Kaduneljapäeva (04. veebruar 2021) erisõnum – Nädala nr 5 lisasõnum

04.02.2021.kaduneljapäeva.erisõnum

Inglisõnum – 04.02.2021 kaduneljapäev

Erisõnum Facebooki jälgijatele

MÄRKSÕNA – Temperatuuri tõus muudab plaane

Kristall – Ametüst

Värv – Valge

Eva Tenter’i inglikaart – Alati ei tasu jala minna. Seekord olekski sul mõistlik valida lihtsam ja kiirem teekond. Nr 94

Inglite taro kaart – Õhukaartide poiss (ingl. k Page of Air)

Lillekaart – Lase viha vabaks. Lõvilõug

Käesolev sõnum on 04. veebruari kaduneljapäeva erisõnum ja seda võib ka käsitleda nädala nr 5 lisasõnumina.

Sellel erisõnumil on veel üks nüanss juures – nimelt on see suunatud Facebooki jälgijatele.

St. see sõnum on inglite poolt saadetud just neile lugejatele, kes on minu Facebooki kontol (https://www.facebook.com/evatenter/) vajutanud käesoleva sõnumi ilmumise seisuga sinna “Follow” ehk “Jälgi” nupule.

Inglid on ka varem saatnud juba paar säärast “suunamisega” sõnumit. Ja nad on juba ka korduvalt öelnud, et selliseid sõnumeid tuleb veel.

(Lugejad, kes lisanduvad minu kodulehele hiljem, saavad osa võtta järgmistest suunatud sõnumitest. Inglid ütlevad, et nad saadavad kindlasti sääraseid “suunamisega” sõnumeid veel ka tulevikus. Millal täpsemalt? Seda nad praegu ei ütle.)

Jätkame seega käesoleva erisõnumiga, mis on mõeldud just neile lugejatele, kes on minu Facebooki kontol käesoleva sõnumi ilmumise päeva seisuga sinna Follow ehk Jälgi nupule vajutanud.

Küsime inglitelt – mida toob 04. veebruari kaduneljapäev? Mida need energiad sisaldavad? Kuidas need energiad maises plaanis kajastuvad?

Inglid alustavad – me oleme teile juba viimaste nädalate sõnumites rääkinud sellest, et praegu on energeetiline fookus tugevalt suunatud lahkuvatele detailidele. Ehk praegu heljub ringi täpselt selline energia, mis viib siit maiselt pooluselt ära erinevaid mädapaiseid. Täpselt nii mürgised on need detailid, mida kõnealune energia kõrvaldab.

Aga mida erilist korraldab meie jaoks veel kõnealune kaduneljapäev?

Kas kaduneljapäeva energia lisab sellele juba heljuvale energiale veel miskit juurde?

Inglid ütlevad – jah, sel kaduneljapäeval on eriti terav toime. Just sel põhjusel soovimegi saata teile  selle erisõnumi.

Kuidas väljendub selle kaduneljapäeva teravus?

Inglid ütlevad – seekord on kaduneljapäev nagu maailma kõige tulisem tšillipipar.

Täpselt nii terava torke annab kaduneljapäev juba heljuvatele energiatele juurde.

Inglid jätkavad – see torge on väga terav ja see torge muudab ka paljude plaane. 

Milliseid plaane?

Maisete valdkondade mõttes puudutab see torge peamiselt suhteid, tööd ja kodu. Sealjuures võib mõne inimese puhul läbida see torge korraga ka kõiki nimetatud valdkondi.

Kõlab kurjakuulutavalt, aga kas see ikka on nii?

Inglid ütlevad sellele küsimusele vastuseks – tõde on alati puhas. Tõde on alati heatahtlik. Tõde ei sisalda kunagi kurja.

Tõsi – sel korral ei tule tõde välja just kõige sujuvama trajektoori abil, kuid see ei muuda tolle tõe väärtust, mis nüüd kuskilt välja hüppab.

See tõde on ikka ülimalt väärtuslik.

Ja nüüd ütleme me teile veel sellise info – need plaanid, mis teie eludes kohe muutuvad, muutuvad seetõttu, et too torge avab teile uue tee.

See on tee, mis on palju lihtsam ehk see on tee, millel kõndimine võimaldab vabamat hingamist.

Täpsemalt – kõnealused plaanid muutuvad seetõttu, et need on olnud liiga rasked.

