Nädala inglisõnum 08.11-14.11.2021

nädala 45 2021 inglisõnum

Nädala inglisõnum 08.11-14.11.2021

Inglite sõnumid aasta 45. nädalaks

MÄRKSÕNA – Ilmub kiirtee, mis viib meid koju

Kristall – Rodokrosiit

Värv – Kõik violetsed toonid

Eva Tenter’i inglikaart 1 – Viska ankur sinna, kus meeldib ja veeda üks ilus päev. Nr 96

Eva Tenter’i inglikaart 2 – Veeda rohkem aega õues. Nr 66

Eva Tenter’i inglikaart 3 – Alati ei tasu jala minna. Seekord olekski sul mõistlik valida lihtsam ja kiirem teekond. Nr 94


UUDISED

Kuna ma avaldan selle sõnumi nädala nr 44 alguses (ehk enne novembri noorkuu päeva), siis lisan siia ka järgneva info:

04. novembril on novembri noorkuu ja selle taevase sündmuse energiate rakendamiseks on inglid saatnud meile juba ka kaugseansi sõnumid. 

Novembri noorkuu kaugseanss kestab ajaperioodil 04-18. november.

Ja selle kaugseansi kohta leiate kogu lisainfo siit – https://evatenter.com/2021/10/27/kaugseanss-novembri-noorkuu-2021/

(Uutele lugejatele selgitus – minu kodulehel sisalduvatest sõnumitest on tasulised ainult kaugseansside sõnumid. Ülejäänud sõnumid on mul siin kõik avalikud.)


Eelmisel nädalal rääkisid inglid vaikuse lõpust, mis saabub sillal ehk sündmustest, millega olid jälle tugevalt seotud meie maised sillad ja ka silla märksõna laiemalt. Eelmiseks nädalaks saatsid nad meile ka paar täiendavat sõnumit, milles nad vaatlesid kõnealuseid energiaid spetsiifilisemalt edasi.

Mida toob meile nädal nr 45?

Näib, et see nädal toob meile kiirust.

Aga millist kiirust see täpsemalt toob?

Inglid ütlevad – alati ei ole kiirus halb nähe. Ja nagu oleme teile juba ka varem selgitanud, polegi kiirus üldse kunagi probleemiks. Probleemiks on kiirustamine. Kiirusel ja kiirustamisel on aga väga suur vahe sees.

Nüüd ilmubki miski, mis sisaldab palju kiirust.

Kiirustamist too nähe aga ei sisalda.

Seetõttu on too nähe teie jaoks ka täiesti ohutu.

Aga mis see miski ikkagi täpsemalt on?

Inglid ütlevad – too nähe toob teieni ühe otsetee, mis ongi justkui kiirtee.

Aga kas ilmubki siis kiirtee?

Inglid ütlevad – selle nähtusega on lugu selline, et nüüd ilmub teie jaoks esmalt midagi muud ja too “miski muu” toob endaga kaasa ühe kiirtee.

Ja nagu juba öeldud – tegu on teie jaoks ohutu teega. Ehk tegu on teie jaoks ohutu kiirusega.

Aga mis kiirtee see on?

Inglid selgitavad – siin nädalas ilmuv kiirtee kõnetab kõige tugevamalt neid, kes on otsinud endale uut kodu.

Ehk see kiirtee märksõna on ka kõige otsesemalt tõlgendatav just nende jaoks, kes on otsinud endale uut kodu.

St. neid viibki see kiirtee koju. Väga otseses mõttes koju.

Aga mida tähendab see teiste jaoks?

Inglid ütlevad – teiste jaoks tähendavad kõnealused energiad seda, et nüüd ilmuvad teatud kiired lahendused.

Kiirete lahenduste ilmumisest rääkisime me teile ka juba nädala nr 44 teises lisasõnumis. Seetõttu võib ka öelda nii, et teiste jaoks jätkub energeetiliselt sama teema, mis algas juba nädalal nr 44.

Aga mida soovivad inglid veel nädala nr 45 kohta rääkida?

Inglid ütlevad – ärge kartke kiirteid. Eriti ei tasu nüüd karta seda kiirteed, mis siin ajajärgus ilmub. Me kordame veelkord – see kiirtee on teie jaoks täiesti ohutu.

Aga mis on see nüanss, mis ilmub enne ehk see nüanss, mis toob endaga kaasa tolle kiirtee?

Inglid ütlevad – see nüanss oleks pidanud ilmuma juba ammu. St. tegu on millegi sellisega, mille puhul võib öelda, et see miski on väga pikalt viivitanud oma ilmumisega.

Lisaks võib öelda nii, et see viivitus ei leidnud aset asjata.

Aga miks see ilmumine siis viibis?

Inglid ütlevad – sest kõnealune kiirtee ei olnud veel valmis.

Ehk siin on tegu pildiga, kus meil oli veel vaja ehitada seda kiirteed.

Ehk me pidime viivitama tolle miski ilmumisega nii kaua seetõttu, et too miski saaks viia teid veel kaugemale, kui te ise “tollest miskist” ootaksite.

Jah, too miski oleks teid viinud edasi ka siis, kui ta esmakordselt oleks võinud ilmuda, kuid te poleks siis saanud liikuda selle nüansi abil nii kaugele, kui saate nüüd.

Ja seda kaugust on teil vaja.

Ehk seda kiirteed on teil vaja just täpselt sellisel kujul nagu ta nüüd teie ette tulebki.

