2021 II kvartali inglisõnum (aprill, mai, juuni)

2021 II kvartal aprill mai juuni

2021 II kvartali inglisõnum

(Aprill, Mai, Juuni)

Kõigile tähemärkidele

MÄRKSÕNA – Tõed ja telliskivid

Käesolev sõnum on pühendatud 2021 a. teise kvartali üldiste energiate analüüsimisele. Ehk teemafookust siin ei ole. Kirja said pandud täpselt need sõnumid, mida inglid meile teiseks kvartaliks parasjagu edastada soovisid. 

Käesolev sõnum ilmub erisõnumina. St. kvartali sõnumeid edaspidi regulaarselt ilmuma ei hakka.

II kvartali kristall – Roheline fluoriit

II kvartali värv – Kõik violetsed toonid

Ülaltoodud kristall ja värv aitavad teil 2021. aasta teise kvartali energiates kõige produktiivsemalt navigeerida. Kristall on välja toodud eelkõige kristallisõpradele, kes tunnevad, et kristallid nendega kõnelevad. Väljatoodud värviga tasub olla väga loominguline ja kasutada seda täpselt nii nagu teie sisetunne teid juhatab.

Eva Tenter’i inglikaart 1 – Tõde paistab ja peegeldab kaugele. Valedel on iseenesest sumbuv energia. Nr 137

Eva Tenter’i inglikaart 2 – Kindel ei. Nr 61

Eva Tenter’i inglikaart 3 – Lase elu hoovustel kanda end hõlpsalt õiges suunas. Sa oskad seda küll! Nr 9

Mida toob meile 2021 a. teine kvartal?

Inglid alustavad – siin sõnumis soovime me jälle kõneleda tõdedest.

Jah, tõed on ka teie teise kvartali fookuses.

See ei tule teile kindlasti enam üllatusena, sest oleme teile tõdede olulisust rõhutanud peaaegu kõigis 2021 a. sõnumites, mis seni on ilmunud. Ja oleme teile ka juba korduvalt öelnud, et see aasta on pühendatud tõdede sajule.

Aga millest soovime täpsemalt rääkida just siin sõnumis?

Siin soovime me rääkida sellest, kuidas tõed saavad teid edasi kanda.

Täpsemalt tulevadki teises kvartalis teid edasi kandma tõed ehk tõed on siin ajajärgus teie jaoks justkui sõidukiks.

Ehk erinevatest tõdedest moodustub nüüd teie jaoks kokku justkui uut liiki sõiduk.

Võib ka öelda niipidi, et erinevad tõed põimuvad nüüd kokku ja moodustavad lendava vaiba.

Aga mis tõed need sellised on, millel on lausa säärane võime?

Inglid ütlevad – kõik tõed sisaldavad sellist võimet. Seetõttu ei olegi meil võimalik teile liigselt rõhutada tõdede väärtust.

Need tõed aga, mis nüüd fookusesse ilmuvad, tulevad minevikust.

Täpsemalt tulevad need isegi väga kaugest minevikust.

Aga kuidas saavad nad ilmuda nüüd siia – meie tänasesse päeva?

Inglid ütlevad – mida puhtamaks te oma maailma saate, seda rohkem hakkavad ka mineviku valed välja tulema. Ehk minevik hakkab justkui peegeldama tänasesse päeva erinevaid tõdesid, mida vastavatel ajajärkudel polnud võimalik näha, sest need tõed olid mustuse alla peidetud. Täpsemalt olid need energeetilise mustuse alla peidetud.

Inglid jätkavad – kõnealuste tõdede kohta võib ka öelda nii, et teie silmanägemine läheb nüüd nii palju teravamaks, et te hakkate nägema kaugemale. Ja täpsemalt võimaldabki teie uus nägemine nende konkreetsete tõdedeni vaatamist.

Kas tegu on personaalsete tõdedega või räägite te praegu kollektiivse plaani tõdedest?

Inglid ütlevad – siin ajajärgus ilmuvad peamiselt personaalsed tõed. Need tõed aga muudavad kohe täiesti kindlasti ka teie kollektiivse plaani pilti.

Kui kõik asjaosalised ehk kõik need, kelle puhul kõnealused tõed ilmuvad, hakkavad oma lendavate vaipadega ringi liikuma, siis muutub teie kollektiivse plaani pilt sellest vägagi märgatavalt. Ehk see pilt ei saa jääda muutumata.

Täpselt sellist sõnastust soovivad inglid siinkohal kasutada.

Aga mida saate meile veel nende tõdede sisu kohta rääkida? Saame aru, et tegu on kindlasti erinevate tõdedega, sest ilmuvad ju personaalsed tõed. 

