Jõulusõnum 2021 (4)

jõulusõnum 2021 4

Jõulusõnum 2021 – osa 4

Inglite sõnumid aasta 2021 jõuluperioodiks

MÄRKSÕNA – Neljas võimalus viib üle jõe

Ja siit tuleb selle aasta neljas jõuluüllatus ehk neljas jõulusõnum.

Jõulusõnumite seeria saatsid inglid meile jõulukingituseks ka eelmisel aastal. Ja ka sel aastal on lugu sama – need sõnumid kehtivad tervikuna 2021 a. jõuluperioodiks ehk need sõnumid kehtivad teie jaoks täpselt selle aja vältel, mil teie tähistate jõuluaega.

Kui palju jõulusõnumeid veel ilmub? Seda inglid meile ette ei ütle. 

Kuidas kõigi sõnumitega kiirelt kursis olla? Siin aitab Facebook. Kui vajutate minu inglisõnumite Facebooki lehel Like-Meeldib ja/või Jälgi-Follow nupule, siis saate iga kord FB-siseselt teavituse kui olen midagi uut postitanud. (Minu inglisõnumite Facebooki lehe leiate siit – https://www.facebook.com/inglivestlused)

Jätkame seega käesoleva jõulusõnumiga.

Mida soovivad inglid meile neljanda jõulusõnumi raames rääkida?

Inglid alustavad – teises jõulusõnumis rääkisime me teile teistest võimalustest.

Ehk me rääkisime teile seal sellest, kuidas 2021 a. jõuluperioodil tulevad (muuhulgas) fookusesse selliste unistuste täitumised, mis on juba üks kord ebaõnnestunud. 

Ehk tegu on unistustega, mis on kunagi teie elulaual olnud ehk mille raames te olete ka teatud maiseid samme astunud, kuid täitunud need unistused ei ole.

Nüüd soovime me lisada samale infole veel lisaks sellise nüansi – siin ajaperioodis tulevad fookusesse ka neljandad võimalused.

Ehk selle aasta jõuluperioodi ajal võivad täituda ka sellised unistused, milleni te olete oma elu jooksul juba kolm korda üritanud kõndida.

Aga miks või kuidas on nüüd energiad sellised?

Inglid ütlevad – teie eest kõrvaldatakse siin ajaperioodis üks väga suur tõke ja see teebki nüüd võimalikuks igasuguseid erinevaid nüansse, mis pole varem õnnestunud.

St. tegu on just nimelt selliste nüanssidega, mille poole inimene on varem üritanud kõndida, sest ta on tunnetanud, et tegu on tema jaoks õige asjaga.

Ehk need ebaõnnestumised, mis varem aset leidsid, tulenesidki tollest tõkkest.

Ehk tegu ei olnud olukordadega, kus inimene üritab kõndida vales suunas.

St. suund oli õige. Ehk plaan oli õige, mida vastavad isikud teostada üritasid.

Need ebaõnnestumised tulenesid just nimelt tollest tõkkest, mis nüüd kõrvaldatud saab.

Ja inglid kordavad veelkord – tegu on suure tõkkega, mis on mõjutanud ühel või teisel moel kõiki inimesi.

Mida see tähendab?

Inglid selgitavad – see tähendab seda, et too tõke on asunud teie kollektiivses energiasüsteemis.

Inglid jätkavad – kõnealust pilti võib ka vaadelda niipidi, et te olete üritanud juba kolm korda ületada sama jõge, aga kõik need üritused on läinud luhta. Küsite – aga kuidas saate te nüüd järsku tolle jõe ületatud? Me vastame teile nii – nüüd murdub üks puu, mis kukubki selle jõe peale ja ta kukub täpselt sellisel moel, et temast moodustub mugav sild.

Aga kuidas see puu kukub?

Inglid ütlevad – selle puu kukutame meie. Ehk selle protsessi üle ei ole teil tarvis pikemalt mõtiskleda.

Teil on nüüd vaja lihtsalt minna üle selle uudse silla, mis kohe teie ette tekib.

Ja inglid rõhutavad veelkord – tegu on jõega, mida olete juba varem kolm korda üritanud ületada.

Miks nad seda rõhutavad?

Inglid selgitavad – sest me soovime, et te teaksite täpselt, millise jõe juurde teil tasub nüüd seda uudset silda otsima minna.

Ja nad ütlevad lõpetuseks – see sild on seal nüüd olemas. Minge vaadake seda oma silmaga. Ja seejärel muidugi kasutage seda silda targalt ehk kõndige sellest üle.

Aga milliseid maiseid eluvaldkondi need olukorrad puudutavad, mida on nüüd sellise – neljanda võimaluse mustriga – võimalik lahendada?

Inglid ütlevad – maises mõttes on neil olukordadel samuti seoseid sildade ja jõgedega. Ehk just nende märksõnadega on need olukorrad seotud ka täiesti maises mõttes. Ja ka puidu märksõna ei asu neist olukordadest kaugel – nii ütlevad inglid.