Jah, osaliselt on need olnud liiga rasked seetõttu, et te ise olete need endale raskeks kujundanud, kuid see pole kõik. Need plaanid on olnud liiga kitsa hingamisega ka seetõttu, et teie vaateväli on olnud moonutatud. 

Mida see tähendab?

See tähendab seda, et te olete oma plaane kujundanud manipulatsioonide järgi. Ja see osa pole juba olnud vabatahtlik. See osa on lihtsalt läinud nii, sest teie vaateväli polegi võimaldanud teile ühtki muud varianti.

Ehk teie plaanide senine kuju on olnud manipulatsioonide tõttu raske.

Nüüd tuleb pipar seda lõpetama.

Inglid rõhutavad – ärge laske olukorra tulisusel end ehmatada. See tulisus ei ole seal teie jaoks. Too tõde, mis vastavast olukorrast tõusetub, on teie jaoks.

Ehk hoidke oma pilk järjekindlalt tollel tõel.

Inglid kordavad uuesti – too tõde on teile mõeldud. Vastav tulisus aga mitte.

Võib ka öelda niipidi – ärge pöörake sellele tulisusele üldse tähelepanu. See temperatuur tõmbab lihtsalt tolle tõe välja. Ehk seda olukorda on meil lihtsalt vaja kuumutada seni, kuni tõde hüppab välja. Muud varianti praegu pole.

Ja inglid rõhutavad veel – tolle tõe väljatõmbamisel on just taoline kuumutamine otseteeks. Meil pole praegu muud võimalust.

Mida see kõik maisete sündmuste mõttes tähendab?

Mulle tundub, et siin tulevad fookusesse tõed, mis on peidetud suurte kuhjade alla. Sealjuures on need kuhjad väga rasked ehk need hoiavad väga kramplikult vastavatest tõdedest kinni.

Kui ma vaatan seda olukorda pildina, siis ma näen vulkaani ehk vastava tõe ilmnemiseks panevad inglid nüüd justkui ühe vulkaani purskama.

Täpselt nii tuliseks ja teravaks keeratakse üks olukord, millest on vaja tõde välja tõmmata.

Aga milline on see tõde tollel pildil? Mis vulkaanist välja hüppab?

Seda mulle hetkeseisuga veel ei näidata.

Tõenäoliselt avalduvad nüüd mitmed väga ootamatud tõed, mis võivad veel viimse hetkeni tunduda uskumatuna.

Seetõttu ei näidata mulle ette isegi ühtki pilti neist tõdedest. Ma arvan, et meie maine mõistus ei oskagi neid tõdesid enne käsitleda, kui too kuumutamise protsess pole lõppenud.

Inglid ütlevad ju, et need tõed asuvad väga suure kuhja all. 

Vulkaaniga viitavad nad lausa sellele, et need tõed on justkui sügaval maapõues, mis tähendab kindlasti ka selliste tõdede ilmumist, mis peideti valede kuhja alla ära juba tuhandeid aastaid tagasi.

Seega – hetkeseisuga on meil teada vaid need valdkonnad, mille raames hakkavad nüüd plaanid muutuma.

Ja meil on teada juba ka see asjaolu, et tõe ilmnemine on siin nüüd kõige olulisem.

Ehk kuumutamise protsessile pole meil praegu vaja üldse erilist tähelepanu pöörata. Ja kindlasti pole meil vaja selles protsessis midagi karta.

Kas kogu kirjeldatud protsess toimub ära selle ühe neljapäevaga?

Kindlasti mitte. Kuna siin näib jälle tegu olevat nii kollektiivsel kui personaalsel tasandil toimetavate sündmustega/ muudatustega, siis kulgeb too protsess kindlasti ka mõnda aega.

Aga mida teeb konkreetselt see kaduneljapäev?

Mulle tundub, et see kaduneljapäev panebki tolle vulkaani purskama ehk see konkreetne päev keerab kõnealuses protsessis temperatuuri põhja. Võib ka öelda, et sel päeval ilmub söögilauale vajalik pipar, mis lükkab tolle laua tagant ära ühe mürgi.