Aga kas neil tõdedel on ka miskit ühist, mis kehtib kõigi puhul – st. kõigi nende puhul, kellele kõnealune sõnum mõeldud on?

(Vahemärge uutele lugejatele – kordan siin ikka üle, et loomulikult ei ole minu poolt kanaldatud sõnumid mõeldud päris kõigile inimestele. Kuidas nii? Poleks mõeldav, et läbi ühe tervendaja saadetakse sõnumeid kõigi seitsme miljardi inimese tarbeks siin maailmas, mistõttu kordangi ikka ja jälle – kui vastav sõnum on teile mõeldud, siis peate te siin ise tunnetama teatud resonantsi. Ja kui te siin üldse resonantsi ei tunneta, siis polegi järelikult vastav sõnum teile. Võib-olla on juba mõni järgmistest sõnumitest teie jaoks mõeldud, aga võib-olla pole minu sõnumid üldse teile loodud. See kõik on võimalik. Ehk kui minu sõnumid pole teile mõeldud, siis pole ka kuskil draamat olemas – sellisel juhul tuleb teil lihtsalt otsida mõni teine kanaldaja/ tervendaja/ vms isik, kelle sõnumid teiega kõnelevad.)

Inglid ütlevad – jah, need tõed on personaalsete sisudega ehk need on kõik erinevad, kuid kõigi nende tõdede puhul esinevad järgmised märksõnad:

Kaalud

Kellahelinad

Hirmud

Number 13

Katseklaasid

Telliskivi

Lendamine

Ja selle nimekirja lõpuks küsivad inglid – kas telliskivi võib samuti olla kalliskivi?

Ja nad ka vastavad ise sellele küsimusele – jah, võib olla küll, kui see telliskivi näitab teile kätte ühe vale mustri. Ehk kui see telliskivi näitab teile kätte niidid, millest ühe vale vaip koosneb.

Ja nii soovivad nad selle nimekirja lõpetada.

Tõsi, tegu on väga imeliku nimekirjaga, aga täpselt sellised sõnad ütlesid inglid nendeks märksõnadeks, mis esinevad kõigi tõdede puhul, millest nad siin sõnumis räägivad.

Loomulikult ei pea need sõnad esinema teie personaalsete tõdede lugudes otseses tähenduses. Näiteks telliskiviks kutsutakse ju keelumärki. See on näiteks üks sümbol, mis minu jaoks sellest nimekirjast koheselt välja paistab.

Kuna inglid soovisid, et ma jälle rõhutaksin üle, et minu poolt kanaldatud sõnumid ei kehti kindlasti päris kõigi inimeste jaoks, siis on siin lugu kindlasti lihtne – need, kelle jaoks käesolev sõnum kehtib, peaksid ka vastavad märksõnad enda loo puhul selgelt tuvastama.

Ehk mõnel juhul on teil kindlasti võimalik ka ette välja peilida, mis sorti tõde teie ette nüüd ilmub.

Mõnel juhul aga ilmub vastav tõde kindlasti ootamatult ehk sellisel juhul saate neid märksõnu oma tõe stsenaariumist välja noppida siis, kui too tõde on juba teie jaoks ilmunud. (Küsite – milleks mul üldse siis seda sõnumit vaja oli? See oli teile vajalik selleks, et te saaksite õppida, kuidas ehk milliste sümbolite abil inglid teiega kõnelevad. Mida rohkem õpite selliseid nüansse märkama ja analüüsima, seda rohkem saate edaspidi ka juba ette välja peilida, mida üks või teine sümbol teie jaoks tähendab. Ehk seda rohkem saate ka ette välja peilida, millised maised sündmused teid ees on ootamas.)

Ja mõnel juhul leiab kindlasti aset hoopis selline stsenaarium, et mingisuguses olukorras ilmuvad need märksõnad, mitte tõde ise. Ehk selle stsenaariumi puhul on need märksõnad indikaatoriks, et vastavast olukorrast tuleb teil tõde välja kaevata. Tõenäoliselt suunavad ka need märksõnad siis teid tõe poole. Ehk nende märksõnade järgi saategi siis liikuda tõeni.

Kas inglid soovivad siin sõnumis veel millestki kõneleda?

Inglid ütlevad – ei, selleks korraks on kõik.

Ehk teise kvartali sõnum jääb just nimelt sellise kujuga, nagu ta meie ette on valminud.

Omalt poolt lisan veel lõpetuseks, et käesoleva sõnumi pildil on jupike Tallinna Lennujaama traataiast ehk see pilt on tehtud Tallinna Lennujaama juures. Pärit on see pilt 05. juulist, aastast 2018. Enamasti ma ei lisa oma sõnumite juurde infot kohast, kus need tehtud on, kuid seekord tundub ka see info oluline, sest ühe märksõnana tõid ju inglid välja lendamise. 

