Jõulusõnum 2020 (6)

jõulusõnum 6

Jõulusõnum 2020 – osa 6

Inglite sõnumid aasta 2020 jõuluperioodiks – kõigile sodiaagimärkidele

MÄRKSÕNA – Klaas muutub kullaks

Kristall – Dumortieriit

Värv – Tumesinine

Eva Tenter’i inglikaart – Liigu edasi. Ära lase praegu ühelgi segajal oma teekonda katkestada. Nr 108

Inglite taro kaart – Kuues õhukaart

Lillekaart – Puhasta oma energiat. Varjukannike (Aafrika kannike, Säntpoolia)


UUDISED

  • 2021 a. I poolaasta finants & karjäär sõnumid – kordan ka siin üle, et 08 – 13. detsembrini on võimalik 2021 a. esimese poolaasta finants & karjääri sõnumeid soetada soodushinnaga ehk päkapikuhinnaga.

Mida need sõnumid täpsemalt sisaldavad? Milline on päkapikuhind? Kuidas neid sõnumeid tellida?

Vt. lisainfot siit – https://evatenter.com/2020/11/06/2021-i-poolaasta-jaanuar-juuni-finants-karjaar/

  • 14. detsembri avalik erisõnum Facebooki jälgijatele – ma kordan siin üle ka järgneva info, mida inglid saatsid meile neljandas jõulusõnumis.

Nimelt ütlesid Inglid, et nad soovivad esmaspäeval – 14. detsembril – saata sõnumi konkreetselt neile lugejatele, kes on vajutanud minu Facebooki kontol sinna “Follow” ehk “Jälgi” nupule.

Ehk esmaspäeval tuleb inglitelt säärane sõnum, mis on mõeldud just nendele konkreetsetele lugejatele.

Seega – kui soovite samuti olla nende seas, kellele inglid nüüd konkreetselt oma sõnumi suunavad, siis jõuate te veel järgnevate päevade jooksul minu Facebooki kontol seda Jälgi ehk Follow nuppu vajutada. Minu Facebooki konto leiate ikka siit – https://www.facebook.com/evatenter/

Selgitan, et tegu saab olema ikka üldise sõnumiga ehk too sõnum saab olema suunatud kõigile nendele isikutele korraga – st. tegu ei ole otseselt personaalsete sõnumitega, sest personaalset nõustamist mina ei paku – kuid läbi sellise suunatud sõnumi võivad osad lugejad saada siiski ka väheke personaalsemaid juhiseid.

Igal juhul täpselt sellist asja soovivad inglid nüüd teha – nad soovivad 14. detsembril saata just Facebooki jälgijatele ühe sõnumi.


Käesolev sõnum on nende jõuluüllatuste reas juba kaheksas, mida inglid meile sel aastal saadavad.

Ja jõulusõnumi märksõna alla koondunud lugudest on see kuues.

(Uutele lugejatele – alalehelt “Tasuta horoskoobid” leiate kronoloogilises järjestuses kõik horoskoobid, mida olen valmistanud. Viimaste postituste seas on ka nimetatud jõulusõnumid.)

Kui palju jõuluüllatusi veel ilmub? Kas jõulusõnumi märksõna all ilmub veel sõnumeid või lõpeb see järjejutt siin? 

Seda inglid meile ette ei ütle.

(Kuidas kõigi jõuluüllatustega kiirelt kursis olla? Siin aitab Facebook. Kui vajutate minu Facebooki kontol Jälgi ehk Follow nupule, siis saate iga kord FB-siseselt teavituse, kui olen midagi uut postitanud. Minu Facebooki konto lingi leiate minu kodulehe ülaäärelt.)

Jätkame seega kuuenda jõulusõnumiga.

Millest soovivad inglid kõneleda kuuenda sõnumi raames?

Inglid alustavad – mäletate, me ütlesime, et miski kukub vastu jäätunud klaasi. Ja et just too jäätumise efekt laseb selgusel lõpuks majja tulla. St. ilma jäätumiseta ei näeks te läbi tolle klaasi midagi. Ilma jäätumiseta ei näeks te isegi seda, et too klaas olemas on.

Täna räägime me veidi pikemalt tollest klaasist.

Mis klaas see selline on, mis oleks ilma jäätumiseta nähtamatu?

Inglid selgitavad – teie elus on mitmeid nüansse, mida te isegi ei pane tähele. St. tavaoludes te ei pane neid nüansse tähele. 

Miks ei pane te neid nüansse tähele?

Sest te kõnnite neist iga päev mööda.

Sest te kasutate neid iga päev.

Sest te räägite nendega iga päev.

Sest te kuulete neid iga päev.

Selliseid nüansse on palju, mida te päriselt ei märkagi, sest te näete neid iga päev.

Aga kuidas saab see nii olla, et inimene näeb/ kuuleb miskit iga päev, aga päriselt ta seda nüanssi kunagi ei märka?

