenud. Ehk siin on ikka fookuses järjepideva tegutsemismustriga manipulaatorid, kes on õõnestanud teisi inimesi ja nende elusid väga mitmekülgselt. Usalduse röövimine on olnud vaid üks tahk nende tööst.

Inglid lisavad lõpetuseks – kogu kõnealune protsess saab toimuma väga rahulikult ja kindlameelselt. Meie juurde saadetakse õigeid inimesi ja õigeid sündmuseid täpselt nii palju ja nii kaua kuni meie elud on taaskord “õiget pidi” pööratud. Mida avatum te sellele protsessile olete, seda kiiremini ka oma elus tulemusi näete, kuid kiirus ei ole siin eesmärgiks. Inglid ütlevad, et nad mõistavad, et äsja kogetud sündmused olid tõepoolest emotsionaalselt väga kurnavad. See on täiesti lubatud ja normaalne, et te vajategi nüüd rohkem tõendeid, mis näitavad eredalt, et too etapp on lõppenud. Ärge muretsege, kõik tõendid tulevad. Ja ka aeg on teie poolt ehk teil on lubatud nende tõenditega tutvuda nii kaua kui ise soovite. Te ei pea astuma ühtki sammu kiirustades. Inglid lihtsalt jätkavad meile meeldetuletuste saatmist selle kohta, et see raske etapp on tõesti läbi. See aga ei tähenda seda, et keegi peaks vaid nende meeldetuletuste tõttu midagi tegema. Teil on nüüd täielik õigus koguda oma tõendeid ja teha oma analüüse…täpselt sellises tempos nagu soovite.

Energeetilise sillana toovad inglid seekord välja nädalate nr 42 ja 45, 2016 horoskoobid. Lisaks ka nädalate 37-40, 2018 horoskoobi (tegu on ühe horoskoobiga, mis oli pühendatud nii mitmele nädalale). Ja lisaks viidatakse veel ka 2017 a. tulemärkide kinnisvara horoskoobile.

Allpool toon välja konkreetsed lisaviited neile, kes töötavad kaasa 2019 horoskoobiraamatuga, kuid ütlen ka seda, et siinkohal tasuks juba läbi lugeda kõik 2019 maikuu sõnumid, sest näib, et eeloleval nädalal juba algab too energia (teemaliin), mis muutub maikuus valitsevaks.

Neile, kes töötavad kaasa 2019 horoskoobiraamatuga (ehk raamatuga, millest kõneleb alaleht Horoskoop 2019 (tasuline)), toovad inglid lisaviitena välja 2019 maikuu üldiste sõnumite teemasektoris väljatoodud juhised. Nagu ikka, toovad nad välja veel ka lisaviite 2018 raamatust – seekord on selleks 2018 veebruari suhete sektori juhised. (Miks tuuakse ikka välja ka 2018 raamatu juhiseid? Nagu olen selgitanud ka varem – minu poolt kanaldatud horoskoobiraamatud võivad küll olla pealtnäha ainult teatud aasta tarbeks tehtud, kuid energeetiliste sildade viidetes kasutavad inglid ka juba möödunud aastate sõnumeid edasi. St. õppematerjalina kehtivad need raamatud sisuliselt ajatult.)

Nädala nr 16 energiat iseloomustab muusikamaailmast lugu “Owl City – Fireflies” ja “The Script – Hall of Fame ft will.i.am”. Ja nagu ikka, nende lugude puhul, millele ma oma horoskoopide raames viitan, on oluline terviklik energia, mida nad edastavad (ehk mitte ainult sõnad või muusika). Täpsustan – need muusikapalad, millele ma siin viitan, omavad tervikuna sarnast energiat eeloleva nädala energiaga ning just seetõttu ma neid ka siin välja toon. Ehk ma ei too neid välja ainuüksi sõnade või muusikastiili vms tõttu.

Nädala (energeetiliselt) olulised astroloogilised sündmused

  • 19.04 – täiskuu

Täiskuu

Täiskuu energia soosib kõigest soovimatust vabanemist.


Selle horoskoobi tegemisel kasutasin järgnevaid kaarte – Eva Tenter’i inglikaardid (leitavad siit samast, minu kodulehe alalehelt “Tasuta inglikaardid”), Angel Tarot Cards by Doreen Virtue and Radleigh Valentine, Gems Oracle Cards by Bianca Luna, Flower Therapy Oracle Cards by Doreen Virtue and Robert Reeves

Meeldetuletus – minu poolt tehtud horoskoobid on kanaldatud horoskoobid ehk tervendavad horoskoobid. Täpsema info (kuidas saavad tekstid tervendada jm) leiate minu kodulehe esilehelt. Tuletan ka meelde, et üldised horoskoobid on mõeldud kõige üldisemas plaanis kõigile. Need ei pruugi Teie jaoks resoneeruda. Miks? Siin kirjeldan ma alati energiaid. Energiaid aga saab vaadelda erinevatest vaatenurkadest. Minu horoskoobid sisaldavad alati minu vaatenurka, mis põhineb minupoolsel analüüsil. Minu analüüs aga põhineb omakorda minu elul ja minu kogemustel/ nägemustel/ tundmustel. Seega – see mida te siin loete, on minupoolne tõlgendus, mis ei olegi loodud kattuma kõigi teiste tõlgendustega.

Mida leiate minu kodulehelt lisaks nädala horoskoopidele ja kuidas siin lehel erinevate horoskoopide vahel navigeerida? Selle info leiate minu kodulehe esilehelt.

Kuidas olla kursis kõigi horoskoopidega, mida postitan? Selle info leiate samuti esilehelt.

RAAMAT – 2019 HOROSKOOP (I poolaasta) 

(Tasuline)

Mida see raamat sisaldab?

23. augustil ilmus 2019 esimese poolaasta horoskoobiraamat ehk raamat, milles olen kanaldanud terveks poolaastaks ette erinevaid inglisõnumeid (sh temaatilisi sõnumeid). Ka läbi selle raamatu hakkab toimuma kollektiivne kaugseanss ehk tegu pole ainult lugemisvaraga. Nagu ikka, toimib kollektiivne kaugseanss vaid nende jaoks, kes otsustavad läbi terve poolaasta kaasa töötada raamatus sisalduvate sõnumitega/ juhistega.

Ülesehituselt on see raamat sarnane 2018 a. raamatuga. Suurim erinevus seisnebki selles, et nüüd tuleb müüki vaid üks poolaasta korraga.

Kellele on see raamat mõeldud?

Täpsustuseks – raamatus sisalduvad sõnumid ei ilmu kunagi minu kodulehele üles. Need on täiesti eraldiseisvalt kanaldatud sõnumid, mis on mõeldud eeskätt neile, kes tunnevad, et minu poolt kanaldatud sõnumid nendega resoneeruvad. Ehk sisuliselt neile, kellele väga meeldivad minu poolt kanaldatud sõnumid ning kes tunnevad seetõttu soovi lugeda veelgi rohkem materjali, mida olen kanaldanud. Ja eriti neile, kes soovivad asuda ka kõnealuse raamatuga kaasa töötama, eesmärgiga tuunida oma isikliku sisemise juhenduse kanalit.

Kust leida rohkem infot?

Mida see raamat täpsemalt sisaldab, mida tähendab selle raamatuga kaasa töötamine ja kuidas tellida? Kogu lisainfo leiate alalehelt –> Horoskoop 2019 (tasuline)

Soovin kõigile suurepärast algavat nädalat!

Eva Tenter

Tervendaja

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"

One thought on “Nädala horoskoop 15.04-21.04.2019

Comments are closed.