Kuna inglid suunasid mind selle pildi ja ka allolevate energeetiliste sildade viidete juurde enne selle sõnumi sisu kanaldamist, siis tundubki mulle oluline siin ka see info välja tuua.

Ehk kokkuvõttes näen ma selle sõnumi puhul väga tugevat seost 2018 a. juulikuuga. St. just sinna viitab käesoleva sõnumi puhul üks väga tugev signaal ehk just selle ajaperioodi ning 2021 a. teise kvartali vahel on väga selge energeetiline sild.

Kui soovite lugeda veel lisainfot teise kvartali kohta, siis on see võimalik.

Nimelt kestab ka terve teise kvartali vältel 2021 a. esimese poolaasta kaugseanss, mis on teemafookusega finants & karjäär.

See kaugseanss on kestnud juba jaanuarist ehk teise kvartali alguseks on pool tema “kehtivusajast” möödas, kuid pool on veel ees.

Mis selle kaugseansi sõnumites täpsemalt sisaldub? Kuidas neid sõnumeid tellida?

Kogu lisainfo leiate siit – https://evatenter.com/2020/11/06/2021-i-poolaasta-jaanuar-juuni-finants-karjaar/

Energeetilise sillana toovad inglid seekord välja järgnevad sõnumid ja ajalised viited (toon need ikka välja täpselt sellises järjestuses nagu inglid neid ütlevad):

Nädalate nr 27-28, 2018 sõnum (otselink – https://evatenter.com/2018/07/03/nadala-horoskoop-02-07-15-07-2018/)

Nädala nr 31, 2018 sõnum (otselink – https://evatenter.com/2018/07/27/nadala-horoskoop-30-07-05-08-2018/)

Aastanumber 1989

Kuupäev 17. mai (ilma aastanumbrita)

Kuupäev 16.04.2003

2021 a. teise kvartali energiat iseloomustab muusikamaailmast lugu “M.I.A. – Paper Planes”, “M.I.A. – Bad Girls” ja “Katy Perry – Dark Horse ft. Juicy J”. Ja nagu ikka, nende lugude puhul, millele ma oma sõnumite raames viitan, on oluline terviklik energia, mida nad edastavad (ehk mitte ainult sõnad või muusika). Täpsustan – need muusikapalad, millele ma siin viitan, omavad tervikuna sarnast energiat kõnealuse ajaperioodi energiaga ning just seetõttu ma neid ka siin välja toon. Ehk ma ei too neid välja ainuüksi sõnade või muusikastiili vms tõttu.


Selle sõnumi juures kasutasin järgnevaid kaarte – Eva Tenter’i inglikaardid (leitavad siit samast, minu kodulehe alalehelt “Tasuta inglikaardid”).

MEELDETULETUS – minu poolt tehtud horoskoobid on kanaldatud horoskoobid ehk tervendavad horoskoobid. Täpsema info (kuidas saavad tekstid tervendada jm) leiate minu kodulehe esilehelt. Tuletan ka meelde, et üldised horoskoobid on mõeldud kõige üldisemas plaanis kõigile. Need ei pruugi Teie jaoks resoneeruda. Miks? Sest meie maises maailmas on ligikaudu seitse miljardit inimest. Poleks mõeldav, et läbi ühe tervendaja saadetakse sõnumeid päris kõigi seitsme miljardi jaoks. Ja teiseks põhjuseks on see, et siin kirjeldan ma alati energiaid. Energiaid aga saab vaadelda erinevatest vaatenurkadest. Minu horoskoobid sisaldavad alati minu vaatenurka, mis põhineb minupoolsel analüüsil. Minu analüüs aga põhineb omakorda minu elul ja minu kogemustel/ nägemustel/ tundmustel. Seega – see mida te siin loete, on minupoolne tõlgendus, mis ei olegi loodud kattuma kõigi teiste tõlgendustega.

Kuidas minu kodulehel erinevate sõnumite vahel navigeerida? Selle info leiate minu kodulehe esilehelt. Vt. ESILEHT

Kuidas olla KURSIS kõigi sõnumitega, mida postitan? Siinkohal saate kasutada Facebooki abi. Kui vajutate minu FB kontol Follow ehk Jälgi nupule, siis saate iga kord FB-siseselt teavituse, kui olen midagi uut postitanud. Minu Facebooki konto lingi leiate minu kodulehe ülaäärelt.

NB! Personaalse nõustamise teenust mina ei paku. Personaalseid horoskoope mina ei valmista. Minu töömeetod tervendajana on teistsugune. Milline täpsemalt? Sellest olen pikalt kõnelenud oma kodulehe esilehel. Vt. ESILEHT

Ikka tervitades,

Eva Tenter

Tervendaja/ inglimeedium

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"