Just sellisel kujul on teil tollest miskist kõige suurem kasu.

Inglid ütlevad lõpetuseks – siin on tegu olukorraga, mida võib ka vaadelda lihtsa valemina. Ja kui me vaatleme seda olukorda selliselt, siis saame me teile öelda järgmised sõnad – enne selle kiirtee valmimist oleks “too miski” tootnud teile valemi 1+1=2. Nüüd, kus see kiirtee on valmis, tekib teie ette ikka tehe 1+1, kuid tulemuseks toodate te nüüd ise numbri 531.

Täpselt nii erinev ongi see tulemus, milleni meil oligi vaja teid juhtida.

Ehk see tulemus on erinev lausa 529 ühiku võrra.

Ja nii soovivad inglid ka selle sõnumi otsad kokku tõmmata.

Tõsi, jälle näeme me enda ees üht väga kummalist sõnumit, mistõttu kordan ma üle, et minu poolt kanaldatud sõnumid ei kehti kindlasti päris kõigi jaoks. Miks nii? Sest inimesi on siin maailmas ligikaudu 7 miljardit. See poleks iialgi mõeldav, et läbi ühe tervendaja saadetakse sõnumeid kõigi seitsme miljardi tarbeks. Seetõttu kordangi ikka ja alati üle, et minu sõnumite puhul tuleb igaühel isiklikult tunnetada, kas ja mis siin tema jaoks resoneerub. Ja kui mitte miski ei resoneeru, siis polegi järelikult kõnealune sõnum mõeldud teile.

Energeetilise sillana toovad inglid seekord välja järgnevad sõnumid ja ajalised viited (toon need ikka välja täpselt sellises järjestuses nagu inglid neid ütlevad):

Kuupäev 09.04.2011

Kuupäev 17. november (ilma aastanumbrita)

Kaduneljapäeva erisõnum 06.05.2021 (otselink – https://evatenter.com/2021/05/04/erisonum-kaduneljapaev-06-mai-2021/)

Nädala nr 19, 2021 sõnum (otselink – https://evatenter.com/2021/05/09/nadala-inglisonum-10-05-16-05-2021/)

Nädala nr 29, 2021 sõnum (otselink – https://evatenter.com/2021/07/14/nadala-inglisonum-19-07-25-07-2021/)

Nädala nr 32, 2021 sõnum (otselink – https://evatenter.com/2021/08/04/nadala-inglisonum-09-08-15-08-2021/)

Nädala nr 23, 2021 sõnum (otselink – https://evatenter.com/2021/06/03/nadala-inglisonum-07-06-13-06-2021/)

Kinnisvara erihoroskoop 2021 (otselink – https://evatenter.com/2020/12/18/kinnisvara-erihoroskoop-2021-koigile-tahemarkidele/)

Kuupäev 17. august (ilma aastanumbrita)

Nädala nr 45 energiat iseloomustab muusikamaailmast lugu – “J Balvin, Willy William – Mi Gente”, “M.I.A. – Paper Planes” ja “Katy Perry – Dark Horse ft. Juicy J”.

Ja nagu ikka, nende lugude puhul, millele ma oma horoskoopide raames viitan, on oluline terviklik energia, mida nad edastavad (ehk mitte ainult sõnad või muusika). Täpsustan – need muusikapalad, millele ma siin viitan, omavad tervikuna sarnast energiat kõnealuse ajaperioodi energiaga ning just seetõttu ma neid ka siin välja toon. Ehk ma ei too neid välja ainuüksi sõnade või muusikastiili vms tõttu.


Kuidas minu kodulehel erinevate sõnumite vahel NAVIGEERIDA? Alalehelt – Tasuta horoskoobid – leiate kõik ilmunud sõnumid kronoloogilises järjestuses. Sõnumite sorteerimise võimalusi (perioodi, liigi jne järgi) leiate kodulehe paremal servas asuvalt menüüribalt (telefonis ja tahvelarvutis kuvab selle menüüriba kõige alla ehk see ei ole siis paremal servas). Veel lisainfot leiate minu kodulehe esilehelt. Vt. ESILEHT

Kuidas olla kõige mugavamalt KURSIS kõigi sõnumitega, mida postitan? Siinkohal saate kasutada Facebooki abi. Kui vajutate minu inglisõnumite FB lehel Like/ Meeldib ja/või Follow/ Jälgi nupule, siis saate iga kord FB-siseselt teavituse, kui olen midagi uut postitanud. Lisaks sellele tasub minu inglisõnumite Facebooki nimistusse end lisada ka seetõttu, et inglid saadavad aeg-ajalt lisasõnumeid, mis on mõeldud just Facebooki jälgijatele (ehk neile lugejatele, kes on seal vajutanud tollele Like/Meeldib või Follow/ Jälgi nupule). Kuna mina personaalse nõustamise teenust üldse ei paku, siis on see ka ainus võimalus saada minult veidike personaalsemat juhendust. Tõsi, tegu ei ole endiselt personaalsete sõnumitega, kuid tegu on siiski sõnumitega, mis on inglite poolt suunatud väga konkreetsetele lugejatele. Minu inglisõnumite Facebooki lehe lingi leiate minu kodulehe ülaäärelt.

Soovin kõigile meeldivat kulgemist uues nädalas!

Eva Tenter

Tervendaja/ inglimeedium

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"