Jõuluüllatus – nädala nr 49 lisasõnum/ täiskuu/ kuuvarjutus

30.11.kuuvarjutus

Jõuluüllatus

Täiskuu/ kuuvarjutus 30.11.2020

2020. aasta nädal nr 49

MÄRKSÕNA – Valed kukuvad välja

Kristall – Merevaik

Värv – Punane

Eva Tenter’i inglikaart – Miski Su elus vajab korrastamist. Nr 19

Inglite taro kaart – Kümnes veekaart

Lillekaart – Lase oma sisemisel ilul särada. Roosa roos

Need kaardid ütlevad meile ühise sõnumina järgnevat:

Nagu ütlesin viimases sõnumis, hakkavad inglid saatma meile sel aastal ka jõuluüllatusi.

See siin on esimene jõuluüllatus ja selleks on 30. novembri täiskuu/ kuuvarjutuse sõnum, mida võib ka pidada nädala nr 49 lisasõnumiks.

Niisiis, mida soovivad inglid meile rääkida 30. novembri täiskuu/ kuuvarjutuse kohta. 

Mida see taevane sündmus endaga kaasa toob?

Inglid alustavad – juba mõnda aega olete te justkui kogunud erinevaid valesid kokku. Te olete neid kogunud erinevatest maailma otstest ja äärtest. Te olete neid kogunud nii taevast kui maalt. Te olete neid kogunud nii maa pealt kui ka maa seest. 

Sealjuures olete te neid kogunud nii minevikust, olevikust kui ka tulevikust.

Nüüd olete te selle protsessiga jõudnud lõpule.

Võib ka öelda niipidi, et need valed on nüüd valmis.

Valmis milleks?

Inglid vastavad – need valed on nüüd valmis karbist välja kukkumiseks.

Inglid jätkavad – te kogusite neid valesid ühte konkreetsesse karpi. Jah, mitte keegi teist ei näinud selle protsessi vältel seda karpi, mistõttu ei tea teist ka keegi, mis protsessis te täpsemalt osalesite, kuid nüüd on käes aeg selle karbi nägemiseks. Ja mitte ainult – nüüd on ka käes aeg selle karbi ümber pööramiseks.

Aga mida see kõik maises plaanis tähendab?

Inglid ütlevad – osade jaoks hakkabki nüüd sadama valesid. Täpselt neid valesid, mida nad on ise kunagi kokku valetanud. 

Ja osade jaoks hakkavad sadama tõed. Täpselt need tõed, mille nägemise nimel on need inimesed ka suurt tööd teinud.

Mida see veel tähendab?

Inglid ütlevad – see protsess tähendab seda, et väga paljud saavad vabaks.

Aga kuidas see karp ümber pöördub?

Inglid ütlevad – selle karbi pöörame ümber meie. 

St. inimestel pole siin enam midagi teha vaja. Meil tuleb nüüd jääda lihtsalt ootele.

Aga mida me ootama jääme?

Vabadust.

Vabadust, puhtust ja selgust.

Aga millal kõnealused tõed kohale jõuavad? Kuna tegu on täiskuu/ kuuvarjutuse sõnumiga, siis küsime inglitelt, kas need tõed jõuavadki juba kõik kohale 30. novembril?

Inglid ütlevad – see on päev, mil too karp läheb ümber. See tähendab omakorda seda, et jah, sellest konkreetsest päevast alates muutuvad kõnealused tõed energias kättesaadavaks.

Aga millal need tõed maises plaanis kohale jõuavad?

Inglid ütlevad – päris kena ports nendest tõdedest jõuab ka kohale 30. novembril. Kõik aga kindlasti mitte. 

Miks?

Kuna sinna karpi kogunemine oli aastaid kestev töö, siis on seal ka väga palju valesid. Need peavad kõik nüüd välja tulema. Ehk tõde peab nüüd selguma KÕIGI nende valede osas, mis sinna karpi kokku koguti. 

Kuna tõesti kõik need tõed peavad nüüd lagedale tulema, siis võtab see protsess ka maises plaanis veidike aega.

Ja täpselt nii soovivad inglid ka kõnealuse sõnumi lõpetada. Seega rohkem nad meile praegu ei täpsusta, kui kaua kirjeldatud protsess maises plaanis aega võtab. 

Küll aga on põhjust rõõmustamiseks ju koheselt, sest üks osa neist tõdedest pidi ju koheselt kohale jõudma.

