Nädala inglisõnum 04.07-10.07.2022

nädal 27 2022 inglisõnum

Nädala inglisõnum 04.07-10.07.2022

Inglite sõnumid aasta 27. nädalaks

MÄRKSÕNA – Miski tõuseb lendu … täpselt õigel ajal, täpselt õiges kohas

Kristall – Rodokrosiit

Värv – Kõik rohelised toonid

Eva Tenter’i inglikaart 1 – Ära karda lennata. Sa leiad vajadusel alati sobiva maandumiskoha. Nr 98

Eva Tenter’i inglikaart 2 – Lahendus tuleb järgmise vihmaga. Nr 112

Eva Tenter’i inglikaart 3 – Vaatle olukorda eemalt. Ja ühtlasi pea meeles, et kaugvaateni saab jõuda läbi erinevate meetodite. Nr 116


UUDISED

Juuli – september sõnumid – kordan ka siin üle, et juba on ilmunud 2022 kolmanda kvartali (juuli-september) kaugseansi sõnumid. Mis neis täpsemalt sisaldub? Kuidas tellida? Kogu lisainfo leiate siit – https://evatenter.com/2022/05/11/kaugseanss-2022-iii-kvartal-juuli-september/

(Mis on need kollektiivsed kaugseansid, mis minu sulest ilmuvad? Vt. ESILEHT)


Mida toob meile nädal 27?

Inglid alustavad – sel nädalal tõuseb miski lendu. Ja see lend algab täpselt õigel ajal, täpselt õiges kohas. Selles pole mitte kellelgi põhjust kahelda.

Aga miks ütlevad inglid just nii, et selles pole mitte kellelgi põhjust kahelda?

Inglid vastavad – sest osad tahavad leida selles pildis põhjust kahtlusteks.

Selleks pole siin aga vähimatki alust.

Ja täpselt seda tasub teil nüüd ka meeles pidada.

Ehk käesoleva nädala sõnum ongi mõeldud kõigile neile, kelle elus tõuseb nüüd miski väga konkreetselt lendu – teil pole vaja selles lennus kahelda. Teie lennus on kõik asjad omal kohal.

Ehk selle nädala sõnumiks võib öelda ka sellised sõnad – ärge laske siin ajaperioodis mitte kellelgi rikkuda oma lendu. Ehk ärge laske teiste kahtlustel rikkuda oma lendu. 

Teie lend on õige. Nende kahtlused on valed.

Ja täpselt nii soovivad inglid kokku tõmmata käesoleva sõnumi otsad.

Omalt poolt lisan veel lõpetuseks, et märgake nüüd kindlasti energeetiliste sildade nimistut.

Inglid soovisid nimelt selleks nädalaks saata meile tavapärasest pikema sildade nimistu.

Mida see tähendab? See tähendab kindlasti üpris kirjute sündmustega nädalat. Ja see tähendab kindlasti ka seda, et sel korral sisaldub siin nimistus lisaviiteid paljude jaoks. Selleks aga, et oma personaalne viide kätte saada, peate te isiklikult seda nimekirja analüüsima. Ehk sillaviidetega on lugu selline nagu ta alati on olnud – need viited on mõeldud neile, kes vaatlevad minu sõnumeid süvitsi ehk neile, kes soovivad kasutada minu sõnumeid ka tervendaval eesmärgil ehk mitte ainult põgusa lugemismaterjalina.

Kuidas saavad tekstid omada tervendavat mõju? Ja milline on minu sõnumite iseloom täpsemalt? Neil teemadel olen ma pikalt kõnelenud oma kodulehe esilehel. Vt. ESILEHT

Energeetilise sillana toovad inglid seekord välja järgnevad sõnumid ja ajalised viited (toon need ikka välja täpselt sellises järjestuses nagu inglid neid ütlevad):

Nädala nr 27 energiat iseloomustab muusikamaailmast lugu – “Panjabi MC – Mundian To Bach Ke”, “Axel Thesleff – Bad Karma”, “Frank Sinatra – My Way”, “Alabama 3 – Woke Up This Morning”, “R.L. Burnside – Shuck Dub”, “DMX – Who We Be” ja “DMX – X Gon’ Give It To Ya”.

Ja nagu ikka, nende lugude puhul, millele ma oma sõnumite raames viitan, on oluline terviklik energia, mida nad edastavad (ehk mitte ainult sõnad või muusika). Täpsustan – need muusikapalad, millele ma siin viitan, omavad tervikuna sarnast energiat kõnealuse ajaperioodi energiaga ning just seetõttu ma neid ka siin välja toon. Ehk ma ei too neid välja ainuüksi sõnade või muusikastiili vms tõttu.


Milline on minu poolt edastatud sõnumite ISELOOM täpsemalt? Milline on minu töömeetod tervendajana? Kogu säärase info leiate minu kodulehe esilehelt. Vt. ESILEHT

Kuidas olla kõige mugavamalt KURSIS kõigi sõnumitega, mida postitan? Siinkohal saate kasutada Facebooki abi. Kui vajutate minu inglisõnumite FB lehel Like/ Meeldib ja/või Follow/ Jälgi nupule, siis saate iga kord FB-siseselt teavituse kui olen midagi uut postitanud. Lisaks sellele tasub minu inglisõnumite Facebooki nimistusse end lisada ka seetõttu, et inglid saadavad aeg-ajalt lisasõnumeid, mis on mõeldud just Facebooki jälgijatele (ehk neile lugejatele, kes on seal vajutanud tollele Like/Meeldib või Follow/ Jälgi nupule). Kuna mina personaalse nõustamise teenust üldse ei paku, siis on see ka ainus võimalus saada minult veidike personaalsemat juhendust. Tõsi, tegu ei ole endiselt personaalsete sõnumitega, kuid tegu on siiski sõnumitega, mis on inglite poolt suunatud väga konkreetsetele lugejatele. Minu inglisõnumite Facebooki lehe lingi leiate minu kodulehe ülaäärelt.

Soovin kõigile sujuvat kulgemist uue nädala energiates!

Eva Tenter

Tervendaja/ inglimeedium

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"