Nädala horoskoop 14.12-27.12.2020

nädal 51 52 2020 horoskoop

Talvise pööripäeva kaugseanss 2020 – Kolmas pööris ehk Kolmas peatükk

14 – 27. detsember 2020

2020. aasta nädal nr 51-52

Inglite sõnumid aasta 51-52. nädalaks – kõigile sodiaagimärkidele

MÄRKSÕNA – Ühe mure kindlapiiriline lõpp

Käesolevaga olemegi jõudnud talvise pööripäeva kaugseansi kolmanda osani ehk kolmanda pööriseni.

Nagu inglid meile juba ütlesid – talvine pööripäev tekitabki sel korral kokku kolm pöörist ehk kolm keeristormi.

Käesolev pööris jääbki seega 2020 a. talvise pööripäeva kaugseansi viimaseks osaks.

Kordan siin ka üle järgneva info – sel aastal toimetab talvine pööripäev hajutatud mustriga. See tähendas seda, et erinevatel osadel ehk erinevatel pööristel olid vahepausid sees.

Esimene pööris toimus ära nädalatel nr 44-46. Ja teine pööris toimus nädalatel nr 48-49.

Seega siit tulebki meie eludesse keerutama selle kaugseansi viimane pööris ehk viimane keeristorm, mida 2020 a. talvine pööripäev oma energiatega “käima tõmbab”.

Mida toob meile kolmas pööris?

Esmalt lisan siia oma tavapärase selgituse – uute lugejate jaoks – selle kohta, mis on üldse pööripäevade kaugseansid.

Kuna pööripäevad on väga tugeva energeetilise laenguga ajamomendid, siis ei kujunda inglid enam pööripäevade sõnumeid ainult lugemismaterjaliks. Neis sõnumites sisaldub edaspidi alati kollektiivse (energeetilise) kaugseansi energia. Ja seetõttu ma neid horoskoope enam avalikult üles ei riputa, vaid siin saabki nüüd igaüks otsustada, kas ta soovib sellest kaugseansist osa võtta või mitte.

Kaugseanss näeb välja ikka selline nagu ta on (minu horoskoopide puhul) alati välja näinud – see toimub läbi teksti ja võimendub, kui kasutate vastavas horoskoobis väljatoodud kristallide-värvide-meditatsioonikaartide abi ja loomulikult võimendub see eriti siis, kui te teete ka isiklikke analüüse ehk analüüsite, kuidas väljatoodud sõnumid ja energeetilised sillad teie elus end välja mängivad. (Kuidas saavad tekstid omada tervendavat mõju? Sel teemal olen kõnelenud pikemalt oma kodulehe esilehel.)

PS! Loomulikult ei ole kellelgi keelatud neid sõnumeid ainult lugemismaterjalina kasutada. Seda otsustab igaüks ise, kas ta soovib läbi nende tekstide ka kaugseansis osaleda või mitte. Minule ega ka kellelegi teisele te sellest teada andma ei pea, mistõttu on kõik säärased otsused täielikult konfidentsiaalsed. St. vastav otsus – osaleda kaugseansis – tuleb igaühel vormistada ainult iseenda jaoks ehk oma energias.

Nädalate nr 51-52 horoskoop ongi seega pööripäeva horoskoop – täpsemalt on see meil 2020 a. talvise pööripäeva kaugseansi kolmas pööris ehk kolmas osa. 

St. seekordne horoskoop ongi täies mahus mõeldud eelkõige neile, kes soovivadki just talvise pööripäeva kaugseansis osaleda. 

Seetõttu on ka too horoskoop tasuline – hinnaks on 10 eurot.

Täpsustan veelkord – seekordne horoskoop ei ole mõeldud lihtsalt lugemismaterjaliks, mistõttu ma seda ka avalikult üles ei riputa.

Täpsustan veelgi – nädala horoskoobid ei jää edaspidi tasulisena ilmuma. Selline korraldus esineb tulevikus uuesti ainult pööripäevade puhul, sest need on väga tugeva energiaga ajamomendid. 

Jah, sel aastal oleme juba näinud, et pööripäevade horoskoobid toimetavad tavapärasest pikemalt, kuid see ei jää kindlasti alatiseks nii. Nagu me näeme ka oma maise maailma pildist, on see aasta vägagi eriskummaline. Seetõttu on ka üsna loogiline, et läbi minu inglisõnumite toimetavad kaugseansid töötavad praegu teistmoodi kui varasemalt.

Niisiis, kordan veel – neil nädalatel, mil kestab talvise pööripäeva kaugseanss, avalikke nädala sõnumeid ei ilmu. Küll aga näete te muidugi alati avalikult vastavate nädalate märksõnu, sest sellise info panen ma alati siia üles. Alati tasub läbi lugeda ka alljärgnev sisukirjeldus, sest seal võib leiduda vastavate sõnumite kohta veel avalikku lisainfot – sel korral soovivad inglid näiteks avalikustada vastavate sõnumite muusikalised energeetilised sillad. Ja näete ära ka tähemärkide lisasõnumite märksõnad.

Jätkame infoga talvise pööripäeva kaugseansi kolmanda pöörise sõnumite kohta.

MIS SISALDUB KÕNEALUSES TASULISES NÄDALA HOROSKOOBIS?

Juhin veelkord tähelepanu asjaolule, et kolmanda pöörise sõnumite hinnaks on 10 eurot.

Sõnumite mahuks on seekord 31 lk.