Ehk inglid ei vasta meile praegu otse, milliste eluvaldkondadega on siin tegu, vaid nad soovivad meile lisajuhiseks anda just sellised märksõnad.

Ja täpselt nii soovivad inglid ka käesoleva sõnumi otsad kokku tõmmata.

Energeetilise sillana toovad inglid seekord välja järgnevad sõnumid ja ajalised viited (toon need ikka välja täpselt sellises järjestuses nagu inglid neid ütlevad):

Nädalate nr 35-39, 2019 sõnum (otselink – https://evatenter.com/2019/08/28/nadala-horoskoop-26-08-29-09-2019/) (Siin on tegu tasulise kaugseansi viitega. See tähendab, et selle sõnumi sisu on sillaks neile, kes osalesid vastavas kaugseansis. Teiste jaoks jääb siinkohal sillaviiteks selle sõnumi märksõna koos pildiga, mida näetegi eeltoodud lingi kaudu avalikult.)

Nädalate nr 8-12, 2020 sõnum (otselink – https://evatenter.com/2020/02/17/nadala-horoskoop-17-02-22-03-2020/) (Ka siin on tegu tasulise kaugseansi viitega. See tähendab, et selle sõnumi sisu on sillaks neile, kes osalesid vastavas kaugseansis. Teiste jaoks jääb siinkohal sillaviiteks selle sõnumi märksõna koos pildiga, mida näetegi eeltoodud lingi kaudu avalikult.)

Nädala nr 50, 2020 sõnum (otselink – https://evatenter.com/2020/11/27/nadala-horoskoop-07-12-13-12-2020/)

Nädala nr 46, 2021 sõnum (otselink – https://evatenter.com/2021/11/09/nadala-inglisonum-15-11-21-11-2021/)

Kuupäev 29. märts (ilma aastanumbrita)

Kuupäev 13. jaanuar 2018

Ja käesoleva sõnumi juurde soovivad nad lisada ka mõned muusikalised sillaviited.

Nendeks sildadeks on lood – “Los Lobos – Cancion Del Mariachi (Morena De Mi Corazon)”, “Frank Sinatra – New York, New York” ja “The Beatles – Yellow Submarine”.

Ja nagu ikka, nende lugude puhul, millele ma oma sõnumite raames viitan, on oluline terviklik energia, mida nad edastavad (ehk mitte ainult sõnad või muusika). Täpsustan – need muusikapalad, millele ma siin viitan, omavad tervikuna sarnast energiat kõnealuse ajaperioodi energiaga ning just seetõttu ma neid ka siin välja toon. Ehk ma ei too neid välja ainuüksi sõnade või muusikastiili vms tõttu.


NB! UUED LUGEJAD – mina personaalse nõustamise teenust ei paku. See tähendab, et ka personaalseid sõnumeid te minult tellida ei saa. Minu töömeetod tervendajana on teistsugune. Milline? Selle info leiate minu kodulehe esilehelt. Vt. ESILEHT

Kuidas minu kodulehel erinevate sõnumite vahel NAVIGEERIDA? Alalehelt – Tasuta horoskoobid – leiate kõik ilmunud sõnumid kronoloogilises järjestuses. Sõnumite sorteerimise võimalusi (perioodi, liigi jne järgi) leiate kodulehe paremal servas asuvalt menüüribalt (telefonis ja tahvelarvutis kuvab selle menüüriba kõige alla ehk see ei ole siis paremal servas). Veel lisainfot leiate minu kodulehe esilehelt. Vt. ESILEHT

Kuidas olla kõige mugavamalt KURSIS kõigi sõnumitega, mida postitan? Siinkohal saate kasutada Facebooki abi. Kui vajutate minu inglisõnumite FB lehel Like/ Meeldib ja/või Follow/ Jälgi nupule, siis saate iga kord FB-siseselt teavituse, kui olen midagi uut postitanud. Lisaks sellele tasub minu inglisõnumite Facebooki nimistusse end lisada ka seetõttu, et inglid saadavad aeg-ajalt lisasõnumeid, mis on mõeldud just Facebooki jälgijatele (ehk neile lugejatele, kes on seal vajutanud tollele Like/Meeldib või Follow/ Jälgi nupule). Kuna mina personaalse nõustamise teenust üldse ei paku, siis on see ka ainus võimalus saada minult veidike personaalsemat juhendust. Tõsi, tegu ei ole endiselt personaalsete sõnumitega, kuid tegu on siiski sõnumitega, mis on inglite poolt suunatud väga konkreetsetele lugejatele. Minu inglisõnumite Facebooki lehe lingi leiate minu kodulehe ülaäärelt.

Soovin kõigile ilusat jõuluaega!

Eva Tenter

Tervendaja

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"