Jääme seega rõõmsalt ootele.

Selline oli esimene sõnum, mille inglid saatsid meile jõuluüllatusena.

Energeetilise sillana toovad inglid seekord välja järgnevad horoskoobid ja ajalised viited (toon need ikka välja täpselt sellises järjestuses nagu inglid neid ütlevad):

Aastanumber 1343

Aastanumber 1938

Aastanumber 1995

Aastanumber 1999

Aastanumber 2011

Aastanumber 2014

Nädala nr 10, 2017 horoskoop (otselink – https://evatenter.com/2017/03/03/nadala-horoskoop-06-03-12-03-2017-horoskoop/)

Nädala nr 44, 2016 horoskoop (otselink – https://evatenter.com/2016/10/28/nadala-horoskoop-31-10-06-11-2016-horoskoop/)

Nädala nr 52-1, 2016/2017 horoskoop (otselink – https://evatenter.com/2016/12/26/nadala-horoskoop-26-12-01-01-ja-02-01-08-01-2017/)

Nädala nr 31-32, 2019 horoskoop (otselink – https://evatenter.com/2019/07/29/nadala-horoskoop-29-07-11-08-2019/)

Skorpioni 2017 aastahoroskoop (otselink – https://evatenter.com/2016/09/13/horoskoop-2017-skorpion/)

30. novembri täiskuu/ kuuvarjutuse energiat iseloomustab muusikamaailmast lugu “Mark Ronson – Uptown Funk ft. Bruno Mars”, “Dr. Dre ft Snoop Dogg – Still D.R.E.” ja “Coolio – Gangsta’s Paradise (feat. L.V.)”. Ja nagu ikka, nende lugude puhul, millele ma oma horoskoopide raames viitan, on oluline terviklik energia, mida nad edastavad (ehk mitte ainult sõnad või muusika). Täpsustan – need muusikapalad, millele ma siin viitan, omavad tervikuna sarnast energiat kõnealuse ajaperioodi energiaga ning just seetõttu ma neid ka siin välja toon. Ehk ma ei too neid välja ainuüksi sõnade või muusikastiili vms tõttu.


Selle horoskoobi tegemisel kasutasin järgnevaid KAARTE – Eva Tenter’i inglikaardid (leitavad siit samast, minu kodulehe alalehelt “Tasuta inglikaardid”), Angel Tarot Cards by Doreen Virtue and Radleigh Valentine, Gems Oracle Cards by Bianca Luna, Flower Therapy Oracle Cards by Doreen Virtue and Robert Reeves

MEELDETULETUS – minu poolt tehtud horoskoobid on kanaldatud horoskoobid ehk tervendavad horoskoobid. Täpsema info (kuidas saavad tekstid tervendada jm) leiate minu kodulehe esilehelt. Tuletan ka meelde, et üldised horoskoobid on mõeldud kõige üldisemas plaanis kõigile. Need ei pruugi Teie jaoks resoneeruda. Miks? Sest meie maises maailmas on ligikaudu seitse miljardit inimest. Poleks mõeldav, et läbi ühe tervendaja saadetakse sõnumeid päris kõigi seitsme miljardi jaoks. Ja teiseks põhjuseks on see, et siin kirjeldan ma alati energiaid. Energiaid aga saab vaadelda erinevatest vaatenurkadest. Minu horoskoobid sisaldavad alati minu vaatenurka, mis põhineb minupoolsel analüüsil. Minu analüüs aga põhineb omakorda minu elul ja minu kogemustel/ nägemustel/ tundmustel. Seega – see mida te siin loete, on minupoolne tõlgendus, mis ei olegi loodud kattuma kõigi teiste tõlgendustega.

Mida leiate minu kodulehelt LISAKS nädala horoskoopidele ja kuidas siin lehel erinevate horoskoopide vahel navigeerida? Selle info leiate minu kodulehe esilehelt.

Kuidas olla KURSIS kõigi horoskoopidega, mida postitan? Siinkohal saate kasutada Facebooki abi. Kui vajutate minu FB kontol Follow ehk Jälgi nupule, siis saate iga kord FB-siseselt teavituse, kui olen midagi uut postitanud. Minu Facebooki konto lingi leiate minu kodulehe ülaäärelt.

Soovin kõigile suurepärast algavat nädalat!

Eva Tenter

Tervendaja

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"