Energeetilise sillana toovad inglid seekord välja järgnevad horoskoobid ja ajalised viited (toon need ikka välja täpselt sellises järjestuses nagu inglid neid ütlevad):

2021 erisõnum FB jälgijatele (otselink – https://evatenter.com/2020/12/30/joulusonum-2020-10/)

Nädala nr 50, 2020 sõnum (otselink – https://evatenter.com/2020/11/27/nadala-horoskoop-07-12-13-12-2020/)

Nädala nr 7, 2018 sõnum (otselink – https://evatenter.com/2018/02/09/nadala-horoskoop-12-02-18-02-2018/)

Nädala nr 50, 2018 sõnum (otselink – https://evatenter.com/2018/12/09/nadala-horoskoop-10-12-16-12-2018/)

Nädala nr 7, 2017 sõnum (otselink – https://evatenter.com/2017/02/10/nadala-horoskoop-13-02-19-02-2017-horoskoop/)

Aastanumber 1975

Kuupäev 19.04.2013

Kuupäev 20.04.2015

Kuupäev 02.09.2019

Aastanumber 1991

Aastanumber 1984

Aastanumber 2001

Käesoleva sõnumi energiat iseloomustab muusikamaailmast lugu “Justin Timberlake – Cry Me A River”, “Tove Lo – Habits (Stay High) – Hippie Sabotage Remix”, “Kygo – Firestone ft. Conrad Sewell”, “Rudimental – Waiting All Night ft. Ella Eyre”, “Calvin Harris – Summer” ja “Katy Perry – Dark Horse ft. Juicy J”. Ja nagu ikka, nende lugude puhul, millele ma oma horoskoopide raames viitan, on oluline terviklik energia, mida nad edastavad (ehk mitte ainult sõnad või muusika). Täpsustan – need muusikapalad, millele ma siin viitan, omavad tervikuna sarnast energiat kõnealuse ajaperioodi energiaga ning just seetõttu ma neid ka siin välja toon. Ehk ma ei too neid välja ainuüksi sõnade või muusikastiili vms tõttu.


Selle horoskoobi tegemisel kasutasin järgnevaid KAARTE – Eva Tenter’i inglikaardid (leitavad siit samast, minu kodulehe alalehelt “Tasuta inglikaardid”), Angel Tarot Cards by Doreen Virtue and Radleigh Valentine, Gems Oracle Cards by Bianca Luna, Flower Therapy Oracle Cards by Doreen Virtue and Robert Reeves

MEELDETULETUS – minu poolt tehtud horoskoobid on kanaldatud horoskoobid ehk tervendavad horoskoobid. Täpsema info (kuidas saavad tekstid tervendada jm) leiate minu kodulehe esilehelt. Tuletan ka meelde, et üldised horoskoobid on mõeldud kõige üldisemas plaanis kõigile. Need ei pruugi Teie jaoks resoneeruda. Miks? Sest meie maises maailmas on ligikaudu seitse miljardit inimest. Poleks mõeldav, et läbi ühe tervendaja saadetakse sõnumeid päris kõigi seitsme miljardi jaoks. Ja teiseks põhjuseks on see, et siin kirjeldan ma alati energiaid. Energiaid aga saab vaadelda erinevatest vaatenurkadest. Minu horoskoobid sisaldavad alati minu vaatenurka, mis põhineb minupoolsel analüüsil. Minu analüüs aga põhineb omakorda minu elul ja minu kogemustel/ nägemustel/ tundmustel. Seega – see mida te siin loete, on minupoolne tõlgendus, mis ei olegi loodud kattuma kõigi teiste tõlgendustega.

Milliseid sõnumeid leiate minu kodulehelt ja kuidas siin erinevate horoskoopide vahel navigeerida? Selle info leiate minu kodulehe esilehelt.

Kuidas olla KURSIS kõigi horoskoopidega, mida postitan? Siinkohal saate kasutada Facebooki abi. Kui vajutate minu FB kontol Follow ehk Jälgi nupule, siis saate iga kord FB-siseselt teavituse, kui olen midagi uut postitanud. Minu Facebooki konto lingi leiate minu kodulehe ülaäärelt.

NB! Personaalse nõustamise teenust mina ei paku. Personaalseid horoskoope mina ei valmista. Minu töömeetod tervendajana on teistsugune. Milline täpsemalt? Sellest olen pikalt kõnelenud oma kodulehe esilehel. Vt. ESILEHT

Soovin kõigile meeldivat kulgemist kaduneljapäeva energiates!

Eva Tenter

Tervendaja

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"