Inglid selgitavad – millegi nägemine ei tähenda veel märkamist. Te võite täiesti tuimalt mööda kõndida kõige olulisemast infokillust, mida te oma elus üldse kohtate. Jah, teie silmad näevad seda kildu oma teekonnal, aga siiski ei märka te seda.

Inglid jätkavad – too looduslik jäätumine, millest me rääkisime, toobki nüüd kohale tõelised märkamised.

Ehk tõelised märkamised jõuavad nüüd teie juurde ja teie koju.

Mida see tähendab?

See tähendab seda, et väga suure tõenäosusega võite te leida nüüd nii iseendast kui ka oma kodust kulda.

Te leiate selle kulla seetõttu, et te märkate lõpuks seda.

Ja te märkate oma kulda just nimelt seetõttu, et miskit jäätus äsja looduslikel põhjustel.

Inglid jätkavad – ka need märkamised moodustavad osa teie kraanast.

Ehk just säärane kuld on osa teie kraanast.

Sellest kraanast, millest kõnelesime eelmises jõulusõnumis.

Ja siin soovivad inglid lõpetada jõulusõnumi kuuenda osa.

Energeetilise sillana toovad inglid seekord välja järgnevad horoskoobid ja ajalised viited (toon need ikka välja täpselt sellises järjestuses nagu inglid neid ütlevad):

Nädala nr 36, 2017 horoskoop (otselink – https://evatenter.com/2017/09/01/nadala-horoskoop-04-09-10-09-2017/)

Nädalate nr 1-2, 2020 horoskoop (otselink – https://evatenter.com/2019/12/28/nadala-horoskoop-30-1219-12-01-2020/)

Nädala nr 49, 2017 horoskoop (otselink – https://evatenter.com/2017/12/01/nadala-horoskoop-04-12-10-12-2017/)

Käesoleva sõnumi energiat iseloomustab muusikamaailmast lugu “All Saints – Pure Shores”, “Moby – Porcelain”, “Thievery Corporation – Décollage (feat. LouLou Ghelichkhani)” ja “Diddy – Dirty Money – Coming Home ft. Skylar Grey”. Ja nagu ikka, nende lugude puhul, millele ma oma horoskoopide raames viitan, on oluline terviklik energia, mida nad edastavad (ehk mitte ainult sõnad või muusika). Täpsustan – need muusikapalad, millele ma siin viitan, omavad tervikuna sarnast energiat kõnealuse ajaperioodi energiaga ning just seetõttu ma neid ka siin välja toon. Ehk ma ei too neid välja ainuüksi sõnade või muusikastiili vms tõttu.


Selle horoskoobi tegemisel kasutasin järgnevaid KAARTE – Eva Tenter’i inglikaardid (leitavad siit samast, minu kodulehe alalehelt “Tasuta inglikaardid”), Angel Tarot Cards by Doreen Virtue and Radleigh Valentine, Gems Oracle Cards by Bianca Luna, Flower Therapy Oracle Cards by Doreen Virtue and Robert Reeves

MEELDETULETUS – minu poolt tehtud horoskoobid on kanaldatud horoskoobid ehk tervendavad horoskoobid. Täpsema info (kuidas saavad tekstid tervendada jm) leiate minu kodulehe esilehelt. Tuletan ka meelde, et üldised horoskoobid on mõeldud kõige üldisemas plaanis kõigile. Need ei pruugi Teie jaoks resoneeruda. Miks? Sest meie maises maailmas on ligikaudu seitse miljardit inimest. Poleks mõeldav, et läbi ühe tervendaja saadetakse sõnumeid päris kõigi seitsme miljardi jaoks. Ja teiseks põhjuseks on see, et siin kirjeldan ma alati energiaid. Energiaid aga saab vaadelda erinevatest vaatenurkadest. Minu horoskoobid sisaldavad alati minu vaatenurka, mis põhineb minupoolsel analüüsil. Minu analüüs aga põhineb omakorda minu elul ja minu kogemustel/ nägemustel/ tundmustel. Seega – see mida te siin loete, on minupoolne tõlgendus, mis ei olegi loodud kattuma kõigi teiste tõlgendustega.

Milliseid sõnumeid leiate minu kodulehelt ja kuidas siin erinevate horoskoopide vahel navigeerida? Selle info leiate minu kodulehe esilehelt.

Kuidas olla KURSIS kõigi horoskoopidega, mida postitan? Siinkohal saate kasutada Facebooki abi. Kui vajutate minu FB kontol Follow ehk Jälgi nupule, siis saate iga kord FB-siseselt teavituse, kui olen midagi uut postitanud. Minu Facebooki konto lingi leiate minu kodulehe ülaäärelt.

Soovin kõigile kauneid jõule!

Eva Tenter

Tervendaja

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"

One thought on “Jõulusõnum 2020 (6)

Comments are closed.