Sellest 19 lk on üldised sõnumid ehk esimesed 19 lk sisaldavad samasuguse ülesehitusega nädala horoskoopi, nagu ma ikka olen valmistanud. St. kasutusel on samad kaardid, välja olen toonud energeetilised sillad, viited muusikapaladele jne.

Üldised sõnumid on mõeldud kõigile tähemärkidele ühiselt. 

Edasi tuleb päevasõnumite sektor, mis on samuti mõeldud kõigile tähemärkidele ühiselt. Igaks päevasõnumiks on üks minu inglikaartidest, mida saate alati kasutada ka vastava päeva meditatsioonikaardina.

Täpsustan ka, et siin – talvise pööripäeva kaugseansi kolmandas pöörises – võtsin ma päevasõnumid konkreetselt just selle kaugseansi tarbeks. (St. need ei ole samad päevasõnumid, mis sisalduvad neljanda kvartali kaugseansis.)

Ja edasi tulevad lisasõnumid, mis on sel korral kanaldatud märkide – tuli, maa, õhk ja vesi – kaupa. 

Kordame üle, millised tähemärgid kuuluvad millise elemendi alla:

Tulemärgid on Jäär, Lõvi, Ambur

Maamärgid on Sõnn, Neitsi, Kaljukits

Õhumärgid on Kaksikud, Kaalud, Veevalaja

Veemärgid on Vähk, Skorpion, Kalad

Nende lisasõnumite kanaldamisel kasutasin samuti tavapäraseid kaarte, mida ma ikka kasutan. Ja igale märgile on inglid saatnud veel ka lisanduvaid energeetiliste sildade viiteid.

Kui pikk on iga märgi sõnum siin horoskoobis? Selle näete ära sisukorrast, mille lisan siia alljärgnevalt:

Kui tavaliselt on minu kaugseansi sõnumite nö tasuta eelvaateks foto koos märksõnaga (+ sisukord), siis sel korral avalikustan ma ka lisasõnumite märksõnad. Nimelt olen ka iga märgi sõnumi puhul välja toonud eraldiseisva märksõna. 

Ja need märksõnad on käesolevas horoskoobis alljärgnevad:

TULEMÄRGID – Kuula kella helisemist

MAAMÄRGID – Lõpukellad

ÕHUMÄRGID – Kell heliseb valguse suunas

VEEMÄRGID – Aeg ärkamiseks!

Ja nagu mainisin juba ka ülalpool, soovivad inglid seekord veel lisaks avalikustada ka (üldiste sõnumite) muusikalised energeetilised sillad.

Need sillad on järgnevad:

Nädalate nr 51-52 energiat iseloomustab muusikamaailmast lugu “All Saints – Black Coffee”, “Gwen Stefani – The Sweet Escape ft. Akon”, “Gwen Stefani – Rich Girl ft. Eve”, “Bomfunk MC’s – Freestyler”, “Liquido – Narcotic”, “Ram Jam – Black Betty”, “Lily Allen – LDN”, “Red Hot Chili Peppers – Can’t Stop” ja “Nas – If I Ruled the World (Imagine That) ft. Lauryn Hill”.

.

Niisiis, kordame – nädalate nr 51-52, 2020 horoskoop on tasuline, sest selles sisaldub talvise pööripäeva (kollektiivse) energeetilise kaugseansi kolmas pööris (ehk kolmas peatükk).

Selle horoskoobi hind on 10 eurot.

Antud hind sisaldab seega e-raamatu ehk pdf faili kujul nädalate nr 51-52 horoskoopi. Fail/ horoskoop on kokku 31 lk.

.

KUIDAS TELLIDA?

Tellimiseks saatke palun e-mail aadressile – eva.santograal@gmail.com

Oma kirjas märkige kindlasti ära, et soovite just seda – nädalate nr 51-52 (ehk talvise pööripäeva kaugseansi kolmanda pöörise) – horoskoopi tellida.

Vastan teie kirjale 1-2 päeva jooksul.

(Horoskoobi saadan teile e-mailiga, PDF faili kujul. Koos horoskoobiga saadan teile ka pangakonto andmed, kuhu selle eest tasuda.)

PS! Kui te ei ole kahe päeva jooksul minult vastuskirja saanud, siis ei ole järelikult teie kiri minuni jõudnud. Palun kontrollige sellisel juhul, kas saatsite oma kirja ikka õigele e-maili aadressile ning saatke siis oma tellimuskiri uuesti.

.

Kõnealust horoskoopi saab tellida

03. detsembrist kuni 27. detsembrini

.

PS! Kuna talvise pööripäeva kaugseanss toimetab meil sel korral mitmes osas ehk mitme pöörisena, siis on ka kõigi pööriste sõnumeid võimalik viimase pöörise lõpuni tellida. (Esimesel pöörisel on juba teise pöörise algusest ka soodushind. Teise pöörise hind aga jääb samaks, kuni müügiperioodi lõpuni. Täpne info on iga pöörise kohta kirjas vastava pöörise postituses.)

Kogu lisainfo leiate esimese pöörise kohta siit – https://evatenter.com/2020/10/18/nadala-horoskoop-26-10-15-11-2020/

Ja teise pöörise kohta leiate kogu lisainfo siit – https://evatenter.com/2020/11/23/nadala-horoskoop-23-11-06-12-2020/

Kuidas alati kursis olla kaugseanssidega, mis parasjagu toimetavad? Vt. ESILEHT. Esilehe lõpus on infosektor kaugseansside tarbeks. Sealt leiate ka nimekirja kaugseanssidest, mis parasjagu toimetavad.

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"

3 thoughts on “Nädala horoskoop 14.12-27.12.2020

Comments are closed.